Predsjednica primila predsjednika tvrtke China Railway Group Limited
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednica primila predsjednika tvrtke China Railway Group Limited
veber wrote:drk-drk i o kim il sungu se pisalo, tražilo i čitalo.
ti si stari udbaš koji drka kako se miču političke situacije.
neki dan ti je general malo spočitnuo o aluminiju, dodiku i sl.
bezočno si slagao.
ti možeš lagat, ja mogu lagat, general može lagat, yoda može lagat.
četvorica smo u priči.
i zamisli, nas trojica se sjećamo kako si ti trkeljao o dodiku, aluminiju...
lažeš, konstantno lažeš. u biti imaš kompleks čefurja pa da se opravdaš kličeš se frajerom.
u jugi si dobio slovensko državljanstvo?
pa većina nas je živjela u SFRJ i bili smo državljani jugoslavije, a nacionalnost nam je bila kako kome. tebi jugoslavenska.
trkeljaš o tvojim zaslugama, projektima i sl. a ne znaš kaj je SWork, SiNumeric, Catia.
Ajd jedan dwg u AC 10 ili mlađi baci. s blokovima.
trolu udbaški s iq158. odjebi s lažima.
To u mome timu rade crtači sa srednjom naobrazbom.
A sad se goni u t.p. materine ti i tvoji udbaši.
Dovoljno ste nam ojadili i očerupali narod...
Kretenu nepismeni, sve ti je na dosegu ruke, ali si
i dalje ostao neobrazovan...a da i ne spominejm
manjak kućnog odgoja...Kuš, govedo primitivno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je izaslanstvo tvrtke China Railway Group Limited na čelu s predsjednikom Zhangom Zongyanom.
Predsjednica je istaknula kako Republika Hrvatska daje veliku važnost jačanju suradnje s Narodnom Republikom Kinom na svim područjima od zajedničkog interesa, posebice istaknuvši područje gospodarstva te kulturnu i znanstvenu suradnju. Najavila je pritom brojne infrastrukturne projekte planirane u Republici Hrvatskoj u nadolazećem razdoblju te pozvala kineske ulagače na sudjelovanje u natječajima za takve projekte.
Gospodin Zhang izrazio je zadovoljstvo profesionalnošću prigodom odabira izvođača radova na međunarodnom natječaju za rekonstrukciju pruge Zaprešić-Zabok na kojem je tvrtka China Railway Group Limited sudjelovala. Isto tako, najavio je sudjelovanje ove velike kineske tvrtke na budućim velikim infrastrukturnim projektima, bilo cestovnim, željezničkim, lučkim ili energetskim, posebice istaknuvši u tom kontekstu interes za projekt modernizacije pruge Rijeka-Zagreb-Budimpešta.
Svašta ovdje piše za one koji znaju čitati između redova.
2016-07-22
znači sančo nosi kahvu po uredu.
činjenčno da si nepismen, sančo, čefur.
hvališ se o "projektima" (zatvaranje vratiju na baušteli)
da si ono za što se predstavljaš rekao bi da se AC 10 ne koristi u građevini, već bi mi postavio pitanje da li mislim na ACAD10, taj je izašao krajem 80-ih ili da li mislim na AC struju od 10V koja se koristi na nekim napajanjima.
toliko si glup da ni google ne koristiš.
u tvom timu rade safet, on se kliče slovenac, muharem, i on se kliče slovenac, tigran on je bosanac i ti kao voditelj tima eroo.
moj otac ima 80g i još uvijek koristi acad, a ti šupku da si ikad naučio nekaj ne bi napisao gluposti koje pišeš.
nije sramota skupljat sekundarni otpad, nije sramota biti portir u sloveniji.
sramota je biti udbaš i stalno lagat.
moj iq=80 i eto, valjda bolje pamtim...
i s tim iq radim u katiji dok skupljam bakar po hižama, naravno i isprogramiram 5osni stroj i sudjelujem na forumu đe sančosi nemreju. moraš imati iq=80 i niži.
stalno lažeš, ali stalno.
glup si.
a, onak, na tvoju objavu kako to rade "crtači" meni je frend poznati arhitekt koji je narvno u ACADu vrh, čak je i knjigu napisao, on napravi glavni projekt s većinom detalja, a onda idu pripravnici.
prestani lagat.
