Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Došao u zavičaj.vuksadinare wrote:znaci 'užicka republika'dzango wrote:Јeste. Mini, 5 dana. Uvac, Pešter, Zlatar. Zapadna Srbija.kaja wrote:E hvala. Jel to godišnji?dzango wrote:kaja wrote:Dobro jutro dzangi ...
Dobro jutro. Konačno lepše društvona forumu umesto ovih prdonja.
Pa vidim ja da je pedrluk na forumu pa da su ubacim malo..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
prica se da je to crno beli krajdzango wrote:Došao u zavičaj.vuksadinare wrote:znaci 'užicka republika'dzango wrote:Јeste. Mini, 5 dana. Uvac, Pešter, Zlatar. Zapadna Srbija.kaja wrote:E hvala. Jel to godišnji?dzango wrote:
Dobro jutro. Konačno lepše društvona forumu umesto ovih prdonja.
Pa vidim ja da je pedrluk na forumu pa da su ubacim malo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za uzice,loznicu,pester znam da su grobarski..inace smatralo se da u zapadnoj srbiji ima vise partizanovih navijaca nego zvezdinih..dok sredisnja,juzna i istocna srbija vise navija za zvezdu
2015-09-08
pricao mi rođak koji je sluzio jna u uzicu tamo polovicmo osamdesetih da je u uzicu 80% partizanovih navijaca...skoro svaka birtija,slasticarnica u uzicu imala partizanovu zastavicu ili poster igraca partizana
2015-09-08
otišo si dragane , ostala je tuga...
eh vuče, sjećaš se gola d.m.-a protiv qpr-a, koja bomba je to bila...
sjecam..sjecam se i da sam skoro najebao od grobara 1989 godine...u novom sadu...kad ej hajduk igrao sa vojvodinom...ono nas 5,6 idemo prema stadionu vojvodine...i pok.jo cackalica to bio nadimak jednom starom torcidasu zato sto je bio mrsav ko cackalica ali dovoljno lud... ..a jo cackalica se zader 'otiso si dragane ostala ej tuga najveci su pederi grobari sa juga'..nije proslo ni minut skupilo s epedesetak grobara i prema nama..niej bilo druge nego dati opako petama vjetra jos smo uz put prema njima b.t.w bacali neke gajbe od voca,pive naravno pšrazne kao d aih zaustavimo..ipak naisli na drotovsku patrolu i odmah se ajmo rec skoro ubacili u mariolu naglavacke.. ...naravnop grobarija ej stala usput nam jebavajuci kevu sto na satT. wrote:otišo si dragane , ostala je tuga...
2015-09-08
mance je bio baja u ono vrime...
je da sam hajdukovac ali bio je stvarno igračina...
Stvarno ovi nasi trebaju pazit sto jedu i piju sljedecih dana. Navade i tradicija KGB-a nam ne idu u prilog. Nece prezat previse.
:-D
2014-04-12
Ljudi pa jel vam jasno, u najgorem slučaju 4. smo u svijetu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma bio je ok..ali on ej bio ljubimac grobara shodno tome nismo ga fermali 2% ...grobari su se narocito ljutili ako si ih provocirao tom pjesmom..zato sam i spomenu taj novi sad 1989...da cackalica nije to poceo skandirati ne bi nas ovi ni primjetili..jer ta grobarska ekipa iz novog sada inace se motala tada oko stadiona vojvodine ako su tamo igrali hajduk ili dinamo..posto tada naviajci vojvodine kao navijacka grupa i nisu bili jaki i bili su malobrojni..pa su im upomoc redovito dosli grobari(vise) ili delije iz novog sada..T. wrote:mance je bio baja u ono vrime...
2015-09-08
a jebga, ja sam imao tada 12 godina...vuksadinare wrote:ma bio je ok..ali on ej bio ljubimac grobara shodno tome nismo ga fermali 2% ...grobari su se narocito ljutili ako si ih provocirao tom pjesmom..zato sam i spomenu taj novi sad 1989...da cackalica nije to poceo skandirati ne bi nas ovi ni primjetili..jer ta grobarska ekipa iz novog sada inace se motala tada oko stadiona vojvodine ako su tamo igrali hajduk ili dinamo..posto tada naviajci vojvodine kao navijacka grupa i nisu bili jaki i bili su malobrojni..pa su im upomoc redovito dosli grobari(vise) ili delije iz novog sada..T. wrote:mance je bio baja u ono vrime...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
kic wrote:
based Nippon
Respect :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.
jesi ti ovaj sa šljemom ?dzango wrote:Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
pizzon wrote:
navijacica engleske !
da .... i to albanka .... buahahahahah!!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
nenadjebiva sikaja wrote:Dobro jutro dzangi ...
2014-12-30
carica neka ode do ere.claire wrote:Stvarno ovi nasi trebaju pazit sto jedu i piju sljedecih dana. Navade i tradicija KGB-a nam ne idu u prilog. Nece prezat previse.
malo drk-drk, jedan hugh i eto nas u finalu.
a, ero svršio. ili da mu caricu kosorcu pošaljemo. em je srpkinja, em je bila u udbi, a i tu su po godinama, ero je malo stariji.
2014-12-30
Stvarno?Hektorović wrote:Ljudi pa jel vam jasno, u najgorem slučaju 4. smo u svijetu
Jeeeeee:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za sada sve ide po planu...izbacit sve eu tkzv "velike" i odigrati finale bez njih.
Takve volimo.veber wrote:nenadjebiva sikaja wrote:Dobro jutro dzangi ...
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 31 of 50