ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by dzango Wed 4 Jul - 10:47

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:Dobro jutro dzangi ...

Dobro jutro. Konačno lepše društvona forumu umesto ovih prdonja.
E hvala. Jel to godišnji? 
Pa vidim ja da je pedrluk na forumu pa da su ubacim malo..
Јeste. Mini, 5 dana. Uvac, Pešter, Zlatar. Zapadna Srbija.
znaci 'užicka republika' :D
Došao u zavičaj.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by vuksadinare Wed 4 Jul - 10:48

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:

Dobro jutro. Konačno lepše društvona forumu umesto ovih prdonja.
E hvala. Jel to godišnji? 
Pa vidim ja da je pedrluk na forumu pa da su ubacim malo..
Јeste. Mini, 5 dana. Uvac, Pešter, Zlatar. Zapadna Srbija.
znaci 'užicka republika' :D
Došao u zavičaj.
prica se da je to crno beli kraj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Jul - 10:52

za uzice,loznicu,pester znam da su grobarski..inace smatralo se da u zapadnoj srbiji ima vise partizanovih navijaca nego zvezdinih..dok sredisnja,juzna i istocna srbija vise navija za zvezdu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Jul - 10:55

pricao mi rođak koji je sluzio jna u uzicu tamo polovicmo osamdesetih da je u uzicu 80% partizanovih navijaca...skoro svaka birtija,slasticarnica u uzicu imala partizanovu zastavicu ili poster igraca partizana
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Wed 4 Jul - 10:59

otišo si dragane , ostala je tuga...
eh vuče, sjećaš se gola d.m.-a protiv qpr-a, koja bomba je to bila...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Jul - 11:05

T. wrote:otišo si dragane , ostala je tuga...
eh vuče, sjećaš se gola d.m.-a protiv qpr-a, koja bomba je to bila...
sjecam..sjecam se i da sam skoro najebao od  grobara 1989 godine...u novom sadu...kad ej hajduk igrao sa vojvodinom...ono nas 5,6 idemo prema stadionu vojvodine...i pok.jo cackalica to bio nadimak jednom starom torcidasu zato sto je bio mrsav ko cackalica ali dovoljno lud... :) ..a jo cackalica se zader 'otiso si dragane ostala ej tuga najveci su pederi grobari sa juga'..nije proslo ni minut skupilo s epedesetak grobara i prema nama..niej bilo druge nego dati opako petama vjetra jos smo uz put prema njima b.t.w bacali neke gajbe od voca,pive naravno pšrazne kao d aih zaustavimo..ipak naisli na drotovsku patrolu i odmah se ajmo rec skoro ubacili u mariolu naglavacke.. :) ...naravnop grobarija ej stala usput nam jebavajuci kevu sto na sat :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Wed 4 Jul - 11:07

mance je bio baja u ono vrime...
je da sam hajdukovac ali bio je stvarno igračina...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 4 Jul - 11:10

Stvarno ovi nasi trebaju pazit sto jedu i piju sljedecih dana. Navade i tradicija KGB-a nam ne idu u prilog. Nece prezat previse.
:-D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Hektorović Wed 4 Jul - 11:13

Ljudi pa jel vam jasno, u najgorem slučaju 4. smo u svijetu
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 4 Jul - 11:14

T. wrote:mance je bio baja u ono vrime...
ma bio je ok..ali on ej bio ljubimac grobara shodno tome nismo ga fermali 2% :) ...grobari su se narocito ljutili ako si ih provocirao tom pjesmom..zato sam i spomenu taj novi sad 1989...da cackalica nije to poceo skandirati ne bi nas ovi ni primjetili..jer ta grobarska ekipa iz novog sada inace se motala tada oko stadiona vojvodine ako su tamo igrali hajduk ili dinamo..posto tada naviajci vojvodine kao navijacka grupa i nisu bili jaki i bili su malobrojni..pa su im upomoc redovito dosli grobari(vise) ili delije iz novog sada..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Wed 4 Jul - 11:17

vuksadinare wrote:
T. wrote:mance je bio baja u ono vrime...
ma bio je ok..ali on ej bio ljubimac grobara shodno tome nismo ga fermali 2% :) ...grobari su se narocito ljutili ako si ih provocirao tom pjesmom..zato sam i spomenu taj novi sad 1989...da cackalica nije to poceo skandirati ne bi nas ovi ni primjetili..jer ta grobarska ekipa iz novog sada inace se motala tada oko stadiona vojvodine ako su tamo igrali hajduk ili dinamo..posto tada naviajci vojvodine kao navijacka grupa i nisu bili jaki i bili su malobrojni..pa su im upomoc redovito dosli grobari(vise) ili delije iz novog sada..
a jebga, ja sam imao tada 12 godina...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic Wed 4 Jul - 11:47

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 C42a3810

based Nippon
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Hektorović Wed 4 Jul - 11:48

kic wrote:Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 C42a3810

based Nippon

Respect :)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dzango Wed 4 Jul - 12:30

Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. Wed 4 Jul - 12:34

dzango wrote:Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.
jesi ti ovaj sa šljemom ?
 Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 Zika-slika
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kavran Wed 4 Jul - 12:46

pizzon wrote:Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 TNpk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnprN01EQV8vYWFlZDJkMDY0N2I0Y2EwY2NkNWRkN2Y3ZDU1YzAwZGUuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 31 LD9k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWmpZN01EQV8vZjBmNmJlOTFjNWIwYTUyOTZiZTUyYTc5OGZjOTJjZjYuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB
navijacica engleske !

da .... i to albanka .... buahahahahah!!

:D
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by veber Wed 4 Jul - 12:58

nenadjebiva si

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Wed 4 Jul - 13:02

claire wrote:Stvarno ovi nasi trebaju pazit sto jedu i piju sljedecih dana. Navade i tradicija KGB-a nam ne idu u prilog. Nece prezat previse.
:-D
carica neka ode do ere.
malo drk-drk, jedan hugh i eto nas u finalu.

a, ero svršio. ili da mu caricu kosorcu pošaljemo. em je srpkinja, em je bila u udbi, a i tu su po godinama, ero je malo stariji.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya Wed 4 Jul - 13:18

Hektorović wrote:Ljudi pa jel vam jasno, u najgorem slučaju 4. smo u svijetu
Stvarno?
Jeeeeee:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 4 Jul - 13:54

Za sada sve ide po planu...izbacit sve eu tkzv "velike" i odigrati finale  bez njih.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dzango Wed 4 Jul - 14:04

veber wrote:
nenadjebiva si
Takve volimo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics