Šprajc ugostio najzgodniju Hercegovku u RTL Direktu
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šprajc ugostio najzgodniju Hercegovku u RTL Direktu
zato nosi negližeAssadNaPodmornici wrote:a ti naivna ko francuska sobarica
veber- Posts : 53509
2014-12-30
cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
Priznaj da ne znaš ništa o influencer marketingu.AssadNaPodmornici wrote:a ti naivna ko francuska sobarica
Trinity-
2014-04-17
evo objasnio sam ti poviše zašto ti neznaš ništa
Inflenceria je i to mikroinfluencerica koji su više traženi nego makro influenceri.AssadNaPodmornici wrote:cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
I da, ono što influenceri reklamiraju je lifestyle i iskustvo.
Trinity-
2014-04-17
da i mercedes sam kupio jer je bila pička u reklami?Triny wrote:Inflenceria je i to mikroinfluencerica koji su više traženi nego makro influenceri.AssadNaPodmornici wrote:cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
I da, ono što influeceri reklamiraju je lifestyle i iskustvo.
kako da ne?
i subaru inprezu WRX STI kupio jer nikad nije reklamirana.
te spike su za malu djecu. ne gledam nikakve reklame, a mala se jebe okolo za parsto eura.
i ne, nije nekaj zgodna. prosječna prije bi rekli. na ovom forumu ima barem 5 zgodnijih od nje.
2014-12-30
Prosječan korisnik više vjeruje mikroinfluenceru nego makroinfluenceru ili recimo nekom poznatom glumcu/glumici.
Da, sigurno će followere privući neka ružna cura s tužnom pričom.
Trinity-
2014-04-17
Lik,japanac..abaud 30 godina, je na mixeru prikupio oko 80000 followersa samo na igri Battleground..polako pocinje dobivati ponude od IT firmi da ih direktno i indirektno reklamira,s naravno dobrim postotkom..
Dakle sto preporuci taj japanac tim 80000 ljudi,vrlo je vjerovatn oda ce dobar dio poslusati njegov savjet,preporuku o kupnji neke konzole,PC/a,ove ili one igre i tako,dodatnih gudiza..
ima i fufica na nekom kanalu koje kupe direktno lovu za svoje potrebe,kao /uceci raju da se sminka/..ima svega..
Dakle sto preporuci taj japanac tim 80000 ljudi,vrlo je vjerovatn oda ce dobar dio poslusati njegov savjet,preporuku o kupnji neke konzole,PC/a,ove ili one igre i tako,dodatnih gudiza..
ima i fufica na nekom kanalu koje kupe direktno lovu za svoje potrebe,kao /uceci raju da se sminka/..ima svega..
Guest- Guest
znači najmlađa mi ima budućnost. ima oko 1000 pratitelja, a ja nemam toliko metaka. inače fotka prirodu.Triny wrote:Prosječan korisnik više vjeruje mikroinfluenceru nego makroinfluenceru ili recimo nekom poznatom glumcu/glumici.
moram sačmaricu nabavit.
2014-12-30
Nek nastavi.veber wrote:znači najmlađa mi ima budućnost. ima oko 1000 pratitelja, a ja nemam toliko metaka. inače fotka prirodu.Triny wrote:Prosječan korisnik više vjeruje mikroinfluenceru nego makroinfluenceru ili recimo nekom poznatom glumcu/glumici.
moram sačmaricu nabavit.
Možda joj ponude da reklamira Janu. :)
Nikad ne znaš.
Bez zajebancije.
Trinity-
2014-04-17
bilo je nekih tipova, no mala im je rekla da tata uprvo dere srnu koju je golim rukama ulovio i objavi sliku odranog jelena kojeg je mačak u rusiji ulovio. ono 500kg odranTriny wrote:Nek nastavi.veber wrote:znači najmlađa mi ima budućnost. ima oko 1000 pratitelja, a ja nemam toliko metaka. inače fotka prirodu.Triny wrote:Prosječan korisnik više vjeruje mikroinfluenceru nego makroinfluenceru ili recimo nekom poznatom glumcu/glumici.
moram sačmaricu nabavit.
Možda joj ponude da reklamira Janu. :)
Nikad ne znaš.
Bez zajebancije.
2014-12-30
ali jedan od razloga mog odlaska iz hrvatske je taj da je najozbiljnije izjavila da ne misli živjet u hrvatskoj i da želi u englesku ili njemačku.
a pride je i kineski upisala, za svaki slučaj.
a pride je i kineski upisala, za svaki slučaj.
