Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
Hektorović wrote:Koja je ovo dijagnoza?
Ovaj bi po srpskim mjerilima trebao biti Šiptar.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
I ja mislim , ljepota ga je zaobišla..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zar nije? Ako je Srbin netko ga je zamijenio u bolnici u Pristini.Eroo wrote:Hektorović wrote:Koja je ovo dijagnoza?
omni-
2014-04-12
Eroo wrote:
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaja wrote:I ja mislim , ljepota ga je zaobišla..
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Podsjeća me na nekoga iz djetinjstva ....Ah da!Hektorović wrote:kaja wrote:I ja mislim , ljepota ga je zaobišla..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro je da sam već ručao.
Inace ovaj lik je porijeklom iz like..no ne znam mjesto..znam da je napisao u inforemeru jednom kako su mu otac i mater iz like...dosli kao mladi u beograd...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Provalili u informeru da nece nikad navijat za hrvate jer su jednostavno-ustase....dakle glavni informativni medij vucica i vuciceve vlasti sve hrvate proglasava ustasama..a cudimo se onda sto Suljo svako malo nas zeli bockati...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:lovren u pjesmi spomenuo da ce doci u Srbiju a ovi popizdili...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Ovaj lik ne moze zaspat bez pomisli na nas...cista bolest
Sad su Čavoglave ustaška pesma...
Autentićna ratna iz 91.
Ko i ti bez pomisli na njih.vuksadinare wrote:Ovaj lik ne moze zaspat bez pomisli na nas...cista bolest
Čista šizofrenija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko i ti na Krajinu i Njegoša!jastreb wrote:Ko i ti bez pomisli na njih.vuksadinare wrote:Ovaj lik ne moze zaspat bez pomisli na nas...cista bolest
Čista šizofrenija.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» drzavljani srbije mogu u hrvatsku direktno
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
Page 3 of 3