Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 53
Page 50 of 53 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Kakva privilegija je zivjeti u vremenu LM10...kao sto starije generacije npr.argentinaca prepricavaju kako je bilo gledati maradonu tako cemo i mi prepricavati kako je bila privilegija gledati najvecega hr igraca LM10 kako u dresu najvecega i najtrofejnijega kluba real madrida s kojim je uzeo nevjerojatne 4 titule LP tako i u naciinalnom dresu,dresu hr repke koju je doveo na prag besmrtnosti,do najvecega uspjeha hr nogometa...kapetane,hvala ti na tome!
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Sve 5, donio je pozitivnu energiju, pojačao je motiv kod igrača iako je motiv kod njih bio velik sam po sebi, jer to je generacija koja do sada nije napravila ništa kad gledamo koji tu sve igrači igraju. I sad je problem, jer taj motiv sigurno ubuduće neće biti na toj razini, neki će se vjerojatno i oprostiti od reprezentacije i to najviše radi toga jer je upitan njihov motiv za daljnje igranje nakon ovoga. Osim toga, ako trener donese samo pozitivnu energiju i motiv te stvari kratko traju i na slijedećem natjecanju toga sigurno neće biti, bar ne u tolikoj mjeri. Neminovna mu je i smjena generacija i zato uopće ne čudi kad čitamo da Dalić razmišlja o napuštanju svega toga.kic wrote:
ja sam se isto pitao kako Dalić odlučuje kad stvari baš ne idu kako treba, ok je jahati na pozitivnom valu ali..
Zeko-
2015-08-26
Nismo, ali ga poznajem bolje od tebeDybala wrote:isključivi krivac wrote:kic wrote:
ja bi mu isto dao, bitno da se ne ubije tko zna u kakvom je stanju psihičkom..
Ne znaš ti Kalu. Ne boli njega to puno. Takav je on, netipičan dalmatinac...
Ali ga ti znaš još dok ste se u pjescaniku igrali ..
Guest- Guest
treba postupno uvoditi mlađe igrače već, Ćaletu-Cara u obranu uigrati, i vidjeti neke potonule igrače kao Halilović jesu za šta-
Na valu uspjeha igrača, HDZ je dodao gas
Nakon što je početkom lipnja ove godine s funkcije povjerenika za suđenje Prve HNL i završnice Hrvatskog nogometnog kupa odlukom Izvršnog odbora HNS-a uklonjen Igor Pristovnik (poslije samo jedne odrađene sezone u toj ulozi), jučer je javnost upoznata s novim sretnikom koji je preuzeo tu vruću funkciju. Riječ je o 47-godišnjem Alenu Gereku iz Zaboka.
Tko je Alen Gerek? Za početak, bivši nogometni sudac koji je u ulozi glavnog suca Prve HNL odradio ukupno 75 utakmica. Čast biti prvoligaški sudac dobio je u sezoni 2003/2004, dok je fućkačku karijeru okončao u sezoni 2012/2013, odsudivši svega tri utakmice u toj sezoni. Uz to je nogometnu pravdu dijelio i na 13 utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, većinom pretkola i šesnaestine finala natjecanja. Široj nogometnoj javnosti u Hrvatskoj u sjećanju je ostao po ‘spašavanju Dinama od blamaže u Varaždinu’ 2010. godine, te “pristranom suđenju tijekom cijele utakmice”, kako je naveo (danas glasnogovornik Dinama) tada novinar Sportskih novosti – Alen Lesički. Poslije je, uz sve obveze koje je imao van nogometa, postao kontrolor suđenja. Počeo je na toj funkciji raditi u sezoni 2014/2015, i to u Drugoj HNL, da bi početkom sezone 2015/2016 postao kontrolor suđenja prvoligaških i kup utakmica. Odradio je u toj ulozi 35 prvoligaških utakmica, u prošloj sezoni njih dvanaest.
