ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove! Empty Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!

Post by Eroo 6/11/2016, 20:30

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove! PXL_021116_14616324-660x413

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!
Autor: Marcel Holjevac Subota, 05. Studeni 2016. u 15:34
Političari su rijetko kad iskreni, jer iskrenost nije uvijek dobra za popularnost. Zato tim više treba cijeniti iskrenost, pa i kad se ne događa namjerno. A Predsjednica sasvim sigurno nije imala namjeru biti iskrena kad je rekla, u intervjuu za RTL, 'Amerikanci će odlučiti tko će biti naš sljedeći predsjednik – ovaj, njihov sljedeći predsjednik'.

Read more: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/oni-uhicuju-hrvate-mi-im-financiramo-filmove-970019#ixzz4PG5juHIQ
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove! Empty Re: Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!

Post by Eroo 6/11/2016, 20:35

Zorule je financirao filme Žbanićki, na rimjer, a ona ga iz Bosne tjera u tri pizde materine, nazad u HR.
 Ne znaš tko je veće đubre, Žbanićka ili onaj tko joj je davao pare. 
Jednostavno imaš ljude koji te više cijene ako im daš nogu u dupe (i ne zasluženo), nego da im pomažeš.
 Pomaganje je za njih uvrjeda!
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove! Empty Re: Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove!

Post by abraham 6/11/2016, 20:43

Pomozi sirotu na svoju sramotu. Kako istinito.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 20:48

Treba im dati još više, tako rade u naprednoj Šveckoj, daju novce da blate švecku državu i povijest... i još da strši što više minareta po Zagrebu i da zamotavamo žene kao sarme, da nam bude dobro, baš jako dobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 6/11/2016, 20:52

Jednom prilikom sam na TV  čuo stručno mišljenje o ponašanju izbjeglica. 
Reče stručko da isti  na kraju najviše mrze one koji su im pomagali i da  prihvatanjem
istih u većem broju zbog toga nije pametna odluka.

Last edited by Eroo on 6/11/2016, 21:00; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by abraham 6/11/2016, 20:53

DNRH radi po sveckom receptu. Dzamija ovdje, dzamija tamo. Najsmjesnije da vi kolega branite to sto se dogadja u DNRH jer pisem valjda protiv vasih. Ja ne opravdavam sto se radi u Svedskoj i radim sta mogu, glasam , da to promijenim. Bilo kako bilo jos uvijek svjetlosne godine su izmedju DNRH i Svedske. Na zalost tako je.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 6/11/2016, 20:59

Smijesno je meni spocitavati za stvari sto se desavaju u Svedskoj. Sta je najgore, ja sam protiv i radim protiv ludila, generalno. Koliko mogu. Ostalo samo gledam i komentiram. Generalno lijepljenje ovdje je kao abetova svecka ovo ili ono???? Upamtite jedno, svedska je jos uvijek najmanje sto godina ispred DNRH. To nije nista nova niti cudno. Novo je da je cijeli istocni lager ispred vas. O tome se trebate brinuti a Svedska ce i ako propadne, propasti svojom zaslugom, kao i sta vi tapkate u mjestu zadnjih 50 godina vlastitom zaslugom.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 21:06

Nema spočitavanja, ti o svojoj zemlji sve najljepše, mi o našoj. To je ok.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 6/11/2016, 21:10

