Predsjednica primila predsjednika tvrtke China Railway Group Limited
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vijesti:
1
9. srpnja 2018.
Zagreb
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je izaslanstvo tvrtke China Railway Group Limited na čelu s predsjednikom Zhangom Zongyanom.
Predsjednica je istaknula kako Republika Hrvatska daje veliku važnost jačanju suradnje s Narodnom Republikom Kinom na svim područjima od zajedničkog interesa, posebice istaknuvši područje gospodarstva te kulturnu i znanstvenu suradnju. Najavila je pritom brojne infrastrukturne projekte planirane u Republici Hrvatskoj u nadolazećem razdoblju te pozvala kineske ulagače na sudjelovanje u natječajima za takve projekte.
Gospodin Zhang izrazio je zadovoljstvo profesionalnošću prigodom odabira izvođača radova na međunarodnom natječaju za rekonstrukciju pruge Zaprešić-Zabok na kojem je tvrtka China Railway Group Limited sudjelovala. Isto tako, najavio je sudjelovanje ove velike kineske tvrtke na budućim velikim infrastrukturnim projektima, bilo cestovnim, željezničkim, lučkim ili energetskim, posebice istaknuvši u tom kontekstu interes za projekt modernizacije pruge Rijeka-Zagreb-Budimpešta.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Predsjednica primila predsjednika tvrtke China Railway Group Limited
Samo što se otuširala, preobukla i ...here is...Neumoena je.
2016-07-22
planiraju dogovoriti tvornicu kljesta kojima se motaju drske kod jeceg zahvata, skare za zivicu istih osobina i kvalitete, cetkice za zube s tri mekane dlake i ostalu kinesku robu?Eroo wrote:Vijesti:
Predsjednica primila predsjednika tvrtke China Railway Group LimitedPredsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je izaslanstvo tvrtke China Railway Group Limited na čelu s predsjednikom Zhangom Zongyanom.
immortal-
2014-04-16
potajno chatate??Eroo wrote:Samo što se otuširala, preobukla i ...here is...Neumoena je.
bolje da povede brigu o narodu bez kruha koji iseljava svakodnevno
immortal-
2014-04-16
drk-drk opet drka na debelu.
zanimljivo da nije objavio kako je direktor audija uhićen zbog privrednog kriminala, i gle čuda isti nije ošo u međugorje krunicu molit.
a.da nije bosančero pa stoji iza svojih postupaka, odnosno potpisa.
to je za drk-drka nekaj nepojmljivo.
a, ova krava samo sramoti hrvatsku.
zanimljivo da nije objavio kako je direktor audija uhićen zbog privrednog kriminala, i gle čuda isti nije ošo u međugorje krunicu molit.
a.da nije bosančero pa stoji iza svojih postupaka, odnosno potpisa.
to je za drk-drka nekaj nepojmljivo.
a, ova krava samo sramoti hrvatsku.
2014-12-30
daj veber...smiri strasti, koji ti je
veber wrote:drk-drk
Kina otvara tvornicu u Hrvatskoj za domaće tržište
Guest- Guest
za longija znamo da je GF đeneralNoor wrote:daj veber...smiri strasti, koji ti je
drk-drk je portir udbaški u sloveniji. kao vjetrokaz se ponaša.
stalno laže, glup je i jedino kaj otvara je kako je glupača neđe bila. britanci nisu mogli vjerovat da je to hrvatska predsjednica.
da sam ja bio na stadionu i tako se ponašao, ok.
trump nakon super bowla izgrli nige i onda zađuska s njima tesaško kolo.
krava je sramota hrvatske, pa cijeli svjet se zgraža.
i onda ovo lažljivo udbaško govno drk-drk.