2014-12-30
pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curkeTriny wrote:Inflenceria je i to mikroinfluencerica koji su više traženi nego makro influenceri.AssadNaPodmornici wrote:cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ova nema toliko followera, (i to zadnjih par dana najviše dobila followera jer je bila u medijima i tvu) niti reklamira ikakve proizvode.. nema neko zanimanje, a non stop su joj slike iz hotela, lokacija po obali (hrvatskoj) , te malo vanka onako neloših lokacija..pismejker wrote:Lik,japanac..abaud 30 godina, je na mixeru prikupio oko 80000 followersa samo na igri Battleground..polako pocinje dobivati ponude od IT firmi da ih direktno i indirektno reklamira,s naravno dobrim postotkom..
dakle samo su dva moguća zaključka ---- sama ne zarađuje ništa
1)ili dolazi iz bogate familije, pa joj je stari spreman financirati takav život na visokoj nozi a ona da ništa neradi
2)ili joj to financiraju njezini razni jebači, kako to inače biva po svijetu.. dakle ode u pariz, u akciju, dobije lovu, krpice, i slikava se oko eifelovog tornja.. pa onda iduća lokacija split, dođe kod keruma, pa isto.. slikavanje, malo jahtica, krpice.. pa iduća u dubai kod šeika.. itd..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
gle, trebaš ti imat želudac za tipove kao eroo.AssadNaPodmornici wrote:pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curkeTriny wrote:Inflenceria je i to mikroinfluencerica koji su više traženi nego makro influenceri.AssadNaPodmornici wrote:cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
samo neka pametno ulaže. ljepota je prolazna, lova ne.
taj tip žene može u zegeju 5000€ zaradit dnevno.
2014-12-30
pogledaj joj poze, slike.
vidi kako joj stoji stopalo na većini slika.
vidi kako joj stoji stopalo na većini slika.
2014-12-30
s obzirom lokacije koje obilazi, i to redovitost objavljivanja slika (svako tjedan do dva tjedna bude u drugoj državi ) , ova curka ako se time bavi što svi pretpostavljamo (osim naivne trinity i ere) zarađuje brutalne pare.. jer čim joj netko plaća , tipa bankok, pa tjedan dana kasnije poljsku, pa tjedan dana kasnije makarsku rivijeru, pa onda tjedan iza toga rusiju, znači da ova zarađuje brutalen pare..veber wrote:gle, trebaš ti imat želudac za tipove kao eroo.AssadNaPodmornici wrote:pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curkeTriny wrote:Inflenceria je i to mikroinfluencerica koji su više traženi nego makro influenceri.AssadNaPodmornici wrote:cura je zgodna, ali da je najzgodnija hercegovka nije. i da ne, trinity nije ona nikakva infulernica(kako se već zove) - nema dovoljno followera za tržište, i ne reklamira nikakve proizvode, dakle nikakve krpice , nego reklamira sama sebe, i to sa razno raznih lokacija po svijetu, i nešto malo krpica(gdje se nevidi markica dakle ne reklamira krpice nego sebe).. dakle zna se čime se bavi.. nevina ko pikado
samo neka pametno ulaže. ljepota je prolazna, lova ne.
taj tip žene može u zegeju 5000€ zaradit dnevno.
AssadNaPodmornici wrote:nevina ko pikado :DHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.instagram.com/knolldoll/
Moj eroo, šta ti misliš čemu služe ovakvi istagram profili, ? :D :D ?
šta ti misliš čime se ova cura bavi i od čega zarađuje ovu markiranu robicu i putovanja po raznim svjetskim destinacijama.... da sigurno se moli svaku večer, i ide redovito u međugorje(zapravo nebi me čudilo da i to radi)
Pole dancer
ahahaha, a nemoj, eru će ufatit srce :D
U krevet obavezno s krunicom u ruci :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sada vjerovatno ima dogovoreno negdje na moru, jahta.
2014-12-30
kakav si ti to hercegovac?Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevina ko pikado :DHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.instagram.com/knolldoll/
Moj eroo, šta ti misliš čemu služe ovakvi istagram profili, ? :D :D ?
šta ti misliš čime se ova cura bavi i od čega zarađuje ovu markiranu robicu i putovanja po raznim svjetskim destinacijama.... da sigurno se moli svaku večer, i ide redovito u međugorje(zapravo nebi me čudilo da i to radi)
Pole dancer
ahahaha, a nemoj, eru će ufatit srce :D
U krevet obavezno s krunicom u ruci :D
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:pa da ona ne reklamira ništa što bi joj netko plaćao, tipa robu, hotele, ili kao ona hana bosanka sportsku prehranu i sportsku obuću, nego reklamira sebe, itd, i ostalo. da, reklamira svoj životni stil, iako mi znamo što je to..veber je objasnio od čega takve žive. mislim i to je posao, ali najjači su mi likovi poput ere, on misli ona bosanka, i eto odmah svaku večer vrti krunicu, i tri puta godišnje ide u međugorje gdje se bičuje za svoje bludne grijehe.. kako da ne.. mislim neka curke
Pa znaš koje sve to što pišeš rade :D Folklor je folklor...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» TITO ugostio Kralja Esvatinija
» Sprajc brutalno po Berniju
» Šprajc održao lekciju
» Zagreb ugostio međunarodno natjecanje, sudjeluje 35 zemalja
» TITO ugostio Kralja Esvatinija
» Sprajc brutalno po Berniju
» Šprajc održao lekciju
» Zagreb ugostio međunarodno natjecanje, sudjeluje 35 zemalja
Page 4 of 8