Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
Eto ih Erdoganu pa nek se on brine za njih.Unimatrix_Zero wrote:prvo u tursku pa onda invazija
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Sirija: SAA do nogu porazila đihadiste u j. Siriji i zapljenila tone američkog oružja
Mi smo si napravili Hrvatsku kakvu smo htjeli, ali sad u njoj ima dosta praznog mjesta.
Najprije su otišli Srbi, a nakon njih i pametni Hrvati.
Trebaju nam novi stanovnici koji imaju kvalifikacije da brzo postanu dobri Hrvati. Ali ne možeš ti sad svakog Sirijca detaljno ispitivati.
Pogledaš jel ima onaj prazan, tup pogled, jel sluša najednostavnije zapovijedi, jel zna kopati lopatom i motikom, raditi po štali i tako to.
Trebaju nam novi stanovnici koji imaju kvalifikacije da brzo postanu dobri Hrvati. Ali ne možeš ti sad svakog Sirijca detaljno ispitivati.
Pogledaš jel ima onaj prazan, tup pogled, jel sluša najednostavnije zapovijedi, jel zna kopati lopatom i motikom, raditi po štali i tako to.
crvenkasti-
2014-04-17
....dakle opisao si sebe..postenocrvenkasti wrote:Mi smo si napravili Hrvatsku kakvu smo htjeli, ali sad u njoj ima dosta praznog mjesta.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
vuksadinare wrote:....dakle opisao si sebe..postenocrvenkasti wrote:Mi smo si napravili Hrvatsku kakvu smo htjeli, ali sad u njoj ima dosta praznog mjesta.
Pa da, pravi Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
aha..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:....dakle opisao si sebe..postenocrvenkasti wrote:Mi smo si napravili Hrvatsku kakvu smo htjeli, ali sad u njoj ima dosta praznog mjesta.
Pa da, pravi Hrvat.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
Blitzkrieg, došlisu na kilometar od Saraqiba... Pošto je probijena kanibalska obrana ravničarski teren i aurocesta M5 dopuštaju brzi prodor.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Imaš li neke linkoveHektorović wrote:Blitzkrieg, došlisu na kilometar od Saraqiba... Pošto je probijena kanibalska obrana ravničarski teren i aurocesta M5 dopuštaju brzi prodor.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Imaš li neke linkoveHektorović wrote:Blitzkrieg, došlisu na kilometar od Saraqiba... Pošto je probijena kanibalska obrana ravničarski teren i aurocesta M5 dopuštaju brzi prodor.
pa imaš ovo
https://syria.liveuamap.com/
crvenkasti-
2014-04-17
Među kanibalima je opći kaos. Pokušavaju neke protuudare i dolaze im neka pojačanja ali kako izgleda to se zakotrljalo i teško da će stati.
Jedino je pitanje dokle će SAA ići u ovoj fazi. Cestu svakako namjeravaju deblokirati
Jedino je pitanje dokle će SAA ići u ovoj fazi. Cestu svakako namjeravaju deblokirati
2015-09-24
jokNoor wrote:a kod tebe u pleme bar malo, ne bi?Leviathan2 wrote:kako gdje ce, pa ima mjesta u europi koliko oshrvatska polupusta, slovenija polupusta, njemacka gladna radne snage, holandski i belgijski kalifati isto trebaju pojacanje, svecka treba novijeh svedjana da se odupre ruskoj agresijiUnimatrix_Zero wrote:gdje ce sad sve silne izbjeglice?
jedino ostaje upitno kako poljacima uvalit jedno sto tisuc komada
u pleme mogu samo odabrani :D
imala bi i ti sanse jer imam osjecaj da si prava zenka, al udata si, jebajga
To sve Erdoganu natrpat pa nek se on misli za njih , ionako su to sve njegova muslimanska braća.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=215259
To sve Erdoganu natrpat pa nek se on misli za njih , ionako su to sve njegova muslimanska braća.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Još samo par km i autoput hama-alepo je kanibalfree... Čak se turci povukli s nadzornih toačaka nakon neuspjeha u sprječavanju napredovanja saa i odlučili branit Idlib...
SAA, Rusi i Iranci neće oslobodit Siriju bez otvorenog rata sa turskom vojskom.mutava baštarda wrote:Još samo par km i autoput hama-alepo je kanibalfree... Čak se turci povukli s nadzornih toačaka nakon neuspjeha u sprječavanju napredovanja saa i odlučili branit Idlib...
Sve dok Rusi odaju dojam kao da pod svaku cijenu žele izbjeći sukobe, ni Osmanlije sa Erdoganom ni Ameri ih neće ozbiljno shvaćat.
Rusi moraju posrtavit ultimatum. A ako Osmanlije počnu dovlačit vojsku, onda Asad treba proglasit opću mobilizaciju a Rusi i Iranci dovući po par žestoko naoružanih divizija.
I onda Erdoganu lijepo poručit da ako hoće rat da će ga imat. Rusi i Sirijci imaju potpunu kontrolu nad zračnim prostorom pa nek izvole.
2015-09-24
Ringo10 wrote:SAA, Rusi i Iranci neće oslobodit Siriju bez otvorenog rata sa turskom vojskom.mutava baštarda wrote:Još samo par km i autoput hama-alepo je kanibalfree... Čak se turci povukli s nadzornih toačaka nakon neuspjeha u sprječavanju napredovanja saa i odlučili branit Idlib...