2014-12-30
pa sta je lose u njenom navijanju, radosti i slavljenju golova i pobjede? pa daj nemoj biti ko ovi jalnuši iz Komiteta...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
navijaj. nije uopće upitno, ali nemreš se ponašat kao pičkica od 18. pa pogledaj snimke, ovi nisu mogli vjerovat kako se ponaša.Noor wrote:pa sta je lose u njenom navijanju, radosti i slavljenju golova i pobjede? pa daj nemoj biti ko ovi jalnuši iz Komiteta...
i onda doći u svlačionicu i đuskat s nogometašima.
zna se protokol i što smiješ radit.
zakaj nema đekoba niđe? a?
kada je dolazila u ad plastik tražio sam slobodan dan jer se nisam htio susret s njom ni vidjet ju blizu mene, a po funciji morao bi sudjelovat u govnima koje prosipa i još bi s njom i ekipom morao izdrkavat se po pogonu.
žena je glupa kao kurac, kao i drk-drk.
jasnije?
2014-12-30
koli..samo tako nastavi! nadam se da bude prilike!!!
jebote pa nisi normala, daj pogledaj relevantnije portale. pa svi se zgražaju.Noor wrote:koli..samo tako nastavi! nadam se da bude prilike!!!
to ti je otprilike da ja kao voditelj proizvodnje dođem do našeg partnera na otvaranje nove punionice pašteta, gulaša, graha i ostalih konzervi i napijem se kao krava, hitim sako izgrlim konobarice i zaplešem užičko kolo.
slika za firmu dušu dala.
tako se netko tko predstavlja državu ne ponaša.
2014-12-30
je, najbolje da proguta metlu..i tak gleda tekmu
ti si mrzlek i ne kužiš strast! :))
ona je progutala više metli, pogotovo dok je po briselu bila tajnica.Noor wrote:je, najbolje da proguta metlu..i tak gleda tekmu
zašto nema đejkoba?
i postoji nešto, što se u poslovnom i političkom svijetu zove:
-dress code
da pojasnim;
-nazove me noorka i veli mi već mi dugo prijetiš kavom, cugom, ručkom. tu sam kod naplatnih da ostvariš prijetnje dođi. i veber dođe. možda i u radnom odijelu. jer veber kao voditelj proizvodnje živi s pogonom, na u uredima. lap je uvijek u alatnici. veber prebaci plahtu preko kože u autu jer je u radnom odjelu i nađe s noorkom na gablecu, fino pojedemo, još curke iz kuhinje na kraju gableca norki spreme mezu za doma, a s obzirom da norka ima muža i djecu nađe se tu još toga.
veber galantno plati, svojom karticom, vrati se na posao i još ekipi dofura čvarkuše, prutiće i ako nema CEO 3l vina i dvije mineralne.
-ja predstavljam tvrtku, nazove me noorka koja predstavlja svoju firmu
nađemo se u badićima, klimu u automobilima smo iskopčali da bi bili skliskiji, zađuskamo thompsona.
prije toga smo naručili 4 kg jagnjetine i 6kg luka. ti mene pijanog stavljaš u mečku, a kad ja skužim da si ti ispala iz beemveja ja tr skupljam po parkinugu. onda skužimo da nismo pišali pa ti čućneš i zapišaš se po parkingu, a ja ti pokazujem levi i ja imamo 33 pa ti zapišam x6
jel kužiš razliku?
kolinda se ponaša kao ova imaginarna priča, verzija dva.
to je bitna razlika.
dress code very simple.
2014-12-30
PR STRUČNJACI: O Hrvatskoj se više pisalo nakon pobjede nad Rusijom nego u zadnje tri godine, evo kako predsjednica promovira Hrvatsku
https://poskok.info/pr-strucnjaci-o-hrvatskoj-se-vise-pisalo-nakon-pobjede-nad-rusijom-nego-u-zadnje-tri-godine-evo-kako-predsjednica-promovira-hrvatsku/
2016-07-22
Zanimljivo bi bilo vidjeti koliko se pisalo o HR za vrijeme Josipovića...
micek...odi spat :)veber wrote:ona je progutala više metli, pogotovo dok je po briselu bila tajnica.Noor wrote:je, najbolje da proguta metlu..i tak gleda tekmu
zašto nema đejkoba?
