Mamić vodi krunicu u Međugorju
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mamić vodi krunicu u Međugorju
Lustracija, subito!veber wrote:sada nam još reci kada si postao član i sve pet.Eroo wrote:Udba, sine, udba...vuksadinare wrote:ero opako si u posljednje vrijeme na piku mnogima... ...nesto se urotilo protuv tebe...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:
Udbin sine, muči...Tko je ovdje bio protiv lustracije? Kic, objavi temu iz arhiva, da vidimo...
Lustracija, subito!
Pa zaboli tebe za lustraciju HR udbe... ti si zaveden kao suradnik u bih i sloveniji...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
drk-drk
odi drk-drk
govno udbaško. mrš i ti i sora.
odi drk-drk
2014-12-30
veber wrote:
da li bosančerosu
ero je ercegovanac :)
2018-04-10
Ma pišeš gluposti, ne znam nikoga tko brani nekoga tko je kriminalac. Meni nije jasno kako se vi kao ozbiljni ljudi možete služiti takvim uvredama, jedan drugome da je udbaš, jedan drugome da je bosančeros i vi ste kao nekakva elita ajmoreć...veber wrote:i opet govno brani govno, za ne bilivit.
da li bosančerosu znaš da je njemačka država osudla i u zatvor smjestila njemačke mangere iz siemensa, da se pokreće proces za VW.
koji moraš biti kreten da braniš kriminal.
znam koji si 10kre i cijelo to okruženje.
neka krade, a viđe ga to je od ivana sin, a jes momak dobar iz ercegovine je i maznuo je s 25 prvih milju ojra, a jes ga. sav je na ćaću.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
veber wrote:drk-drk
odi drk-drk
Pa do prije godinu dvije ero je prvenstveno drk drk na dodika ako se sjećaš :D
2018-04-10
jebote ero tebi vec donesena forumska presuda-udbas.... ....ali fakat jebote jedan si od rjetkih hercegovaca u sloveniji...rjeđi su od velebitske degenije..bosanci su poznati da im ej cesta destinacija bila slovenija ali za hercegovce to nisam cuo..oni zagreb ili njemacka,kanada..kud ej tebe đava nanio u sloveniju i kojim poslom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma nije. on je bio samo portir.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Udbin sine, muči...Tko je ovdje bio protiv lustracije? Kic, objavi temu iz arhiva, da vidimo...
Lustracija, subito!
Pa zaboli tebe za lustraciju HR udbe... ti si zaveden kao suradnik u bih i sloveniji...
i malo cinkao.
u jna je postao cinkaroš pa su ga sloveniju poslali.
2014-12-30
newuser wrote:Ma pišeš gluposti, ne znam nikoga tko brani nekoga tko je kriminalac. Meni nije jasno kako se vi kao ozbiljni ljudi možete služiti takvim uvredama, jedan drugome da je udbaš, jedan drugome da je bosančeros i vi ste kao nekakva elita ajmoreć...
Pa iz erinog kraja tih godina il si bježao u njemačku/kanadu, il si bio na udbinom popisu suradnika.
2018-04-10
koje elita?newuser wrote:Ma pišeš gluposti, ne znam nikoga tko brani nekoga tko je kriminalac. Meni nije jasno kako se vi kao ozbiljni ljudi možete služiti takvim uvredama, jedan drugome da je udbaš, jedan drugome da je bosančeros i vi ste kao nekakva elita ajmoreć...veber wrote:i opet govno brani govno, za ne bilivit.
da li bosančerosu znaš da je njemačka država osudla i u zatvor smjestila njemačke mangere iz siemensa, da se pokreće proces za VW.
neka krade, a viđe ga to je od ivana sin, a jes momak dobar iz ercegovine je i maznuo je s 25 prvih milju ojra, a jes ga. sav je na ćaću.
2015-09-08
Kao prvo iz BiH sam od nje pobjego i otišao u drugu državu.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Lustracija, subito!
Iz Bih sam otišao kad sam bio star nepunih 18 godina i odmah uzeo slovensko državljanstvo.
Misliš da sam to tek tako uradio?
Lustracija, subito!
Veber i još neki su, naravno, protiv.
2016-07-22
ma on je drk-drk i na sanadera.Hektorović wrote:veber wrote:drk-drk
odi drk-drk
Pa do prije godinu dvije ero je prvenstveno drk drk na dodika ako se sjećaš :D
nema šanse da je kriminalac, ma jok safet iz ljubljane je.
2014-12-30
vuksadinare wrote:jebote ero tebi vec donesena forumska presuda-udbas.... ....ali fakat jebote jedan si od rjetkih hercegovaca u sloveniji...rjeđi su od velebitske degenije..bosanci su poznati da im ej cesta destinacija bila slovenija ali za hercegovce to nisam cuo..oni zagreb ili njemacka,kanada..kud ej tebe đava nanio u sloveniju i kojim poslom...
Zov službe... trebao neko pouzdan za cinkat slovence.
Šta misliš koje mu je bilo kodno ime u službi?