Gerek je ekonomist i diplomirani inženjer agronomije-agroekonomike, te istaknuti član Hrvatske demokratske zajednice. Prema pisanju Sportskih novosti trenutačno ‘radi u policiji, u zagrebačkoj Zračnoj luci’, a u veljači 2016. godine postavljen je i za pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Koliko je cijenjen u krugovima HDZ-a dovoljno govori činjenica da je bio i pomoćnik za financije glavnom stranačkom tajniku Milijanu Brkiću. Bogatu profesionalnu karijeru počeo je u Strahinjčica d.d., nastavio u Krapina-Špedu, a 2006. godine konačno je i formalno postao djelatnik Republike Hrvatske. Od 2006. do 2008. godine bio je gospodarski inspektor u državnom inspektoratu, zatim je bio viši inspektor ministarstva financija, u odjelu središnjeg ureda financijske policije, a od 2012. do 2016. godine bio je voditelj Ureda za potporu HDZ-a. Kao što smo spomenuli, 2016. godine bio je pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, a obavljao je poslove sektora za proračun, financijsko upravljanje i kontrole, te sektora za financijsko računovodstvene poslove, projektno financiranje i potpore.
Na lokalnoj razini Gerek je bio predsjednik HDZ-a Grada Zaboka i gradski vijećnik u prošlom sazivu, aktualni je dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a nekoliko puta se, kao kandidat iz redova HDZ-a, (neuspješno) kandidirao i za gradonačelnika Zaboka
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/istaknuti-hdz-ovac-novi-povjerenik-za-sudenje-ht-prve-lige/
Rekao bi anemični, triba politiku maknuti od sporta...
Istaknuti HDZ-ovac novi povjerenik za suđenje HT Prve lige
Nakon što je početkom lipnja ove godine s funkcije povjerenika za suđenje Prve HNL i završnice Hrvatskog nogometnog kupa odlukom Izvršnog odbora HNS-a uklonjen Igor Pristovnik (poslije samo jedne odrađene sezone u toj ulozi), jučer je javnost upoznata s novim sretnikom koji je preuzeo tu vruću funkciju. Riječ je o 47-godišnjem Alenu Gereku iz Zaboka.
Tko je Alen Gerek? Za početak, bivši nogometni sudac koji je u ulozi glavnog suca Prve HNL odradio ukupno 75 utakmica. Čast biti prvoligaški sudac dobio je u sezoni 2003/2004, dok je fućkačku karijeru okončao u sezoni 2012/2013, odsudivši svega tri utakmice u toj sezoni. Uz to je nogometnu pravdu dijelio i na 13 utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, većinom pretkola i šesnaestine finala natjecanja. Široj nogometnoj javnosti u Hrvatskoj u sjećanju je ostao po ‘spašavanju Dinama od blamaže u Varaždinu’ 2010. godine, te “pristranom suđenju tijekom cijele utakmice”, kako je naveo (danas glasnogovornik Dinama) tada novinar Sportskih novosti – Alen Lesički. Poslije je, uz sve obveze koje je imao van nogometa, postao kontrolor suđenja. Počeo je na toj funkciji raditi u sezoni 2014/2015, i to u Drugoj HNL, da bi početkom sezone 2015/2016 postao kontrolor suđenja prvoligaških i kup utakmica. Odradio je u toj ulozi 35 prvoligaških utakmica, u prošloj sezoni njih dvanaest.
Gerek je ekonomist i diplomirani inženjer agronomije-agroekonomike, te istaknuti član Hrvatske demokratske zajednice. Prema pisanju Sportskih novosti trenutačno ‘radi u policiji, u zagrebačkoj Zračnoj luci’, a u veljači 2016. godine postavljen je i za pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Koliko je cijenjen u krugovima HDZ-a dovoljno govori činjenica da je bio i pomoćnik za financije glavnom stranačkom tajniku Milijanu Brkiću. Bogatu profesionalnu karijeru počeo je u Strahinjčica d.d., nastavio u Krapina-Špedu, a 2006. godine konačno je i formalno postao djelatnik Republike Hrvatske. Od 2006. do 2008. godine bio je gospodarski inspektor u državnom inspektoratu, zatim je bio viši inspektor ministarstva financija, u odjelu središnjeg ureda financijske policije, a od 2012. do 2016. godine bio je voditelj Ureda za potporu HDZ-a. Kao što smo spomenuli, 2016. godine bio je pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, a obavljao je poslove sektora za proračun, financijsko upravljanje i kontrole, te sektora za financijsko računovodstvene poslove, projektno financiranje i potpore.
