Jadran je u 15 godina potpuno devastiran
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Jadran je u 15 godina potpuno devastiran
http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Kermit-
2014-04-17
Re: Jadran je u 15 godina potpuno devastiran
U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Udbašu gnojni i smrdljivi idi onanisati na kardeljaEroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Udbašu gnojni i smrdljivi idi onanisati na kardeljaEroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Došo si u tuđe gnjezdo i sad ga ustrajno pokušavaš razgradit...Mrš na Balaton!
Povedi i Vebera i Soru sa sobom.
Ološu pedofilskiEroo wrote:Kermit wrote:Udbašu gnojni i smrdljivi idi onanisati na kardeljaEroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ološu pedofilskiEroo wrote:Kermit wrote:Udbašu gnojni i smrdljivi idi onanisati na kardeljaEroo wrote:U kavom je stanju Balaton s okolicom? Jadran uništen, blago tebi pa imaš Balaton...Kermit wrote:http://morski.hr/2018/07/11/izuzetna-prica-zadarskog-ronioca-danas-je-ovakve-slike-nemoguce-napraviti/
Mrš na Balaton, avarsko smeće.
frend je ronioc i podvodni snimatelj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jesu, slažem setre wrote:prekrasne slike noor
roni on ne samo u jadranu, nego i vani, pa ima zavidnu zbirku fotografija potonulih brodova, čamaca, čak i aviona
a kakve ribetine izvuče, to nisu istine!!
2017-10-06
neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
kolega s posla se snabdjeva kod jednog pa mi je pričao...
2017-10-06
Noor wrote:ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
jasna stvar....pomalo i dosađuju s ovim pričama kako propada jadran
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mediteran kakav je nekad bio. Malo sutra. :)
hvala Bogu da je tako i da ovi lažu
bas sam danas razgovarao s jednim ribarom, kaze da koce sve rijedje izlaze, nemaju zasto..
ma ima ribe. ali treba stvorit psihozu. ne da im se ribarit. prije par godina bio s lokalnim dečkima u noćnom ribolovu. ja ponudio gliser i skipanje, oni ribu.Noor wrote:ribolovci, pogotovo krivolovci, tvrde da su to samo priče i da ribe ima, to sam baš neki dan čula u jednom društvu...i vidjela fotke ulovaAssadNaPodmornici wrote:neka, kada krepa turistička sezona, krepat će i čardak, a onda će se Jadran i Hrvatska oporaviti
ono dopizdila mi riba do jutra.
kada sam bio kod jedrija dao mi palamidu da stane u friđ. bez glave i repa. sebi ostavio za juhu.
2014-12-30
kic wrote:
bas sam danas razgovarao s jednim ribarom, kaze da koce sve rijedje izlaze, nemaju zasto..
Naš dio je još dobar, kod talijana je jadran kloaka
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vaš? Na što si mislija, na Miljacku?Hektorović wrote:kic wrote:
Eroo wrote:Vaš? Na što si mislija, na Miljacku?Hektorović wrote:kic wrote:
Opet stari psihopat projecira :D rođen sam u HR, a ti u nekoj kamenjarskoj vukojebini u BiH :) olinjali seljačić
Reci mi ero, koje tabletice ti propisuje doktor :) ? Zašto ih zaboravljaš uzimati?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Eroo wrote:Vaš? Na što si mislija, na Miljacku?Hektorović wrote:kic wrote:
Opet stari psihopat projecira :D rođen sam u HR, a ti u nekoj kamenjarskoj vukojebini u BiH :) olinjali seljačić
Reci mi ero, koje tabletice ti propisuje doktor :) ? Zašto ih zaboravljaš uzimati?
Moj ti je savjet da odeš na Jablaničko...Imaju one jastučiće za ispod pazduha, izgleda kao more...Bit će ti super osjećaj.
Plus toga tamo te neće nitko uznemiravat jer nema Hrvata. A da, povedi sa sobom i Soru. Možeš i Vebera...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ukrajinski jezik je u zadnjih pet šest godina potpuno istisnuo ruski iz ukrajinskog medijskog prostora
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Desant na Jadran
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Desant na Jadran
Page 1 of 3