Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
on će popit takvu šljagu da će kanta govana na tomićevoj glavi biti goli kurac... to je u boljem slučaju, inače on nek moli boga da ponovo ne zagrmi jer teško da će stići zgibati... i on a i još neki...
2015-08-08
Bojana možepizzon wrote:
Bojana, n. sad
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pizzon wrote:neminovno da ce se pojaviti bugari, rumuni ali pre njih i siptari.
siptari ce kroz pricu o zajednickoj mrznji protiv srba nametnuti
sebe, pre svega sutra u parlamentu.
verujte da su srbi manje zlo od siptara. siptari gledaju na hr kao na plen
a srbi, mnogi, mastaju o zajednistvu, to je drasticna razlika.
Pizdone ;
Iako često PLJUJEM - govorim protiv vas Srba - no sigurno s razlogom ( bar što se tiče odnosa nas Hrvata i vas Srba ) - ovo je svakako tvoj lucidniji post u zadnje vrijeme ;
Neću ulaziti u odnos vas Srba prema Bugarima - nama Hrvatima ( po mome osobnom razmišljanju ) prijeti manja opasnost od Bugara - nego od Šiptara ( vas Srba svakako ) - tu se s tobom potpuno slažem - i sam sam osobnog uvjerenja da nas oni koriste kao " odskočnu " dasku dok ne postignu svoje ciljeve - no, u isto vrijeme ih moram podržavati protiv vaše HEGEMONIJE prema drugim narodima - e, tu je vidiš granica ;
Dok Hrvatska bude mogla balansirati protiv vaše srpske HEGEMONIJE - držati ću stranu Šipcima ;
ONDA kada vi SRBI budete spremni da mi Hrvati i vi SRBI BEZUVJETNO jednom za svagda riješimo naše zajedničke NEDOUMICE - VAŠA POVIJESNA LAGANJA i MITOVE - e, vidiš samo ONDA naša dva naroda mogu pristupiti nekom POŠTENOM RAZGOVORU ( naravno - samo onda kada potpuno ODBACITE svoju četničku IDEOLOGIJU i ZABORAVITE vašeg " oca nacije " - granicu prema Hrvatskoj na liniji Virovitice i Karlobaga - nije mi uopće JASNO zašto i kao ste to vi SRBOČETNICI PREDVIDJELI za NOVU SRPSKU DRŽAVU - KOJI ARGUMENTI koji je ipak na kraju bio POŠTEN i priznao kako ste vi SRBI KROZ POVIJEST LAGALI i ostvarivali povodom toga TANTIJEME koje bi pale na svakom normalnom svjetskom sudu !!
Ja se osobno ne ZAVARAVAM - ne mogu - s nekim lažnim " ZAJEDNIŠTVOM " živjeti - vi SRBI ste previše puta prema nama Hrvatima pokazali DVOSTRUKO - TROSTRUKO LICE ( previše puta ste nas prevarali - čak i UBILI naše zastupnike u zajedničkoj državi i stoga vam NIKADA neću vjerovati kao narodu _ GENETIKA se ne može PROMIJENITI - barem za sada - vidjet ćemo što će budućnost donijeti - NO onda su svi u KURTZU svi GUBIMO ako bude tako !!
Eto , mislim da sam napisao pošten i otvoren post prema tebi ( odnosno narodu kojeg predstavljaš ) - ono " Pizdone " - to ostaje - mnogo će vode proteći DUNAVOM - ako ikada ( ja bih bio sretan - da naša dva naroda KONAČNO nađu stvarno razumno rješenje na OBOSTRANO zadovoljstvo - da nitko ne bude oštećen - SVE po normativima ljudskosti - PRAVDE - POŠTENJA - neću namjerno govoriti o nekoj " MEĐUNARODNOJ " pravdi kojeg " tobože PREDSTAVLJA " UN koji je toliko puta do sada KOMPROMITIRAN !!
Eto na kraju ;
Tvoje osobno mišljenje ;
VIROVITICA - KARLOBAG - naravno ;
Za Srbe ??
Guest- Guest
pizzon wrote:
beogradjanke )
Ehh - znam što misliš -- tu se POTPUNO SLAŽEMO - od ovoga BOLI GLAVA !!
Guest- Guest
Pa cure iz Vojvodine već odavno dolaze dole
Bila jedna kod mene iz Banata prije 12 godina
Na lito, došla malo na more
Mislim to nije neki bauk
Neće ih nitko ugrist
Bila jedna kod mene iz Banata prije 12 godina
Na lito, došla malo na more
Mislim to nije neki bauk
Neće ih nitko ugrist
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pizzon wrote:
Bojana, n. sad
sore zagreb
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hhahahahahaahahahhahahahhahhaahajd u ahhahahahahhahahhahahhahaaaa aaahahhahahahhahahhahah ajd u k,,,,,,,hahhahahahhahahahahhahahahhahaaa
2014-04-14
by redder4 Today at 19:11KAKO upće ovaj VELEIZDAJNIK koji paraleno radi na obnovi YU NAČELA - uopće može EGZISTIRATI U HR - HALO HRVATSKI SABORE i tobožnji naši zastupnici - NABIJEM VAM MAMU IZDAJNIČKU !