Na lokalnoj razini Gerek je bio predsjednik HDZ-a Grada Zaboka i gradski vijećnik u prošlom sazivu, aktualni je dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, a nekoliko puta se, kao kandidat iz redova HDZ-a, (neuspješno) kandidirao i za gradonačelnika Zaboka
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/istaknuti-hdz-ovac-novi-povjerenik-za-sudenje-ht-prve-lige/
Rekao bi anemični, triba politiku maknuti od sporta...
Guest- Guest
https://net.hr/danas/hrvatska/ova-situacija-s-hit-kolindom-poprima-cudovisne-razmjere-internetom-se-siri-basnoslovan-fake-news-o-njoj/
i eto kolindica omastila brk HEROJKA, putin je kurac za nju.. ali čemu jebeno čuđenje kad jedan zatonski kriminalac se smatra herojem i kojemu je ovim 2. mjestom oprošteno izvlačanje stotine milijuna iz dinama, još ga nagrade zlatnom loptom hahahah
govno jedno izdrkano
i eto kolindica omastila brk HEROJKA, putin je kurac za nju.. ali čemu jebeno čuđenje kad jedan zatonski kriminalac se smatra herojem i kojemu je ovim 2. mjestom oprošteno izvlačanje stotine milijuna iz dinama, još ga nagrade zlatnom loptom hahahah
govno jedno izdrkano
End- Posts : 21177
2015-08-25
isključivi krivac wrote:Nismo, ali ga poznajem bolje od tebeDybala wrote:isključivi krivac wrote:kic wrote:
ja bi mu isto dao, bitno da se ne ubije tko zna u kakvom je stanju psihičkom..
Ne znaš ti Kalu. Ne boli njega to puno. Takav je on, netipičan dalmatinac...
Ali ga ti znaš još dok ste se u pjescaniku igrali ..
Blaženo samozavaravanje
Guest- Guest
Najgora mi je stvar što nam fali onaj najvažniji trolist gdje smo tanki, a to su krila i napadač od 30-40 golova u sezoni.kic wrote:
treba postupno uvoditi mlađe igrače već, Ćaletu-Cara u obranu uigrati, i vidjeti neke potonule igrače kao Halilović jesu za šta-
Ta sredina mi lagano ide na qrac jer tu smo najjači i nema brige: Brozović, Badelj, Kovačić, Rog, Pašalić, Ćorić, Vlašić, Majer... Golmani su isto tu sigurni gdje imaš 5 opcija, ali bekovi, stoperi i oni na početku spomenuti su najvažniji dio u budućnosti koji će trebati.
U velikom interesu je da Pjaca i Brekalo se razviju u odlična krila. Halilović je baš razočarao.
Guest- Guest
Pjaca je bio brutalan do ozljede ,protivničke stopere i bekove je prolazio kako je želio
No nažalost to je prošlost i nikad nece biti isti zahvaljujuci hnsovom izboru tekmi i tv serviseru
Brekalo bi mogao biti top igrač ako ga zaobiđu ozljede
Srećom Rebići je eksplodirao ove sezone ,samo neka tako nastavi
No nažalost to je prošlost i nikad nece biti isti zahvaljujuci hnsovom izboru tekmi i tv serviseru
Brekalo bi mogao biti top igrač ako ga zaobiđu ozljede
Srećom Rebići je eksplodirao ove sezone ,samo neka tako nastavi
Last edited by Dybala on 19/7/2018, 20:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Btw mislim da su nam stoperi najkritičnije mjesto ,ne vidim nijednog dečka koji ima neki potencijal
I da.. Benković je panjina da ne pomislite da sam najrazvikanijeg zaboravio
I da.. Benković je panjina da ne pomislite da sam najrazvikanijeg zaboravio
Guest- Guest
Nenad Pralija:
Ma to što se o Luki može napraviti je čudo. Mi ćemo tiskati ovdje u Splitu, evo ja ću tiskati enciklopediju o njemu. Luka Modrić ne da treba osvojiti Zlatnu loptu, za njega treba napraviti što god treba. Ako izrazi želju da će kupiti otok, treba mu ga pokloniti. Svi mi u Splitu smo puni emocija. Nema tih riječi kojima bismo opisali ponos. Što mi tom momku možemo napraviti i učiniti za njega? Mi smo jedna mala zemlja, ponosna, draga, lijepa, šesna, ali tko će dobiti Zlatnu loptu ovisi o ljudima na većoj razini. Ma čak i da smo postali svjetski prvaci, ne treba to Luki. On će reći da mu to ne treba. On će uzeti medalju za svoju zemlju, a drugo mu ne treba.
