Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
Pola slavonije su Dalmatinci doseljeni 1945.vuksadinare wrote:assade predaj se..oli ti nisi rekao d abi imao zelju preselit se u slavoniju mislim otok vinkovacki...dalmatinci najmanje iseljavaju iz hrvatske po statistici..uz međimurce...pa evo prilike da se naseli slavonija..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
...eh ne bi za 100 000 eura..sad ga kakis.. ...kulen,kobasice..bolja prilika za biznis nego u dalmaciji..ako znas...AssadNaPodmornici wrote:nebi otišao u tu vukojebinu(čitaj dalje mordor) da mi netko da 100 000 € na 5godina.. pa tko je lud da ide u taj jebeni mordor živjeti, ono nema života, nema mladosti, nema ekonomije, samo uhljebi, hdzovci, zombiji i katolička crkva i paraziti oko tebe.... (čitaj dalje orkovi)vuksadinare wrote:assade predaj se..oli ti nisi rekao d abi imao zelju preselit se u slavoniju mislim otok vinkovacki...dalmatinci najmanje iseljavaju iz hrvatske po statistici..uz međimurce...pa evo prilike da se naseli slavonija..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
okružen Orkovima ,dok Hrvati iselili put Irske, Njemačke(ili čak Dalmacije) ostali samo HDZov okot (orkovi i goblini)
dobro nisu bas pola..vise je hercegovaca,bosanaca,licana...dalmatinaca ima tamo oko belisca,vukovara.đakova...nesto osijek i to ej to..dosta dalamtinca je u vojvodinu kolonizirano..subotica,srijem..Kermit wrote:Pola slavonije su Dalmatinci doseljeni 1945.vuksadinare wrote:assade predaj se..oli ti nisi rekao d abi imao zelju preselit se u slavoniju mislim otok vinkovacki...dalmatinci najmanje iseljavaju iz hrvatske po statistici..uz međimurce...pa evo prilike da se naseli slavonija..
2015-09-08
pa najvis eti je kretino iselilo bas hdzovaca..to su sve hdz-ovi krajevi..tamo sdp i ostali maximom sve zajedno 20% ako su dobijaliAssadNaPodmornici wrote:okružen Orkovima ,dok Hrvati iselili put Irske, Njemačke(ili čak Dalmacije) ostali samo HDZov okot (orkovi i goblini)
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dan općine Jajce po halal certifikatu: Načelnik Jajca za Dan Općine zabranio svinjsko meso i alkoholna pića
» Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
Page 2 of 2