Šprajc ugostio najzgodniju Hercegovku u RTL Direktu
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šprajc ugostio najzgodniju Hercegovku u RTL Direktu
AssadNaPodmornici wrote:pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curke
Pa znaš koje sve to što pišeš rade :D Folklor je folklor...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa negdje sam i napisao da je lako moguće da i sve to radi.. prosijaci i sinovi mentalitet lol.. :DHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curke
Pa znaš koje sve to što pišeš rade :D Folklor je folklor...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:s obzirom lokacije koje obilazi, i to redovitost objavljivanja slika (svako tjedan do dva tjedna bude u drugoj državi ) , ova curka ako se time bavi što svi pretpostavljamo (osim naivne trinity i ere) zarađuje brutalne pare.. jer čim joj netko plaća , tipa bankok, pa tjedan dana kasnije poljsku, pa tjedan dana kasnije makarsku rivijeru, pa onda tjedan iza toga rusiju, znači da ova zarađuje brutalen pare..
Ma marketing stručnjakinja koja objavljuje instagram storije sa letom privatnim avionima, pa hotelske sobe više klase :D
2018-04-10
veber wrote:kakav si ti to hercegovac?
Pa nisam
Nešto malo like, imotske krajne, srednje bosne, međimurja,... no ne i hercegovine :D
2018-04-10
ma neka se jebe. može reći da uživa u poslu.
neka joj nakon reketa ostane 2 soma pa puta 20, možemo biti samo zavidni.
no ako se trpa i u pakšu i puši dvojici može i 10 000€ na noć. u brutto iznosu, znači petak joj ostane.
no ako se trpa i u pakšu i puši dvojici može i 10 000€ na noć. u brutto iznosu, znači petak joj ostane.
2014-12-30
a, zato se dobro slažemo. očito da imam averziju samo na hercegovce.Hektorović wrote:veber wrote:kakav si ti to hercegovac?
Pa nisam
Nešto malo like, imotske krajne, srednje bosne, međimurja,... no ne i hercegovine :D
2014-12-30
ova nije tako dobraveber wrote:ma neka se jebe. može reći da uživa u poslu.
realno prosjek...
osim za eru kojem je 70 i nešto naravno.
2018-04-10
srednja bosna, nema veze sa mentalitetom sa hercegovinom. totalno dva različita svijeta. jer sam upozna hercegovce na desetke i stotine, i ekipu iz srednje bosne. totalno drugi svijet.Hektorović wrote:veber wrote:kakav si ti to hercegovac?
Pa nisam
recimo mentalitet srednje bosne je bliži mentalitetu nego fetivog splićanina, nego mentalitetu hercegovine koji je opet bliži mentalitetu dalmatinskog vlaja iz dugopolja(udaljenog par kilometara od splita)
pa ero i ekipa plaćaju. mislim ero nemre to platiti, ali taj tip ljudi.Hektorović wrote:ova nije tako dobraveber wrote:ma neka se jebe. može reći da uživa u poslu.
realno prosjek...
osim za eru kojem je 70 i nešto naravno.
curka je ok i daleko od toga da ju ne bi pojebao. večera i te spike ne tarifa.
rekoh već da na ovom forumu ima 5 ljepših od nje. i nisu hercegovke.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:srednja bosna, nema veze sa mentalitetom sa hercegovinom. totalno dva različita svijeta. jer sam upozna hercegovce na desetke i stotine, i ekipu iz srednje bosne. totalno drugi svijet.
recimo mentalitet srednje bosne je bliži mentalitetu nego fetivog splićanina, nego mentalitetu hercegovine koji je opet bliži mentalitetu dalmatinskog vlaja iz dugopolja(udaljenog par kilometara od splita)
Imaš čak i unutar srednje bosne razlike, recimo kiseljak i kreševo su drugačiji mentaliteti...
2018-04-10
ljudi iz srenje bosne su ljudine. vrijedni, iskreni, žive od svog rada.AssadNaPodmornici wrote:
hercegovci su šverceri, kradljivci i udbaši.
no to bi bila neka generalizirana slika. no činjenica je da su svi isti kurac. katolici, pravoslavci, muslimani. svi se kličeju ercegovci i svi će te zajebat ako mogu.
mada sam živio u mostaru pola godine i samo je jedna ženska histerizirala jer smo iz zagreba.
malo je previše popila pa je bilo: stoko purgerska i takvi epiteti.
nakon par dana se ispričala jer se napila, nismo to uzeli za zlo.