Zoran Vulić:
Nema tu puno priče. Modrić je najbolji igrač. Osvojio je Ligu prvaka, došao do finala Svjetskog prvenstva. Ne znam o čemu uopće trebamo razmišljati. Konkurencija je zdrava, ali Luka nema neku veliku konkurenciju. Možda će se odigrati da Zlatnu loptu osvoji Francuz, ali ni jedan Francuz nije osvojio Ligu prvaka. Mbappé s PSG-om nije napravio ništa posebno, Griezmann je iza Modrića u Španjolskoj i Ligi prvaka. Ja bih volio da to bude Luka Modrić. Za mene je on najbolji.
Ma to što se o Luki može napraviti je čudo. Mi ćemo tiskati ovdje u Splitu, evo ja ću tiskati enciklopediju o njemu. Luka Modrić ne da treba osvojiti Zlatnu loptu, za njega treba napraviti što god treba. Ako izrazi želju da će kupiti otok, treba mu ga pokloniti. Svi mi u Splitu smo puni emocija. Nema tih riječi kojima bismo opisali ponos. Što mi tom momku možemo napraviti i učiniti za njega? Mi smo jedna mala zemlja, ponosna, draga, lijepa, šesna, ali tko će dobiti Zlatnu loptu ovisi o ljudima na većoj razini. Ma čak i da smo postali svjetski prvaci, ne treba to Luki. On će reći da mu to ne treba. On će uzeti medalju za svoju zemlju, a drugo mu ne treba.
Zoran Vulić:
Nema tu puno priče. Modrić je najbolji igrač. Osvojio je Ligu prvaka, došao do finala Svjetskog prvenstva. Ne znam o čemu uopće trebamo razmišljati. Konkurencija je zdrava, ali Luka nema neku veliku konkurenciju. Možda će se odigrati da Zlatnu loptu osvoji Francuz, ali ni jedan Francuz nije osvojio Ligu prvaka. Mbappé s PSG-om nije napravio ništa posebno, Griezmann je iza Modrića u Španjolskoj i Ligi prvaka. Ja bih volio da to bude Luka Modrić. Za mene je on najbolji.
Zeko-
2015-08-26
Srpski košarkaš iz Fenerbahčea Nikola Kalinić doživljava u poslednje vreme neprijatnosti samo što se zove i preziva isto kao hrvatski fudbalski reprezentativac.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 19.07.2018. | 19:30
Photo by Tom Pennington/Getty Images
Hrvat Kalinić je u žižu javnosti dospeo zato što je odbio da uđe u finišu utakmice sa Nigerijom u grupnoj fazi Mundijala, posle čega ga je selektor Zlatko Dalić izbacio iz ekipe.
Poslednjih dana se u javnosti vodi polemika da li Kaliniću treba dati srebrnu medalju, koju su "vatreni" osvojili u Rusiji.
Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža mešaju srpskog i hrvatskog Nikolu Kalinića, pa je naš košarkaš dobio brojne poruke upućene fudbaleru.
Zato je igrač Fenerbahčea odlučio da se oglasi:
"Ljudi, ja nisam fudbaler, ovo se otrglo kontroli. Postoje dvojica Nikola Kalinića. Guglajte ako mi ne verujete", napisao je srpski reprezentativac na "Tviteru".
Brzo je usledio odgovor sa zvaničnog progila Evrolige.
"Znali smo to", istakli su iz elitnog evropskog takmičenja, dok je "lažni" Žofre Lovernj napisao "Nikola Kalinić > Luka Modrić".
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 19.07.2018. | 19:30
Podeli
Photo by Tom Pennington/Getty Images
Hrvat Kalinić je u žižu javnosti dospeo zato što je odbio da uđe u finišu utakmice sa Nigerijom u grupnoj fazi Mundijala, posle čega ga je selektor Zlatko Dalić izbacio iz ekipe.
