Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 53
Page 49 of 53 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Opet ponavljam, svaka čast Subašiću za obranjene penale, ali je i sukrivac za 3. i 4. gol francuza u finalu. Pogotovo za 3.isključivi krivac wrote:Cortois krivac za gol kojim su francuzi ušli u finale, a Lloris pokloni onakav gol u finalu SP.End wrote:Lloris u najboljoj momčadi SP-a, Curtois zlatna rukavica... bravo FIFA, al čemu jebeno čuđenje oni su portugalskom pederu dali 5 zlatnih lopti hahah
Subašić je pokaza više od njih, ali Fifa kao i Uefa uvik privilegiraju igrače koji su zvučnija imena i igraju u jačim klubovima.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
isključivi krivac wrote:Cortois krivac za gol kojim su francuzi ušli u finale, a Lloris pokloni onakav gol u finalu SP.End wrote:Lloris u najboljoj momčadi SP-a, Curtois zlatna rukavica... bravo FIFA, al čemu jebeno čuđenje oni su portugalskom pederu dali 5 zlatnih lopti hahah
Subašić je pokaza više od njih, ali Fifa kao i Uefa uvik privilegiraju igrače koji su zvučnija imena i igraju u jačim klubovima.
Svaka cast Subi, ali u finalu je los bio...nije ga trebalo forsirati nespremnog pored Kalinica...ali euforija se zahuktala, jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:Glupko, to je vic ...Serbia Strong wrote:Zeko wrote:
Stvarno je taj sin teška debilčina...
Tupko, znam zašto govorim...
Guest- Guest
Da nisi ti taj sin ?
Zeko-
2015-08-26
Znali su francuzi da subu "jebe" desna noga i da se s njom ne može pošteno odraziti i sve su mu pucali u njegovu desnu stranu i sve zabili. Slažem se, finale je trebao braniti Kalinić. Ne Nikola, naravno. On je ipak samo rezervni kurton.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Da nisi ti taj sin ?
Ne nego sam povukao paralelu ovih jadnih mojih sunarodnika ekstremno liveralnih pogleda i jugonostalgičara nakon dočeka u zagrebu. Kao nisu znalo da thompson neće da dodje...
Guest- Guest
Zeko wrote:Ovo su "krivci" što je Luka osvojio zlatnu loptu:
O pobjedniku je odlučila FIFA-ina komisija u kojoj su bili srpski stručnjak Bora Milutinović (73), Brazilac Carlos Alberto Parreira (75), Nizozemac Marco van Basten (53), Nigerijac Emmanuel Amunike (47) i Škot Andy Roxburg (74).
U svakom slučaju ovo je puno kompetentnija komisija od komisije forumskih .
Cmarniče sada pali dres van bastena
Mrzi ga i pocinje hejtanje kako Marco nema pojma i nije kompetentan
Guest- Guest
Zato je i plakao onoliko jadan nakon utakmice, a moja mati za njim: "Ajme, sto mi je zhao ovog maloga."Zeko wrote:Znali su francuzi da subu "jebe" desna noga i da se s njom ne može pošteno odraziti i sve su mu pucali u njegovu desnu stranu i sve zabili. Slažem se, finale je trebao braniti Kalinić.
2014-04-12
Istina, to ide na Dalica.jasambrend wrote:isključivi krivac wrote:Cortois krivac za gol kojim su francuzi ušli u finale, a Lloris pokloni onakav gol u finalu SP.End wrote:Lloris u najboljoj momčadi SP-a, Curtois zlatna rukavica... bravo FIFA, al čemu jebeno čuđenje oni su portugalskom pederu dali 5 zlatnih lopti hahah
Svaka cast Subi, ali u finalu je los bio...nije ga trebalo forsirati nespremnog pored Kalinica...ali euforija se zahuktala, jebi ga...
Inace, Suba bi bio prva rukavicada smo mi dobili finale.
Mbappe na mjestu Modrica, a neki Belgijac na njegovom. Podijelili bi svakako.
2014-04-12
hejteri na aparatima jedino zašto još mogu zaspat je šta nismo zlatni to da se dogodilo ne bi više čuli za njih
https://www.index.hr/sport/clanak/igraci-odlucili-nikola-kalinic-dobit-ce-medalju-sa-svjetskog-prvenstva/2012210.aspx
Realno, zaslužija je jer je tu reprezentaciju i odveja na to SP. Iako na njegovom mistu ne bi uzeja...kic wrote:
https://www.index.hr/sport/clanak/igraci-odlucili-nikola-kalinic-dobit-ce-medalju-sa-svjetskog-prvenstva/2012210.aspx
Guest- Guest
dezerter je ipak odigrao neku rolu u kvalifikacijama, a šampioni nisu pizde kao on.kic wrote:
sitting_bull-
2015-09-28
ja bi mu isto dao, bitno da se ne ubije tko zna u kakvom je stanju psihičkom..
kic wrote:
Ne znaš ti Kalu. Ne boli njega to puno. Takav je on, netipičan dalmatinac...
Guest- Guest
kic wrote:
ovo je jos vece pisanje po njemu nego da mu nisu dali medalju. potez koji se moze tumaciti kao sazaljenje ili milostinja...
jedna prigodna za glupog kaleta...
Guest- Guest
Tu medalju trebali su dati Barbiki. Trudila se na ovom SP-u više od Kalinića. Ali pustimo Kalinića, on je rezervni kurton samo, ovdje je stvar u tome o čemu uopće Dalić odlučuje ? Kad je trebao potjerati rezervnog kurtona veli da je pitao Modrića i Ćorluku, kad ne napravi nijednu izmjenu, veli da nitko nije htio van, jer govore da svi mogu, prije finala veli da je pitao igrače da mu se javi koji nije spreman, k'o da će mu netko reći da neće finale SP-a igrati, sam priznaje da nijednu odluku nije donio bez dogovora sa igračima. K'o je sad tu glavni na kraju ? I ako je to tako, koja je tu Dalićeva zasluga za ovo srebro ?
Zeko-
2015-08-26
ja sam se isto pitao kako Dalić odlučuje kad stvari baš ne idu kako treba, ok je jahati na pozitivnom valu ali..
isključivi krivac wrote:kic wrote:
Ne znaš ti Kalu. Ne boli njega to puno. Takav je on, netipičan dalmatinac...
Ali ga ti znaš još dok ste se u pjescaniku igrali ..
Guest- Guest
kic wrote:
ja sam se isto pitao kako Dalić odlučuje kad stvari baš ne idu kako treba, ok je jahati na pozitivnom valu ali..
Nije dalic neku veliki strucnjak,takticar. Da je, onda bi roknuo bukner i zatvoreno na kontre protiv francuza jer se zna da protiv zatvorene formacije fra ima problema a otvorena igra protivnika,igranje nogometa protivnika je za njih kao melem.
Covjek je donio deckima jednu pozitivu,elan i uz genijalnost najvecega hr igraca svih vremena,najboljega igraca sp-a LM10doveo repku do najvecega uspjeha hr nogometa i jednog od najvecih uspjeha hr sporta uopce.
Kakva privilegija je zivjeti u vremenu LM10...kao sto starije generacije npr.argentinaca prepricavaju kako je bilo gledati maradonu tako cemo i mi prepricavati kako je bila privilegija gledati najvecega hr igraca LM10 kako u dresu najvecega i najtrofejnijega kluba real madrida s kojim je uzeo nevjerojatne 4 titule LP tako i u naciinalnom dresu,dresu hr repke koju je doveo na prag besmrtnosti,do najvecega uspjeha hr nogometa...kapetane,hvala ti na tome!
Page 49 of 53 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 53