2018-04-10
Recimo forumska, a i ne samo ta ajmoreć...vuksadinare wrote:koje elita?newuser wrote:Ma pišeš gluposti, ne znam nikoga tko brani nekoga tko je kriminalac. Meni nije jasno kako se vi kao ozbiljni ljudi možete služiti takvim uvredama, jedan drugome da je udbaš, jedan drugome da je bosančeros i vi ste kao nekakva elita ajmoreć...veber wrote:i opet govno brani govno, za ne bilivit.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
meni od zene jedan ujac zivi u sloveniji odnosno dva su zivjela jedan se nakon umirovljenja dosao u hravstku..i obadvoje baustelci bili..oba bosanci...bas ih pitao za hercegovce u sloveniji..oni nigdar nijednog tamo nisu upoznali ili znali...
2015-09-08
ma ja mislim d aje on tamo sluzio jna pa je stisko jednoj slovenki pa se zaletilo...a ne moze hercegovac na oci materi ako napravi dite a ne ozeni tu kojoj ej napravio...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote ero tebi vec donesena forumska presuda-udbas.... ....ali fakat jebote jedan si od rjetkih hercegovaca u sloveniji...rjeđi su od velebitske degenije..bosanci su poznati da im ej cesta destinacija bila slovenija ali za hercegovce to nisam cuo..oni zagreb ili njemacka,kanada..kud ej tebe đava nanio u sloveniju i kojim poslom...
Zov službe... trebao neko pouzdan za cinkat slovence.
Šta misliš koje mu je bilo kodno ime u službi?
2015-09-08
Eroo wrote:Kao prvo iz BiH sam od nje pobjego i otišao u drugu državu.
Iz Bih sam otišao kad sam bio star nepunih 18 godina i odmah uzeo slovensko državljanstvo.
Lustracija, subito!
od udbe se bježalo preko granice, ne u drugu republiku gdje su se inače naseljavali suradnici da drže stvar pod kontrolom.
kažem, nemaš ti veze sa hrvatskom osim možda cinkanja hrvata službi...
2018-04-10
Hektorović wrote:newuser wrote:Ma pišeš gluposti, ne znam nikoga tko brani nekoga tko je kriminalac. Meni nije jasno kako se vi kao ozbiljni ljudi možete služiti takvim uvredama, jedan drugome da je udbaš, jedan drugome da je bosančeros i vi ste kao nekakva elita ajmoreć...
Pa iz erinog kraja tih godina il si bježao u njemačku/kanadu, il si bio na udbinom popisu suradnika.
U tvome kraju ste i dalje bili udbaši...kako onda tako i danas.
U Sloveniji su objavljeni svi koji su pratili ili su bili praćeni.
Mene nije bilo ni na jednom spisku.
Tehnička inteligencija očigledno u ta sranja nije bila uključena.
Provjereno!
2016-07-22
govno udbaško. stalno lažeš.Eroo wrote:Kao prvo iz BiH sam od nje pobjego i otišao u drugu državu.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Lustracija, subito!
Lustracija, subito!
ti si čefur.
a svi smo živjeli u zajedničkoj državi i ti nisi mogao uzet slovensko državljanstvo jer je do kraja 91e za sve na i dalje bilo SFRJ, državljanstvo.
kasnije ti je služba sredila da postaneš "slovenac"
i već sam ti prije rekao; idemo kupit avionsku kartu za US, tebe neće pustit, a ja čak ne trebam ni vizu.
čefure
prestani lagat.
2014-12-30
Čuj, vEEElika razlika je bila u djelovanju partije i udbe, kad su u pitanju HR, BiH i SLO.Hektorović wrote:Eroo wrote:Kao prvo iz BiH sam od nje pobjego i otišao u drugu državu.
Lustracija, subito!
od udbe se bježalo preko granice, ne u drugu republiku gdje su se inače naseljavali suradnici da drže stvar pod kontrolom.
kažem, nemaš ti veze sa hrvatskom osim možda cinkanja hrvata službi...
Ovdje su se pjevale domoljubne sasvim slobodno, dok se kod vas išlo u zatvor zbog Vile Velebita...šišanje na glo i tako.
2016-07-22
veber wrote:govno udbaško. stalno lažeš.Eroo wrote:Kao prvo iz BiH sam od nje pobjego i otišao u drugu državu.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Lustracija, subito!
Lustracija, subito!
ti si čefur.
a svi smo živjeli u zajedničkoj državi i ti nisi mogao uzet slovensko državljanstvo jer je do kraja 91e za sve na i dalje bilo SFRJ, državljanstvo.
kasnije ti je služba sredila da postaneš "slovenac"
i već sam ti prije rekao; idemo kupit avionsku kartu za US, tebe neće pustit, a ja čak ne trebam ni vizu.
čefure
prestani lagat.
Lustarcija, subito, p. ti materina, pa da vidimo šta su tvoji radili Hrvatima od 45'.-e dalje.
2016-07-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» U potpuno bankrotiranom Osijeku planiraju desetmetarsku krunicu
» Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
» Istina o Međugorju
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» U potpuno bankrotiranom Osijeku planiraju desetmetarsku krunicu
» Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
» Istina o Međugorju
Page 4 of 8