Poslednjih dana se u javnosti vodi polemika da li Kaliniću treba dati srebrnu medalju, koju su "vatreni" osvojili u Rusiji.
Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža mešaju srpskog i hrvatskog Nikolu Kalinića, pa je naš košarkaš dobio brojne poruke upućene fudbaleru.
Zato je igrač Fenerbahčea odlučio da se oglasi:
"Ljudi, ja nisam fudbaler, ovo se otrglo kontroli. Postoje dvojica Nikola Kalinića. Guglajte ako mi ne verujete", napisao je srpski reprezentativac na "Tviteru".
Brzo je usledio odgovor sa zvaničnog progila Evrolige.
"Znali smo to", istakli su iz elitnog evropskog takmičenja, dok je "lažni" Žofre Lovernj napisao "Nikola Kalinić > Luka Modrić".
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/kalinic-odbio-uzeti-medalju-sa-spa/2012503.aspx
kic wrote:
https://www.index.hr/sport/clanak/kalinic-odbio-uzeti-medalju-sa-spa/2012503.aspx
reko sam ja, ponizenje i sazaljenje...
Guest- Guest
"Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji."Serbia Strong wrote:kic wrote:
Uvijek bio i ostao velik. Da se zove Luka Modrić, Dejan Lovren ili pak Davor Šuker ne samo da bi uzeo tu jednu medalju nego bi ukrao još koju.
Guest- Guest
Da se on zove kao netko od ove trojke ne bi bio samo rezervni kurton u raspalom Milanu, već bi bio planetarna zvijezda.
Zeko-
2015-08-26
isključivi krivac wrote:"Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji."Serbia Strong wrote:kic wrote:
Uvijek bio i ostao velik. Da se zove Luka Modrić, Dejan Lovren ili pak Davor Šuker ne samo da bi uzeo tu jednu medalju nego bi ukrao još koju.
Pretpostavljam da i njih znaš kao i Kalinića .
Ovakvu jalnost i animozitet možeš samo osjetiti od ekstremista koji uopće ne cijene ovaj uspjeh repke niti vole ovu zemlju
Ali hej ...ti si utekao iz lijepe naše ,no wonder
Guest- Guest
Jebiga, meni je moral i poštenje prije svega. Teško je to tebi razumjeti.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:"Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji."Serbia Strong wrote:kic wrote:
Pretpostavljam da i njih znaš kao i Kalinića .
Ovakvu jalnost i animozitet možeš samo osjetiti od ekstremista koji uopće ne cijene ovaj uspjeh repke niti vole ovu zemlju
Ali hej ...ti si utekao iz lijepe naše ,no wonder
Btw. cijenim uspjeh i zalaganje igrača na terenu. No moje mišljenje, za razliku od nekih, o nekome se ne svodi samo na to kakav je netko igrač, kako igra nogomet. I jedan Štimac je bija vrhunski igrač i legendarni je kapetan Hajduka koji je kao igrač igrama i stavom na terenu puno značio, ali ga ja ne poštujem niti malo jer nije on samo bivši nogometaš. Ako to ne razumiš, a očito je da ne razumiš, to je tvoj problem i to nema nikakve veze s tim koliko voliš svoju zemlju.
I da,ja sam otišao van zemlje, ali nisam ostavio niti lipe duga državi. Na ovom SP ja nisam oblačio dres, nisam ludovao i radovao se iz razumljivih razloga, a poznajem jedne koji su isto išli iz zemlje, koji žive u istom gradu kao ja. Pun im je fejs slika slavlja, dresovi, zastave, pola grada je čulo za njih. Veliki hrvati, a doli u Hrvatskoj su ostali dužni i bogu i vragu, a najviše državi. Oni vole svoju zemlju, a ja eto prezirem Samo za tupane s suženim pogledom kao što si ti.
Guest- Guest
nikola kalinić: od heroja protiv grčke do dezertera u rusiji.
zajeban taj istočni front.
zajeban taj istočni front.
sitting_bull-
2015-09-28
Evo, predstavila nam se forumska kao moralna vertikala. Virtualni svijet čak i to dozvoljava.
Zeko-
2015-08-26
Page 50 of 53 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52, 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 53