Sve dok Rusi odaju dojam kao da pod svaku cijenu žele izbjeći sukobe, ni Osmanlije sa Erdoganom ni Ameri ih neće ozbiljno shvaćat.
Rusi moraju posrtavit ultimatum. A ako Osmanlije počnu dovlačit vojsku, onda Asad treba proglasit opću mobilizaciju a Rusi i Iranci dovući po par žestoko naoružanih divizija.
I onda Erdoganu lijepo poručit da ako hoće rat da će ga imat. Rusi i Sirijci imaju potpunu kontrolu nad zračnim prostorom pa nek izvole.
Rusi misle da su Turci racionalni
A griješe
Turci jedino razumiju silu.
2018-04-10
Watch: Russian warplanes stalk and destroy jihadist forces in Idlib
BEIRUT, LEBANON (9:45 P.M.) – The Russian Air Force has played a major role in the Syrian Arab Army’s (SAA) ongoing offensive in the Idlib Governorate, as their constant airstrikes are paving the way for government troops to advance.
The ANNA News Agency released footage on Monday of the Russian Air Force stalking and striking the jihadist rebels in Idlib (video below):
BEIRUT, LEBANON (9:45 P.M.) – The Russian Air Force has played a major role in the Syrian Arab Army’s (SAA) ongoing offensive in the Idlib Governorate, as their constant airstrikes are paving the way for government troops to advance.
The ANNA News Agency released footage on Monday of the Russian Air Force stalking and striking the jihadist rebels in Idlib (video below):
ko stakore..Eroo wrote:Watch: Russian warplanes stalk and destroy jihadist forces in Idlib
Guest- Guest
Malo spržene Turske tehnike...
2018-04-10
Erdogan traži NATO i EU intervenciju protiv Rusije i Sirije.
2018-04-10
Legendovich wrote:ko stakore..Eroo wrote:Watch: Russian warplanes stalk and destroy jihadist forces in Idlib
Ruje su zadnjih mjesec spržile toliko kanibala da su Turci morali direktno intervenirati, u biti uništavaju svoje odnose sa Rusijom da bi spasili kanibale.
2018-04-10
SAA je u zadnjih par godina postala najjača vojna sila posli Irana na Bliskom istoku. U zadnjih 24 zadali su neviđene gubitke drugoj NATO sili.
https://twitter.com/NotWoofers/status/1226919977372049408
Pun kurac ubijenih turskih vojnika samo jutros.
Inače, turska vojska je neusporedivo jača od britanske i francuske vojske. Ali protiv SAA i Hezbollah-a nimaju nikakve šanse. Šiitske miliije danas su oslobodile teritorije u pokrajini Idlib i Aleppo više neg u prethodnih 72 sata. đoda mi veli da to ni moguće, jerbo ćifuti svaki dan bombaju šiite (milioni mrtvih), i nemoguće da je i jedan preživija. Ali kad sam ga upita, ko onoda oslobađa teritorij od druge po snazi NATO sile, ućuta je.
https://twitter.com/NotWoofers/status/1226919977372049408
Pun kurac ubijenih turskih vojnika samo jutros.
Inače, turska vojska je neusporedivo jača od britanske i francuske vojske. Ali protiv SAA i Hezbollah-a nimaju nikakve šanse. Šiitske miliije danas su oslobodile teritorije u pokrajini Idlib i Aleppo više neg u prethodnih 72 sata. đoda mi veli da to ni moguće, jerbo ćifuti svaki dan bombaju šiite (milioni mrtvih), i nemoguće da je i jedan preživija. Ali kad sam ga upita, ko onoda oslobađa teritorij od druge po snazi NATO sile, ućuta je.
gle vi ste navijali za Turke dok su bili protiv zapada i USA. sada kada su turci protiv vaših muslimana sada su zli.
ja navijam za assada, ali ako će se mujage međusobno tamaniti, još bolje. bolje da se tamane međusobno šiti i suniti nego da udare na nas ostale.
ali naravno da navijam za assada, itd,
ali evo i turci uzvraćaju udarac
https://www.index.hr/vijesti/clanak/turske-snage-uzvratile-nakon-sto-su-izgubile-pet-vojnika-u-siriji/2155583.aspx
btw zašto me napadate, ja sam jedan od vas.. .trebamo biti pažljivi i nesmijemo se rano veseliti . isto tako ćifuti su poznati da nevole niti irance niti turke niti assada, niti nikoje muslimane, i da će ćifuti bombardirati koga im prdne prije
ja navijam za assada, ali ako će se mujage međusobno tamaniti, još bolje. bolje da se tamane međusobno šiti i suniti nego da udare na nas ostale.
ali naravno da navijam za assada, itd,
ali evo i turci uzvraćaju udarac
https://www.index.hr/vijesti/clanak/turske-snage-uzvratile-nakon-sto-su-izgubile-pet-vojnika-u-siriji/2155583.aspx
btw zašto me napadate, ja sam jedan od vas.. .trebamo biti pažljivi i nesmijemo se rano veseliti . isto tako ćifuti su poznati da nevole niti irance niti turke niti assada, niti nikoje muslimane, i da će ćifuti bombardirati koga im prdne prije
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Hrvatima od Rusa 90-tih stizale TONE ORUŽJA.......
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
» Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
» Meloni poražena do nogu
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» Ljudski mozak ima spol - znanost porazila marksističku gender ideologiju
» Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
» Meloni poražena do nogu
Page 4 of 14