Mislim da se malo pretjeruje, a vi?
Page 1 of 1
Mislim da se malo pretjeruje, a vi?
Napeto iščekivanje
Život u Hrvatskoj sutra će doslovno stati: Baš sve je podređeno povijesnom polufinalu
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/zivot-u-hrvatskoj-sutra-ce-doslovno-stati-bas-sve-je-podredeno-povijesnom-polufinalu/7583976/
Život u Hrvatskoj sutra će doslovno stati: Baš sve je podređeno povijesnom polufinalu
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/zivot-u-hrvatskoj-sutra-ce-doslovno-stati-bas-sve-je-podredeno-povijesnom-polufinalu/7583976/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Mislim da se malo pretjeruje, a vi?
pa igra se navečer, većina će ljudi bit slobodna...
ali bi u slučaju ukupne pobjede, ponedjeljak trebalo proglasiti neradnim danim hitnom uredbom vlade donijetom na telefonskoj sjednici...
ali bi u slučaju ukupne pobjede, ponedjeljak trebalo proglasiti neradnim danim hitnom uredbom vlade donijetom na telefonskoj sjednici...
ja nijednu nisam pogledao
treba moć sjedit 2 sata pred TVom i gledat dodavanje loptom
treba moć sjedit 2 sata pred TVom i gledat dodavanje loptom
Guest- Guest
kic wrote:
da je slobodan dan čovjek bi rekao, ovako..
Pa bit će svake godine ako osvojite zlatnu medalju.
Iz dobro obaviještenih krugova doznajem da će se u tom
slučaju proglasit državni praznik.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jasno, izvanredna telefonska sjednica .DT. wrote:pa igra se navečer, većina će ljudi bit slobodna...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
inace u srbiji je ovih dana inicijativa...da se ne odnose 'domacinski' kad budu igrali protiv hrvatskih reprezentacija u kolektivnim sportovima kao i klubovima...vec da ih se izolira i samo pravac hotel-stadion..a da se hrvatskim sportskim funkcionerima ne uprilicuju vecere i slicno vec ssamo strogo profesionalno...koji luđaci jebote irud..bolesnici...ludilu nema kraja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace u srbiji ...koji luđaci jebote irud..bolesnici...ludilu nema kraja..
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 1 of 1