Kakva smo mi to uopće država gdje " TOBOŽNJI HRVATSKI POVJESNIČARI " rade na RAZGRADNJI same HR drŽave I TO SE besramno javno usuđuju IZJAVLJIVATI - halo idioti hrvatski - ZAR MOŽEMO DOZVOLITI 5 koloni OD STRANE SAMIH HRVATA koji ČEZNU ZA Yugoslavijom - još da i plaćamo za njihovu IZDAJU na mjestu institucije KOJA BI TREBALA BITI okosnica POVIJESTI HRVATSKE - pa , dobro ;
JESMO li mi Hrvati NORMALNI - ili što nam se to događa ispod RADARA ??
IDIOTI HRVATSKI i IZDAJICE !!
Guest- Guest
Činjenica je da krajevi u koje su se Srbi vratili prosperiraju. Primjerice Lika na potezu od Brloga preko Vrhovina do Plitvica. Pogledajte samo sela Babin Potok,Zalužnica,Škare,Glavace...
Zemlja obrađena,kuće obnovljene,uz cestu se prodaju sir i poljopr.proizvodi,pilana u Vrhovinama radi,apartmani puni turista,gostione rade ljeti ko blesave....
Zar je to loše za Hrvatsku???
A pogledajte drugi kraj Like od Gospića,preko Metka,Raduča,Papuče,Štikade,do Gračaca. Zgarišta i pustoš. Jel to dobro za Liku,Ličane i Hrvatsku???
Zemlja obrađena,kuće obnovljene,uz cestu se prodaju sir i poljopr.proizvodi,pilana u Vrhovinama radi,apartmani puni turista,gostione rade ljeti ko blesave....
A pogledajte drugi kraj Like od Gospića,preko Metka,Raduča,Papuče,Štikade,do Gračaca. Zgarišta i pustoš. Jel to dobro za Liku,Ličane i Hrvatsku???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
jastreb wrote:Činjenica je da krajevi u koje su se Srbi vratili prosperiraju. Primjerice Lika na potezu od Brloga preko Vrhovina do Plitvica. Pogledajte samo sela Babin Potok,Zalužnica,Škare,Glavace...
Hajde vrapčiću - neseri ;
Boli me kuki dali taj dio uopće PROSPERIRA - na SRPSKI 5kolonaški RAČUN - jesi ti NORMALAN - pozivaš 5 KOLONU da " TOBOŽE " radi za HR - a ovi JEDVA ČEKAJU USKRSNUĆE njihovog kralja PERICE - zar Hrvati mogu stvarno biti ovakvi IDIOTI - gledajući i prateći tvoje poteze - jesi ti NORMALAN ili te već pere Alzheimer ??
Za HR bi veća korist bila da ogromni dio tog teritirija PROGLASI NACIONALNIM PARKOM - i dovodi TURISTE - JADO;
jesi li na taj način razmišljao na dobrobit HR - naravno nisi - tvoj mozak još uvijek radi na partizanske svijećice - cinculatore i ostala " tajna " sredstva koje ste vi KOMUNJARE PODVALJIVALI u ime SOCIJALIZMA_KOMUNIZMA - nešto slično DANAŠNJOJ S.KOREJI :
KAKO SI JADAN ( neću reći da si glup - to svakako nisi ) NO :
Vrapčiću ;
Danas je godina božja 2018 - tvoj IDOL zločinac - TITOSLAV je odavno ODAPEO - tebi isto ostaje još premalo - daj se trgni - daj se pred SMRT - osobno PREISPITAJ što je u stvarnorsti bila ZBILJA - što je bio ZAJEB - s najviše INSTANCE - a ti " duboko vjerovao " - olakšaj DUŠU -- kao npr. VELIKI ČETNIK ( tobožnji partizan ) -- SIMO DUBAJIĆ koji se pred SMRT - ISPOVIJEDIO svjetskoj JAVNOSTI i tražio OPROST za UBIJENIH 30 000 Hrvata nakon Bleiburga bez suđenja - samo zato što su to eto bile " USTAŠE " - čim si pripadao Hrvatima - bio si USTAŠA - to i danas doživljavamo od srbočetnika u EU parlamentu koji nas i dalje nazivaju USTAŠAMA - to te NE TRZA NIMALO !
Naravno ; tebe neću - niti želim svrstati u ovu najgoru skupinu - NO tvoj ZAPOVJEDNIK TITO je nakon RATA - PONAVLJAM nakon RATA 45 kada je već bilo potpisano primirje --- u mirnodopskim uvjetima POBIO 580 000 000 tisuća ljudi pri STVARANJU YUgoslavije - i ti ga i dalje kako vidim PODRŽAVAŠ - dobro;
Jesi bolestan - fale ti određeni GENI - tukli su te po glavi dok si bio mali - koji je uopće problem s tobom danas -- AKO se želiš predstaviti kao NORMALNI građanin HR ??
Guest- Guest
klasnić?? valjda je mislio ''utamanite srbe, spasite hrvatsku''.
a tko će znati.
a tko će znati.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
RayMabus wrote:Vratite ih pa ćemo ih opet potirat
Regoč-
2015-08-21
Srbi se neće vratiti, a ako i budu dolazili neće odlaziti u prazne ličke prostore nego u gradove. E sad, kad dođu postaju sigurnosni problem pa će vlast činiti sve da omete njihov dolaza.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
Page 2 of 2