-dress code
da pojasnim;
-nazove me noorka i veli mi već mi dugo prijetiš kavom, cugom, ručkom. tu sam kod naplatnih da ostvariš prijetnje dođi. i veber dođe. možda i u radnom odijelu. jer veber kao voditelj proizvodnje živi s pogonom, na u uredima. lap je uvijek u alatnici. veber prebaci plahtu preko kože u autu jer je u radnom odjelu i nađe s noorkom na gablecu, fino pojedemo, još curke iz kuhinje na kraju gableca norki spreme mezu za doma, a s obzirom da norka ima muža i djecu nađe se tu još toga.
veber galantno plati, svojom karticom, vrati se na posao i još ekipi dofura čvarkuše, prutiće i ako nema CEO 3l vina i dvije mineralne.
nađemo se u badićima, klimu u automobilima smo iskopčali da bi bili skliskiji, zađuskamo thompsona.
prije toga smo naručili 4 kg jagnjetine i 6kg luka. ti mene pijanog stavljaš u mečku, a kad ja skužim da si ti ispala iz beemveja ja tr skupljam po parkinugu. onda skužimo da nismo pišali pa ti čućneš i zapišaš se po parkingu, a ja ti pokazujem levi i ja imamo 33 pa ti zapišam x6
jel kužiš razliku?
to je bitna razlika.
dress code very simple.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
drk-drk i o kim il sungu se pisalo, tražilo i čitalo.
ti si stari udbaš koji drka kako se miču političke situacije.
neki dan ti je general malo spočitnuo o aluminiju, dodiku i sl.
bezočno si slagao.
ti možeš lagat, ja mogu lagat, general može lagat, yoda može lagat.
četvorica smo u priči.
i zamisli, nas trojica se sjećamo kako si ti trkeljao o dodiku, aluminiju...
lažeš, konstantno lažeš. u biti imaš kompleks čefurja pa da se opravdaš kličeš se frajerom.
u jugi si dobio slovensko državljanstvo?
pa većina nas je živjela u SFRJ i bili smo državljani jugoslavije, a nacionalnost nam je bila kako kome. tebi jugoslavenska.
trkeljaš o tvojim zaslugama, projektima i sl. a ne znaš kaj je SWork, SiNumeric, Catia.
Ajd jedan dwg u AC 10 ili mlađi baci. s blokovima.
trolu udbaški s iq158. odjebi s lažima.
bezočno si slagao.
četvorica smo u priči.
lažeš, konstantno lažeš. u biti imaš kompleks čefurja pa da se opravdaš kličeš se frajerom.
pa većina nas je živjela u SFRJ i bili smo državljani jugoslavije, a nacionalnost nam je bila kako kome. tebi jugoslavenska.
trkeljaš o tvojim zaslugama, projektima i sl. a ne znaš kaj je SWork, SiNumeric, Catia.
2014-12-30
imam vremensku razliku.Noor wrote:micek...odi spat :)veber wrote:ona je progutala više metli, pogotovo dok je po briselu bila tajnica.Noor wrote:je, najbolje da proguta metlu..i tak gleda tekmu
zašto nema đejkoba?
-dress code
da pojasnim;
jel kužiš razliku?
to je bitna razlika.
dress code very simple.
ženska ima mengu
jedino me mili bez repa gleda umiljato, to je jer sam joj dao jogurt.
a, mislim da mjerka gdje će nam se zavuć u krevet.
2014-12-30
veber wrote:drk-drk i o kim il sungu se pisalo, tražilo i čitalo.
bezočno si slagao.
četvorica smo u priči.
To u mome timu rade crtači sa srednjom naobrazbom.
A sad se goni u t.p. materine ti i tvoji udbaši.
Dovoljno ste nam ojadili i očerupali narod...
Kretenu nepismeni, sve ti je na dosegu ruke, ali si
i dalje ostao neobrazovan...a da i ne spominejm
manjak kućnog odgoja...Kuš, govedo primitivno.
2016-07-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica primila glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Predsjednica primila novog šefa hrvatske diplomacije
» Predsjednica primila učenike Hrvatske škole iz Chicaga
» Predsjednica primila glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga
Page 1 of 3