Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
Page 1 of 1
Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
http://www.nltimes.nl/2014/05/05/ret-army-commander-respect-syria-goers/
Kermit-
2014-04-17
Re: Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
he thinks the “Syria goers” are fighting for their ideals and are young people “who want to have the experience of doing something to make the world a better place.
hahahah
hahahah
Kermit-
2014-04-17
Re: Bivši zapovjednik nizozemske vojske: imam samo veliko poštovanje za đihadiste koji se idu boriti u Siriju
Ja međutim nemam nikakvih simpatija za bosansko-raške džihadiste,a isto tako ni za hrvatske džihadiste koji su išli u Ukrajinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Mike Pompeo, "imam ogromno poštovanje prema Putinu, on je jako sposoban tip"
» U Srbiji rehabilitiran cetnicki vojvoda i zapovjednik Gorske garde jugoslavenske otadjbinske vojske Nikola Kalabic
» Njemačka odbila molbu SAD-a za slanje svoje vojske u Siriju
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Mike Pompeo, "imam ogromno poštovanje prema Putinu, on je jako sposoban tip"
» U Srbiji rehabilitiran cetnicki vojvoda i zapovjednik Gorske garde jugoslavenske otadjbinske vojske Nikola Kalabic
» Njemačka odbila molbu SAD-a za slanje svoje vojske u Siriju
Page 1 of 1