Na što imaju pravo Hrvati u BIH?
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je ovog tjedna briljirala, ne samo lapsusima, već i hotimično izrečenim tvrdnjama. Najzabavnija od njih je ona da Hrvati nemaju pravo na neki treći entitet, ni na “traženje prava na koja nemaju pravo”.
Njena izjava, dana povodom uhićenja veterana HVO-a pod optužbama za ratne zločine u BIH, glasi: “Cilj je ne narušiti odnose s BiH, oni moraju ostati prijateljski, dobrosusjedski, Hrvatska će nastaviti podržavati BiH kao suverenu, teritorijalno integralnu državu, i njezin europski put, ali isto tako, vrlo, vrlo ozbiljno ćemo se držati, kao supotpisnici Daytonskog sporazuma, i slova i duha tog sporazuma, što znači konstitutivnost i jednakopravnost svih triju naroda na cijelom području BiH.
To nitko ne treba tumačiti kao nekakav zahtjev za trećim entitetom ili traženje nekih prava na koja Hrvati nemaju pravo. Ne, tražimo upravo jednaka prava za sve državljane, za sva tri naroda”.
Prvo, zašto je nama cilj ne narušiti odnose s BIH kad je BIH narušila te odnose ovim uhićenjima? Drugo, koji je naš interes da podržavamo “europski put” BIH i njenu “teritorijalnu cjelovitost” kad je na okupu drže tek druge države, međunarodna zajednica, i kad svi znamo da bi se raspala u tri dana da je se prepusti samoj sebi? I koji je to “europski put” BIH, gdje se on manifestira?
I, najvažnije, što znači da ćemo tražiti jednaka prava za sva tri naroda, a ne i “prava na koja nemamo pravo”, što god to značilo, a ne i entitet? Ako druga dva naroda imaju svoje entitete, Srbi svoj, a Bošnjaci de facto svoj u kom su Hrvati tek manjina, onda bi jednaka prava trebala podrazumijevati i entitet za Hrvate u BIH. Sve drugo, jednostavno, nisu jednaka prava. Jer Srbi imaju veća.

Read more: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/oni-uhicuju-hrvate-mi-im-financiramo-filmove-970019#ixzz4PGGVV500
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 21:17

Eroo wrote:Jednom prilikom sam na TV  čuo stručno mišljenje o ponašanju izbjeglica. 
Reče stručko da isti  na kraju najviše mrze one koji su im pomagali i da  prihvatanjem
Ero,kaxy ono nedavno govorio za Prijatelja Erdogana??..saveznik,prijatelj...
cccc.... ovo je vec koji puta po istim grabuljama kako vas muslići naguzise??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 6/11/2016, 21:18

Starhemberg wrote:Nema spočitavanja, ti o svojoj zemlji sve najljepše, mi o našoj. To je ok.
Gdje ja to o svojoj zemlji najljepse???? Pisem realno. Stavljao sam isjecke o napadu na vlastito dijete. Stavljao sam svaku vrstu ludila od flastera u boji do ........ Stvar je da je to opet sto godina ispred DNRH. Tesko razumjeti?? Mozda. Meni nije. Ne vidite razinu jada u kojem se nalazite. Mene jebe sta jos uvijek imam najblizu obitelj a i neke druge interese tu. Zato mi nije svejedno kao ni sta mi nije svejedno sto se desava ovdje. Nisam bio tu ravnih sest godina. Za tih sest godina se niste pomakli, jedan jebeni pedalj. Sta me najvise razocaralo, prijasnja djeca a sada ljudi su jos veci , sto reci da ne budem grub, nego roditelji. Jad i bijeda. Moralna prvo a onda i svaka druga.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Eroo 6/11/2016, 21:48

bogomdani wrote:
Eroo wrote:Jednom prilikom sam na TV  čuo stručno mišljenje o ponašanju izbjeglica. 

Pazim da te ne uvrijedim, ipak je to vaš sadašnji(stari-novi-stari-novi...) saveznik.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 21:59

Eroo wrote:
bogomdani wrote:

Pazim da te ne uvrijedim, ipak je to vaš sadašnji(stari-novi-stari-novi...) saveznik.
Moj nije.. jocolor a nije niti nikoga doli...tolerira ga se..jer izmedju dva zla..bira se manje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 7/11/2016, 08:13

abraham wrote:Smijesno je meni spocitavati za stvari sto se desavaju u Svedskoj. Sta je najgore, ja sam protiv i radim protiv ludila, generalno. Koliko mogu. Ostalo samo gledam i komentiram. Generalno lijepljenje ovdje je kao abetova svecka ovo ili ono???? Upamtite jedno, svedska je jos uvijek najmanje sto godina ispred DNRH. To nije nista nova niti cudno. Novo je da je cijeli istocni lager ispred vas. O tome se trebate brinuti a Svedska ce i ako propadne, propasti svojom zaslugom, kao i sta vi tapkate u mjestu zadnjih 50 godina vlastitom zaslugom.
Oni uhićuju Hrvate, mi im financiramo filmove! 14992051_1155827517819280_5354206946900786292_n

