Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
Page 1 of 1
Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
http://www.informer.rs/vesti/politika/388681/seselj-razumem-sto-kolinda-vrcka-pred-medvedevim-ne-razumem-srpska-go-na-sto-navijaju-za-hrvate
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
..i kao slag na tortu i šeki se izjasnio ...đokovicu pazi d ane naletis na sekija i vucica...
2015-09-08
Re: Šešelj:Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim-NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE
evo to je to...Lazanski:MOZDA NE ZNAMO DA DAJEMO GOLOVE ALI SE DOBRO KRSTIMO
http://www.informer.rs/vesti/politika/388676/lazanski-mozda-ne-znamo-da-dajemo-golove-ali-se-dobro-krstimo
ono ko 'ako ne umemo d aradimo umemo da se bijemo'
http://www.informer.rs/vesti/politika/388676/lazanski-mozda-ne-znamo-da-dajemo-golove-ali-se-dobro-krstimo
ono ko 'ako ne umemo d aradimo umemo da se bijemo'
2015-09-08
HAARP sto odsto
2015-09-08
teske reci padaju...dokaz da se napokon mozemo vratiti svojim ligama a ne regionalnim..ionako vajde od njih nema a igrati sa govnima kako kaze seselj je ipak ispod dostojanstva...
2015-09-08
uspjesi hrvatske nisu dobri za regionalnu suradnju i dobreosusjedstvo..samo neuspjesi garantiraju stabilnost i mir u regionu
2015-09-08
komsije silno popizdele... ...zahtjeva se da se hrvatska nogometna reprezentacija kao i klubovi docekaju 'primereno' u srbiji a to znaci kako kazu..samo strogo poslovno...hotel-sportsko boriliste..nikakva druzenja,vecerem,splavi..vec 'izolovani od postenog sveta'..ludilo...
2015-09-08
totalno odlepili..bojim se za njih ako uđemo u finale ili daj boze budemo prvaci..imaju da grickaju vlastita jaja do kraja zivota
evo jednog komentara sa njihovih portala
'ma jebe mi se ako hrvatska bude prvak sveta u vaterpolu,rukemotu ali ne mogu bre da podnesem da budu prvaci sveta.To je onda za vecnost,pamtit ce ih ceo svet za vecnost'
'ma jebe mi se ako hrvatska bude prvak sveta u vaterpolu,rukemotu ali ne mogu bre da podnesem da budu prvaci sveta.To je onda za vecnost,pamtit ce ih ceo svet za vecnost'
2015-09-08
Vučino pričaš sam sa sobom :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Opet Vučkova izmišljotina.vuksadinare wrote:
Ovo je sam konstruirao i osmislio i onda predstavio kao komentar "sa njihovih portala".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Razumem šta osećate prema NATO
» Rot: Ako ste odlučni da budete deo EU, a ne Rusije; Dačić: Ne razumem izjavu, Rotove reči neumesne i uvredljive
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Kenwood Kenon: Rekao sam pred Vijećem EU da su Bošnjaci tri puta preglasali Hrvate
» Rot: Ako ste odlučni da budete deo EU, a ne Rusije; Dačić: Ne razumem izjavu, Rotove reči neumesne i uvredljive
» Ludilo ne prestaje!Srbin:'Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Kenwood Kenon: Rekao sam pred Vijećem EU da su Bošnjaci tri puta preglasali Hrvate
Page 1 of 1