Na finalnoj utakmici i mladi Žid s ugrađenim hrvatskim srcem...
Page 1 of 1
Na finalnoj utakmici i mladi Žid s ugrađenim hrvatskim srcem...
VELIKODUŠNA GESTA
JEDNA OD NAJDIRLJIVIH PRIČA IZ RUSIJE U svečanoj loži na polufinalu bio je i dječak iz Izraela, a njegova povezanost s Hrvatskom ganut će vas do suza
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu nazočio je polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Engleske, a osim supruge, s njim na stadionu bilo je dvoje tinejdžera: Mika Lipsker (18) i Alon Eizarayev (13), koji boluju od karcinoma.
VIDEO
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jedna-od-najdirljivih-prica-iz-rusije-u-svecanoj-lozi-na-polufinalu-bio-je-i-djecak-iz-izraela-a-njegova-povezanost-s-hrvatskom-ganut-ce-vas-do-suza/7602843/
JEDNA OD NAJDIRLJIVIH PRIČA IZ RUSIJE U svečanoj loži na polufinalu bio je i dječak iz Izraela, a njegova povezanost s Hrvatskom ganut će vas do suza
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu nazočio je polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Engleske, a osim supruge, s njim na stadionu bilo je dvoje tinejdžera: Mika Lipsker (18) i Alon Eizarayev (13), koji boluju od karcinoma.
VIDEO
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jedna-od-najdirljivih-prica-iz-rusije-u-svecanoj-lozi-na-polufinalu-bio-je-i-djecak-iz-izraela-a-njegova-povezanost-s-hrvatskom-ganut-ce-vas-do-suza/7602843/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Na finalnoj utakmici i mladi Žid s ugrađenim hrvatskim srcem...
Ovo je tako dobro. Ostajem bez riječi.
Guest- Guest
Re: Na finalnoj utakmici i mladi Žid s ugrađenim hrvatskim srcem...
uh...baš stegne grlo
nek mu hrvatsko srce u grudima bije dugo, dugo
nek mu hrvatsko srce u grudima bije dugo, dugo
Similar topics
» Mladi brazilski nogometaš Henrique preživio udar groma na utakmici
» Covjek sa zeljeznim srcem
» Svim srcem sam navijao za Rusiju!
» Albanca s Kosova s tek presađenim srcem deportuju iz Švedske u Srbiju: "Bojim se, ne znam jezik"
» Zastava “Velike Albanije” na utakmici u Skoplju
» Covjek sa zeljeznim srcem
» Svim srcem sam navijao za Rusiju!
» Albanca s Kosova s tek presađenim srcem deportuju iz Švedske u Srbiju: "Bojim se, ne znam jezik"
» Zastava “Velike Albanije” na utakmici u Skoplju
Page 1 of 1