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by udba 7/11/2016, 08:21

abraham wrote:Smijesno je meni spocitavati za stvari sto se desavaju u Svedskoj. Sta je najgore, ja sam protiv i radim protiv ludila, generalno. Koliko mogu. Ostalo samo gledam i komentiram. Generalno lijepljenje ovdje je kao abetova svecka ovo ili ono???? Upamtite jedno, svedska je jos uvijek najmanje sto godina ispred DNRH. To nije nista nova niti cudno. Novo je da je cijeli istocni lager ispred vas. O tome se trebate brinuti a Svedska ce i ako propadne, propasti svojom zaslugom, kao i sta vi tapkate u mjestu zadnjih 50 godina vlastitom zaslugom.
Samo se ti raduj što ti otac i mater propadaju na Balkanu, ti ionako nemaš ništa sa tom stokom primitivnom jer je 100 godina iza tebe naprednog.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2016, 08:26

abraham wrote:
Starhemberg wrote:Nema spočitavanja, ti o svojoj zemlji sve najljepše, mi o našoj. To je ok.
Gdje ja to o svojoj zemlji najljepse???? Pisem realno. Stavljao sam isjecke o napadu na vlastito dijete. Stavljao sam svaku vrstu ludila od flastera u boji do ........ Stvar je da je to opet sto godina ispred DNRH. Tesko razumjeti?? Mozda. Meni nije. Ne vidite razinu jada u kojem se nalazite. Mene jebe sta jos uvijek imam najblizu obitelj a i neke druge interese tu. Zato mi nije svejedno kao ni sta mi nije svejedno sto se desava ovdje. Nisam bio tu ravnih sest godina. Za tih sest godina se niste pomakli, jedan jebeni pedalj. Sta me najvise razocaralo, prijasnja djeca a sada ljudi su jos veci , sto reci da ne budem grub, nego roditelji. Jad i bijeda. Moralna prvo a onda i svaka druga.
ajd ne kaki..ja sam zivio u nizozemskoj par godina ok sam zaradjivao..ali dom je dom rodni kraj je rodni kraj...nema te cijene..da bi opet otisao van pa mucio se sto puta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by udba 7/11/2016, 08:32

vuksadinare wrote:
abraham wrote:
ajd ne kaki..ja sam zivio u nizozemskoj par godina ok sam zaradjivao..ali dom je dom rodni kraj je rodni kraj...nema te cijene..da bi opet otisao van pa mucio se sto puta
Kad si došo gore jesil jebo ovima doma mater balkansku zaostalu? Usput na kojem potezu si bio?

2015-11-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2016, 08:35

udba wrote:
vuksadinare wrote:
abraham wrote:
Kad si došo gore jesil jebo ovima doma mater balkansku zaostalu? Usput na kojem potezu si bio?
rotterdam...tamo mi je bila stara...nisam jebo majku..jer sam tamo samo radi posla vegetirao....nije mi se svidjao tamosnji mentalitet ljudi..previse hladnoce..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2016, 08:38

Meni samo krivo sto nisam devesprve otisao vanka...e kurca bi danas radio,samo bi trosio lovusu..ovako jos moram kojih 4-5 godina drapati..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/11/2016, 08:39

bogomdani wrote:Meni samo krivo sto nisam devesprve otisao vanka...e kurca bi danas radio,samo bi trosio lovusu..ovako jos moram kojih 4-5 godina drapati..
ma meni vise nije do love..imam grunt..pokrivam se koliko sam dug i ja zadovoljan...doma je doma ipak najbolje..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics