Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
bolje ne slano ljeti...malo povrća na žaru i super
mace carice..
utakmica počinje bit zanimljiva..konačno
mace carice..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
tebe nahranit je lako.claire wrote:bolje ne slano ljeti...malo povrća na žaru i super
mace carice..
2014-12-30
Trezan. Malo se zadržava na vidikovcu. Trgnuo tri rakije i opet na brodić.marcellus wrote:dzango wrote:Јок brate. Obilazio Uvac brodićem i peo se na vidikovac. Doduše jesam pio domaću rakiju na vidikovcu. Još kada su čuli da je moja majka iz njihovog sela, izvadili rakiju od divlje kruške. Jebote koja rakija.marcellus wrote:T. wrote:Srbija slavi...
baš sam mislio pitat džanga ako je ovdje jesu li proslavili... al vidim da ga nema, pije neku drogu ili puši supstance
šta si onda sad, pijan, trijezan, il taman?
FIFA je navodno prekinula suradnju sa Maradonom :D No ovaj ipak podržava svoju duhovnu domovinu :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sinoć. Biće da je do tebe.veber wrote:pijan je. zamislio da sam pička.marcellus wrote:dzango wrote:Јок brate. Obilazio Uvac brodićem i peo se na vidikovac. Doduše jesam pio domaću rakiju na vidikovcu. Još kada su čuli da je moja majka iz njihovog sela, izvadili rakiju od divlje kruške. Jebote koja rakija.marcellus wrote:T. wrote:Srbija slavi...
baš sam mislio pitat džanga ako je ovdje jesu li proslavili... al vidim da ga nema, pije neku drogu ili puši supstance
taj odavno nije jebao ako mu ja na pičku ličim.
meni kada ženska ima mengu, uvalim eri.dzango wrote:Sinoć. Biće da je do tebe.veber wrote:pijan je. zamislio da sam pička.marcellus wrote:dzango wrote:Јок brate. Obilazio Uvac brodićem i peo se na vidikovac. Doduše jesam pio domaću rakiju na vidikovcu. Još kada su čuli da je moja majka iz njihovog sela, izvadili rakiju od divlje kruške. Jebote koja rakija.marcellus wrote:
2014-12-30
А kad Ero dobije mecu?veber wrote:meni kada ženska ima mengu, uvalim eri.dzango wrote:Sinoć. Biće da je do tebe.veber wrote:pijan je. zamislio da sam pička.marcellus wrote:dzango wrote:
Јок brate. Obilazio Uvac brodićem i peo se na vidikovac. Doduše jesam pio domaću rakiju na vidikovcu. Još kada su čuli da je moja majka iz njihovog sela, izvadili rakiju od divlje kruške. Jebote koja rakija.
nikad.
zato je raspoloživ stalno, a i nemre zatrudnit
i panglu je.
i panglu je.
2014-12-30
Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
da je panglu to svi znamo. čak se i vi srbi ograđujete od njega.dzango wrote:Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
2014-12-30
Šta bre čak? Šta ja imam sa beločarapašem prazilučanske proviniencije?veber wrote:da je panglu to svi znamo. čak se i vi srbi ograđujete od njega.dzango wrote:Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
veber-
2014-12-30
Neće on tebe, traži mlađe. Ako ti je reka da je peder vjeruj da te laže. On je pedofil, a to nije isto.dzango wrote:Šta bre čak? Šta ja imam sa beločarapašem prazilučanske proviniencije?veber wrote:da je panglu to svi znamo. čak se i vi srbi ograđujete od njega.dzango wrote:Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
Dakle, rano si se poveselija...Jebiga ni kod Ane nemaš više šaMsi, ima već curu.
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Uglješa, nisam te zvao, ne motaj se mi između nogu..kad kažem "k'nozi" onda se javi.dzango wrote:Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Kakav bre Srbin. Taršip, Balija, Hrvat ili nešto iz te menažerije.veber wrote:pa srbin je, samo se kliče slovenac.
Ne bi se ja mešao u tvoju i Veberovu ljubavnu idilu. To su vaše europske perverzije i mi Balkanci nismo vični tim vašim modernim perverzijama. Može Megi, Kaja, Norka i misionarska i to je to.Eroo wrote:Uglješa, nisam te zvao, ne motaj se mi između nogu..kad kažem "k'nozi" onda se javi.dzango wrote:Uvek sam sumnjao da je nerotkinja. Da je glup, to sam odavno znao.veber wrote:nikad.
i panglu je.
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 29 of 50