Kosovski specijalci upali u srpska sela, uhićuju Srbe
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kosovski specijalci upali u srpska sela, uhićuju Srbe
eh ti su mi bili najjaci..bi ali krstobolja,godine,unuciKavran wrote:a garda cara lazara? ništa???
ono ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ili sto bi rekao japan..'oni jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'
2015-09-08
vuksadinare wrote:eh ti su mi bili najjaci..bi ali krstobolja,godine,unuciKavran wrote:a garda cara lazara? ništa???
ono ....
i što se ubiše od rakijetine načisto. beše ko mrtvi pacovi.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pizzon wrote:ni nas vase misljenjevuksadinare wrote:bolje se ti pizzon zamaraj da ti sipci ne pokucaju na vrata a ne sa tomsonom..vama je i pjesma 'moja domovina' ustaska tako da nas to ni en zamara sto vi mislite
jer se sami deklarisete
pa svaki t. koncert prepun je ustaskih obelezja i sl. naci manifestacija
od tomsona do blajburga, ustastvo je simbol svih skupova
tako je ... i je*emo vam majku uzduž i poprijeko. i što'š sad? puši kurac.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Oh_Femder wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/srpski-mediji-kosovski-specijalci-upali-u-srpska-sela-uhicuju-srbe/2010088.aspx
Srpski izvori u Pomoravlju prenose da su jutros privedeni načelnik Kosovsko-pomoravskog okruga Radovan Stojković i direktor filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Gnjilanu Jovan Denić. Prethodno su ispitivani. Također, Blic javlja da je priveden i Nenad Stojanović, po zanimanju automehaničar, zaposlen pri Vojsci Srbije u Vranju.
Jel' opet, bre, biju jadne Srbe? Ustaj Slobo, Kosovo te zove
Eto, vidiš KAKO TREBA POSTUPATI - U HRvtaskoj SRBOČETNICI preko JAVNIH glasila -- PLJUJU i PONIŽAVAJU Hrvatsku državu - za TO im čak PLAĆAJU HR obveznici - i NITKOM NIŠTA -- AHHHHH !!
Guest- Guest
DNO O KOSOVU, PRIŠTINI POSLAO JASNU PORUKU: Ako do večeras ne puste Srbe iz Gnjilana, nema dijaloga i neće ga biti još dugo
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kosovska policija pustila sve Srbe koje je jutros uhapsila
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
u jebote..sad opet relaksirajuci odnosiSerbinho-3 wrote:Kosovska policija pustila sve Srbe koje je jutros uhapsila
2015-09-08
pizzon wrote:vuksadinare wrote:nemaju oni vremena zamaraju se hrvatskom reprezentacijom i strepe..
normalno da komentarisemo nacistcka slavlja po hrvatskoj
gde kolo vode kolinda uz tomsona i naci bela svinja vido
u svemu tome previse je nacizma usmeronog na srbiju i srpstvo
Raskumio se Karađorđe!Oh_Femder wrote:A tko ga je ono na kraju 'nasekirao'?pizzon wrote:ko je predao karadjordja turcima, kada i kakoOh_Femder wrote:Ma mogu ga ja pustiti na miru, ali vama je svojim mudrim akcijama otfikario Kosovo, hoću reći muda ;Pdzango wrote:Pusti rahmetli Slobu. Da vidimo sad one jajare Vučićija i Vulina, majke im ga nabijem.
Granicu? Zar nije administrativna crta?Serbinho-3 wrote:Veceras zatvore granicu za Albance i problem resen.
jel informacija istinitadzango wrote:Pusti rahmetli Slobu. Da vidimo sad one jajare Vučićija i Vulina, majke im ga nabijem.
immortal-
2014-04-16
glavno da Jupiter Bem i njegovi sendvičari ospjednuti Vidom koji se opija kod brata Jovana u kafani Beograd i od toga prave ustaše i naciste od RH države i repke. a ovdje im kosovari zabijaju kitu u usta
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Moskva: Specijalci iz FSB-a upali u banku i u lažnom pretresu ukrali 170 milijuna rublji
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 3 of 3