2014-12-30
veber wrote:pa ero i ekipa plaćaju. mislim ero nemre to platiti, ali taj tip ljudi.
Pa dođu tako ti "zapadni" umirovljenici u BiH pa se malo "zaigraju", nema neku lovu u sloveniji, al za bih gologuziju more proč :D
2018-04-10
ja što sam upozna ekipu iz srednje bosne.. za razliku od hercegovaca(ili dalmatinskih vlaja) ne dolaze iz brojinih obitelji i samin time nemaju "veze" za snalaženje, trpačinu u državni sektor, to je ekipa koja je živjela u urbanim gradovima, imaju totalno drugi mentalitet nego neki dalmatinski vlaj ili hercegovac. ali opet sve je individualno u konačnici.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:srednja bosna, nema veze sa mentalitetom sa hercegovinom. totalno dva različita svijeta. jer sam upozna hercegovce na desetke i stotine, i ekipu iz srednje bosne. totalno drugi svijet.
Imaš čak i unutar srednje bosne razlike, recimo kiseljak i kreševo su drugačiji mentaliteti...
čak sam i primjetio fizičke razlike, recimo ekipa (hrvati) iz srednje bosne, - fizički su niži od hercegovaca, (ovi su jako visoki), ali imaju popriličan udio ljudi sa plavom kosom i plavim očima , zanimljivo, dosta više nego čak većina hrvatske.. tako se meni učinilo... moguće da se tamo naselilo neko germansko pleme, zato je i mentalitet hrvata iz srednje bosne drugačiji, nego dinarskih hrvata iz dalmacije i hercegovine
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ne brojim krvna zrnca. jedna mala porjeklom iz livna je skupljala otpad u firmi. preko student-servisa došla kao srednjoškolka.Hektorović wrote:Imaš čak i unutar srednje bosne razlike, recimo kiseljak i kreševo su drugačiji mentaliteti...
mala je genijalka. stari je radio u firmi.
kada je završila srednju školu, zaposlio sam ju u firmi. stalno sam ju gurao. na kraju je mala ušla u upravni odbor i tehnički postala šef.
izuzetno pametna i draga cura.
i stalno je imala neku zadršku prema meni kao šefica jer sam ju u biti dignuo, a sa starim se stalno svadila kaj se ticalo posla.
em zgodna, em pametna.
2014-12-30
ma ero nemre 60tku iznajmit, brod, kamoli ovu curku.Hektorović wrote:veber wrote:pa ero i ekipa plaćaju. mislim ero nemre to platiti, ali taj tip ljudi.
Pa dođu tako ti "zapadni" umirovljenici u BiH pa se malo "zaigraju", nema neku lovu u sloveniji, al za bih gologuziju more proč :D
2014-12-30
prosjek IQ u bih je 84. da bezveze ispunjavaš nemreš ispod 80, test nemreš ispod 80 ispunit.AssadNaPodmornici wrote:čak sam i primjetio fizičke razlike, recimo ekipa (hrvati) iz srednje bosne, - fizički su niži od hercegovaca, (ovi su jako visoki), ali imaju popriličan udio ljudi sa plavom kosom i plavim očima , zanimljivo, dosta više nego čak većina hrvatske.. tako se meni učinilo... moguće da se tamo naselilo neko germansko pleme, zato je i mentalitet hrvata iz srednje bosne drugačiji, nego dinarskih hrvata iz dalmacije i hercegovine
jebote iq84. mačka i ja imamo zajedno veći iq podjeljen na dva
2014-12-30
Skin besidiš? Sve je to u glavi, nisu ti doturi to još objasnilii?
kaj ono veliš?Eroo wrote:Skin besidiš? Sve je to u glavi, nisu ti doturi to još objasnilii?
2×80-(1)=bih ajkju
2014-12-30
Stari pohotni deda...
darth_vader-
2014-04-17
ma nije.jasambrend wrote:Stari pohotni deda...
on bi ju samo u krilo stavio, malo dirao po pički i sisama i uvjeravao ju da je ercegovac.
drk-drk-drk, špriz nikaj, jebe ga ventil.
2014-12-30
Ma ne Ero...Ovaj Srbin...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» TITO ugostio Kralja Esvatinija
» Sprajc brutalno po Berniju
» Šprajc održao lekciju
» Zagreb ugostio međunarodno natjecanje, sudjeluje 35 zemalja
» TITO ugostio Kralja Esvatinija
» Sprajc brutalno po Berniju
» Šprajc održao lekciju
» Zagreb ugostio međunarodno natjecanje, sudjeluje 35 zemalja
Page 5 of 8