činjenčno da si nepismen, sančo, čefur.
da si ono za što se predstavljaš rekao bi da se AC 10 ne koristi u građevini, već bi mi postavio pitanje da li mislim na ACAD10, taj je izašao krajem 80-ih ili da li mislim na AC struju od 10V koja se koristi na nekim napajanjima.
toliko si glup da ni google ne koristiš.
u tvom timu rade safet, on se kliče slovenac, muharem, i on se kliče slovenac, tigran on je bosanac i ti kao voditelj tima eroo.
moj otac ima 80g i još uvijek koristi acad, a ti šupku da si ikad naučio nekaj ne bi napisao gluposti koje pišeš.
sramota je biti udbaš i stalno lagat.
moj iq=80 i eto, valjda bolje pamtim...
i s tim iq radim u katiji dok skupljam bakar po hižama, naravno i isprogramiram 5osni stroj i sudjelujem na forumu đe sančosi nemreju. moraš imati iq=80 i niži.
stalno lažeš, ali stalno.
glup si.
a, onak, na tvoju objavu kako to rade "crtači" meni je frend poznati arhitekt koji je narvno u ACADu vrh, čak je i knjigu napisao, on napravi glavni projekt s većinom detalja, a onda idu pripravnici.
prestani lagat.
2014-12-30
veber wrote:
Ne hvalim se...kad prolaziš Slovenijom vidiš ih, u iole značajnijim je ugrađena moja pamet.
Reference na internetu su dokaz...Nemam si ja što izmišljat, drugi pišu o tome.
A ti? TI znaš koristit AutoCad 10...ahahaha...
2016-07-22
veber wrote:
prestani lagat.
Issatipoljubim...Ma šta kažeš, čak i upute za korištenje AC napisao?
2016-07-22
veber wrote:
O nekim mojim referencama ti Marcellus može dati link. Ono je samo dio , ni 5% od onoga koliko ih stvarno imam...
Moje knjige nisu upute za AutoCad, to bi mi bilo ispod časti...moje knjige koriste vrhunski stručnjaci i ne blebetala
i državni uhljebi a la tvoj prijatelj, poznati arhitekt i stručnjak za AutoCad...lol..
2016-07-22
hahahahaha.Eroo wrote:veber wrote:
Ne hvalim se...kad prolaziš Slovenijom vidiš ih, u iole značajnijim je ugrađena moja pamet.
hitanje asfalta po prometnici je za nekog pamet.
da si ikad koristio ACAD znao bi da nakon acad14 kreće numeričko označivanje po godini, pa od 14ice kreće po godinama.
s tim da oni model koji kupuješ obilježavaju godinom koja dolazi.
dessault Catia, koji su kupili i SWorks imaju oznake V5R18, program košta koliko ti je udba dala stan u ljubljani.
s tim da su prije koju godinu krenuli s V6R1
SiNumeric je CNC program za brodove.
a, toliko si glup da ni ne guglaš pa da bi malo kontrirao.
o ISO ili G Code, da i ne pišem. ti nemreš ni žbuku iz vreće složit kako treba.
sančo, stalno lažeš, izmišljaš i onda baciš red laži.
2014-12-30
veber wrote:hahahahaha.Eroo wrote:veber wrote:
hitanje asfalta po prometnici je za nekog pamet.
Marcelus ima link s nekim mojim referencama. Nisam ih ja objavio, već neka državna institucija.
Zamoli Marcelusa, ustupit će ti ga veoma rado, a ima i moju dozvolu. Link ima i Epi...
Koje su tvoje reference, udbaški sine? Imaš link?
2016-07-22
ok. ti si superpoznat arhitekt, jebač građevinar i malo te jebe prostata pa sa mnom koji je došao u drugu vremensku zonu se dotipkavlješ.Eroo wrote:O nekim mojim referencama ti Marcellus može dati link. Ono je samo dio , ni 5% od onoga koliko ih stvarno imam...
Moje knjige nisu upute za AutoCad, to bi mi bilo ispod časti...moje knjige koriste vrhunski stručnjaci i ne blebetala
i državni uhljebi a la tvoj prijatelj, poznati arhitekt i stručnjak za AutoCad...lol..
kolika je dilatacija betona?
zašto se koristi željezo u armiranju?
koja je prekidna čvrstoća M30?
zašto je PS-HD relativno loš za ugranju na moru, a nije na kontinentu
koji je odnos rastezanja crijepa uzduž, a koji je po horizontali.
ionako ne znaš odgovore. ionako ne znaš ukopčat acad, o catia ili bilo kojem programu desault group nikaj ne znaš.
i hahahahahaha projiciraš svoje portirsko mjesto na baušteli na mog frenda u zg koji je projektirao zgrade i van hrvatske. i neke jako zanimljive zgrade i kuće su njegovo djelo. meni je kuću projektirao.
do jutra između dva prostatisa nam tu napiši par komandi pgp.
ti bi to kao arketerekth treba znati.
imaš gugle, a ako do podneva ne nađeš bum ti ja u txt. file poslao pa bi ti kao poznavatelj lako upisao pgp. u acad ovu bazu.
dok te jebe prostata, uči. imaš hintove. a za upis baze pgp odeš na acad stranice.
