Jadran je u 15 godina potpuno devastiran
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jadran je u 15 godina potpuno devastiran
Hektorović wrote:Eroo wrote:Vaš? Na što si mislija, na Miljacku?Hektorović wrote:kic wrote:
bas sam danas razgovarao s jednim ribarom, kaze da koce sve rijedje izlaze, nemaju zasto..
Naš dio je još dobar, kod talijana je jadran kloaka
Opet stari psihopat projecira :D rođen sam u HR, a ti u nekoj kamenjarskoj vukojebini u BiH :) olinjali seljačić
Reci mi ero, koje tabletice ti propisuje doktor :) ? Zašto ih zaboravljaš uzimati?
Moj ti je savjet da odeš na Jablaničko...Imaju one jastučiće za ispod pazduha, izgleda kao more...Bit će ti super osjećaj.
Plus toga tamo te neće nitko uznemiravat jer nema Hrvata. A da, povedi sa sobom i Soru. Možeš i Vebera...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Moj ti je savjet da odeš na Jablaničko...Imaju one jastučiće za ispod pazduha, izgleda kao more...Bit će ti super osjećaj.
Plus toga tamo te neće nitko uznemiravat jer nema Hrvata. A da, povedi sa sobom i Soru. Možeš i Vebera...
Ero nego ti još uvijek drk drk ko na starom forumu na dodika i rajka vasića :) ?
Jel ti žena zna da si peder? :)
Još si mi se na starom forumu ulizivao...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
.veber wrote:ma ima ribe. ali treba stvorit psihozu. ne da im se ribarit. prije par godina bio s lokalnim dečkima u noćnom ribolovu. ja ponudio gliser i skipanje, oni ribu.Noor wrote:ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
kolega s posla se snabdjeva kod jednog pa mi je pričao...
ono dopizdila mi riba do jutra.
kada sam bio kod jedrija dao mi palamidu da stane u friđ. bez glave i repa. sebi ostavio za juhu.
Nebi se složio. Ribe nema ni približno kao nekada, riblji fond je devastiran. Kad se sjetim koliko je ribe bilo kad sam bio mali, kad danas ronim ovo ispada pustinja.
catabbath-
2015-08-22
Pedofilu, mrš u'Bosnu i tamo objavljuj pedofilske fotografije.Hektorović wrote:Eroo wrote:Moj ti je savjet da odeš na Jablaničko...Imaju one jastučiće za ispod pazduha, izgleda kao more...Bit će ti super osjećaj.
Ero nego ti još uvijek drk drk ko na starom forumu na dodika i rajka vasića :) ?
Jel ti žena zna da si peder? :)
Možeš se skrivat koliko hoćeš, ali i ne mom "udbaškom" oku...
A tek morsko dno u turističkim lokacijama, tamo di je nekada bolo koralja danas je goli kamen, sve su počupali turisti.
opet projeciraš na druge i radiš zamjenu teza :)Eroo wrote:Pedofilu, mrš u'Bosnu i tamo objavljuj pedofilske fotografije.
Pa pedofilom te zove atila jer to je ono što jesi... :) kao što si i izljapjeli udbaš i vječiti izdajnik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:opet projeciraš na druge i radiš zamjenu teza :)Eroo wrote:Pedofilu, mrš u'Bosnu i tamo objavljuj pedofilske fotografije.
Pa pedofilom te zove atila jer to je ono što jesi... :) kao što si i izljapjeli udbaš i vječiti izdajnik.
Udbaš ti je ćaća, kao i Veberu. Vi muslimani, raznni švapski dotepenci od prije stoljeća ili dva, šta ste drugo bili do udbaši?
Vi jeste bili glavna smetnja nastanku hr države. Nikad se vi s time nećete moći pomiriti, a koga briga...
Ti, muslimanski odpad, Veber, Atila, Sora i tko još?Hektorović wrote:opet projeciraš na druge i radiš zamjenu teza :)Eroo wrote:Pedofilu, mrš u'Bosnu i tamo objavljuj pedofilske fotografije.
Lako za me, pazite da ne postanete teret hr državi...
Ahah možda jedini bosančeros na forumu koj btw. nema nikakve veze s Hrvatskom govori drugima da su ono šta je on :)
ma talijanski dio ima drugu konfiguraciju tla.Hektorović wrote:kic wrote:
bas sam danas razgovarao s jednim ribarom, kaze da koce sve rijedje izlaze, nemaju zasto..
Naš dio je još dobar, kod talijana je jadran kloaka
sardinija, korzika, sicilija. drugi svijet.
2014-12-30
mislim da to i nema veze s izlovom već ciklusom.catabbath wrote:.veber wrote:ma ima ribe. ali treba stvorit psihozu. ne da im se ribarit. prije par godina bio s lokalnim dečkima u noćnom ribolovu. ja ponudio gliser i skipanje, oni ribu.Noor wrote:ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
ono dopizdila mi riba do jutra.
kada sam bio kod jedrija dao mi palamidu da stane u friđ. bez glave i repa. sebi ostavio za juhu.
Nebi se složio. Ribe nema ni približno kao nekada, riblji fond je devastiran. Kad se sjetim koliko je ribe bilo kad sam bio mali, kad danas ronim ovo ispada pustinja.
kod mene na viksi prije bilo ribe, samo kaj nije sama skakala van, sada je nema. a ljudi ne love. zaštićen park prirode.
2014-12-30
catabbath wrote:Ahah možda jedini bosančeros na forumu koj btw. nema nikakve veze s Hrvatskom govori drugima da su ono šta je on :)
Ostavi ovdje svoje podatke (moje znaš) pa da te posjetim i sve osobno objasnim. Može?
Ma koga će ti posjetiti stari prdonjo haha, s tim bosančeroskim bauštelskim forama ne možeš impresionirati niti nekog svog bosančerosa
Napiši, turkoliki, šta se bojiš?catabbath wrote:Ma koga će ti posjetiti stari prdonjo haha, s tim bosančeroskim bauštelskim forama ne možeš impresionirati niti nekog svog bosančerosa
Eroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader-
2014-04-17
...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Noor wrote:ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
jasna stvar....pomalo i dosađuju s ovim pričama kako propada jadran
Jedu govna svi...stoka...
darth_vader-
2014-04-17
catabbath wrote:Ahah možda jedini bosančeros na forumu koj btw. nema nikakve veze s Hrvatskom govori drugima da su ono šta je on :)
darth_vader-
2014-04-17
koji kurac si budan?
drk-drka sam ja ranio, slijedim mu trag. odrat ću mu kožu, meso kaji dat.
šic.
drk-drka sam ja ranio, slijedim mu trag. odrat ću mu kožu, meso kaji dat.
šic.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ukrajinski jezik je u zadnjih pet šest godina potpuno istisnuo ruski iz ukrajinskog medijskog prostora
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Desant na Jadran
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Desant na Jadran
Page 2 of 3