kak je baš kul bit peder...
Page 1 of 1
kak je baš kul bit peder...
https://100posto.hr/scena/u-teheranu-operirao-nos-pa-dobio-dugotrajnu-erekciju-zbog-koje-je-zavrsio-na-lijecenju-u-beogradu
a, di je modni mačak?
tko sada guzi od kada mu je mudrinić dao nogu?
tko sada guzi od kada mu je mudrinić dao nogu?
2014-12-30
Re: kak je baš kul bit peder...
Zadnje šta sam čitao je da je.mačak u Londonu i da ga uzdržava tajanstveni muškarac.
Mi se možemo smijati koliko hoćemo,ali gay nije lako biti. Ne mislim pritom na predrasude koje ih prate,niti na neugodnosti sa kojima su svakodnevno suočeni.
Mislim na samu srž homoseksualizma,a to je sam njihov "spolni" čin (iako se uopće ne radi o spolnom aktu).
Nama strejterima je lako. Ona je već prirodno skliska,podatna i meka i tu problema nema nikakvoga.
A oni? A oni?
Oni se za taj njihov ritual moraju vršiti pripreme ko Real Madrid,i pitanje je oće li im uspjet.
Tako da ja mnijem da im je bolje da se vrate u naravno općenje,kako bi to rekao apostol Pavao.
Mislim na samu srž homoseksualizma,a to je sam njihov "spolni" čin (iako se uopće ne radi o spolnom aktu).
Nama strejterima je lako. Ona je već prirodno skliska,podatna i meka i tu problema nema nikakvoga.
A oni? A oni?
Oni se za taj njihov ritual moraju vršiti pripreme ko Real Madrid,i pitanje je oće li im uspjet.
Tako da ja mnijem da im je bolje da se vrate u naravno općenje,kako bi to rekao apostol Pavao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta su obojica topla braća?veber wrote:ivica t?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pitaj - vebera - on je barem upućen u pedersku scenu
ma bubno sam, na spominjanje londona ivica mi prvi pao na pamet. a nudrinić je uzdržavao modnog pedera.Hektorović wrote:Šta su obojica topla braća?veber wrote:ivica t?
2014-12-30
marc, nabijemtenakurac s temom :)marcellus wrote:https://100posto.hr/scena/u-teheranu-operirao-nos-pa-dobio-dugotrajnu-erekciju-zbog-koje-je-zavrsio-na-lijecenju-u-beogradu
SIN:
- "Tata, zaljubio sam se..."
OTAC:
- "Fino, fino, a u koga?"
SIN:
- "U Jovicu, tata?"
OTAC:
- "Pa zar u Srbina sine moj!"
OTAC:
SIN:
- "U Jovicu, tata?"
OTAC:
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:SIN:
OTAC:
SIN:
- "U Jovicu, tata?"
OTAC:
levi, krivo.Leviathan2 wrote:marc, nabijemtenakurac s temom :)marcellus wrote:https://100posto.hr/scena/u-teheranu-operirao-nos-pa-dobio-dugotrajnu-erekciju-zbog-koje-je-zavrsio-na-lijecenju-u-beogradu
napuši se kurca, marc.
to je ispravno.
2014-12-30
Similar topics
» Peder bal u Beogradu
» Zelenski peder
» JEDINI NAŠ PEDER JE OTIŠO
» Papa Franjo:Ja peder
» Peder uveo vanredno stanje
» Zelenski peder
» JEDINI NAŠ PEDER JE OTIŠO
» Papa Franjo:Ja peder