2014-12-30
veber wrote:ok. ti si superpoznat arhitekt, jebač građevinar i malo te jebe prostata pa sa mnom koji je došao u drugu vremensku zonu se dotipkavlješ.Eroo wrote:O nekim mojim referencama ti Marcellus može dati link. Ono je samo dio , ni 5% od onoga koliko ih stvarno imam...
kolika je dilatacija betona?
zašto se koristi željezo u armiranju?
koja je prekidna čvrstoća M30?
zašto je PS-HD relativno loš za ugranju na moru, a nije na kontinentu
koji je odnos rastezanja crijepa uzduž, a koji je po horizontali.
ionako ne znaš odgovore. ionako ne znaš ukopčat acad, o catia ili bilo kojem programu desault group nikaj ne znaš.
i hahahahahaha projiciraš svoje portirsko mjesto na baušteli na mog frenda u zg koji je projektirao zgrade i van hrvatske. i neke jako zanimljive zgrade i kuće su njegovo djelo. meni je kuću projektirao.
do jutra između dva prostatisa nam tu napiši par komandi pgp.
ti bi to kao arketerekth treba znati.
imaš gugle, a ako do podneva ne nađeš bum ti ja u txt. file poslao pa bi ti kao poznavatelj lako upisao pgp. u acad ovu bazu.
dok te jebe prostata, uči. imaš hintove. a za upis baze pgp odeš na acad stranice.
Kretenu, ja uopće nisam arhitekt.
Da zaključimo ja i ti...imaš moje ime i prezime, ubaci to kao "Tag" u Gooogle tražilicu i sve ćeš tamo naći.
Ne sve, samo malecki dio dio onoga što sam do sada radio. Kad link otvoriš vidjet ćeš i jedan dijagran,
o mojim radovima i javnim objavama...Djeluje kao da sam nešto prekinio, ,ali ne radi se o tome.
Samo sam podigao level, gdje sam moje znanje mogao i aplicirat u širem prostoru. Objave "UDK" me nisu više zanimale.
Imaš li link gdje mogu vidjeti koji su tvoji dosadašnji radovi? Ako imaš onda ga postavi ovdje, a ja ću svoj.
Nemamo se valjda zbog čega skrivati. Ja sam i inače javna osoba...
2016-07-22
PS:
Sve ditto iznad. Imaš-nemaš. Nemaš, pa što, mnogi nemaju...Ende.
Sve ditto iznad. Imaš-nemaš. Nemaš, pa što, mnogi nemaju...Ende.
[quote="veber"][quote="Eroo"]
https://strukturnifondovi.hr/wp-content/uploads/2018/04/Procurement-documentation-No.-2-updated.pdf
evo Rimac raspisao natječaj za izradu motora, prijenosa itd..., troškove pokriva država pa je javni
ako se znaš koristiti tim alatima nacrtaj mu nešto, zupčanike u getribi, ležaj...
većina tih programa za modeliranje je užasno skupa, male tvrtke si to ne mogu priuštiti
veber wrote:
dessault Catia, koji su kupili i SWorks imaju oznake V5R18, program košta koliko ti je udba dala stan u ljubljani.
https://strukturnifondovi.hr/wp-content/uploads/2018/04/Procurement-documentation-No.-2-updated.pdf
evo Rimac raspisao natječaj za izradu motora, prijenosa itd..., troškove pokriva država pa je javni
ako se znaš koristiti tim alatima nacrtaj mu nešto, zupčanike u getribi, ležaj...
većina tih programa za modeliranje je užasno skupa, male tvrtke si to ne mogu priuštiti
Guest- Guest
nije tako skup, ovo kaj ja imam košta oko 30 000€, zupčanike izvlačiš iz booka. definiraš modul, broj zuba, promjer i catia ti izbaci gotov.selektor wrote:veber wrote:Eroo wrote:veber wrote:
i zakaj bi radio kod rimca kada imam bolje plaćen posao.
2014-12-30
Kraljica.
veber-
2014-12-30
veberu aj malo sjaši s Ere..
daj mi ban.
kretenčina, neka prestane srat.
2014-12-30
carica.
veber wrote:daj mi ban.
prestani
veber wrote:
i zakaj bi radio kod rimca kada imam bolje plaćen posao.
ma samo kažem
inače Rimac sve sam razvijaja in-house, u garaži
no sad kako država plaća moraju napraviti javni natječaj pa traže nekog da im napravi motor i getribu, jer su novčana sredstva javna
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica primila glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica primila glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga
Page 2 of 3