Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Suljo opet okrznuo Hrvatsku komentirajuci poraz Srbije od Svicarske:'Mogu da nas mrze..."
kaja wrote:Bolesnik , od vlastite nacije radi jadnike koje svi mrze da bi ih on spasio. Misli valjda da je i dalje u Glini..
Kralj patetike
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
Ovo sa zastavicom na kopačkama je i onaj Srbin u Austriji radio.
2018-04-10
pickice,sisice i kmecavci.digni tri prsta brale....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ono.. vec ljigavo zbilja.Hektorović wrote:kaja wrote:Bolesnik , od vlastite nacije radi jadnike koje svi mrze da bi ih on spasio. Misli valjda da je i dalje u Glini..
Kralj patetike
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ono.. vec ljigavo zbilja.Hektorović wrote:kaja wrote:Bolesnik , od vlastite nacije radi jadnike koje svi mrze da bi ih on spasio. Misli valjda da je i dalje u Glini..
Kralj patetike
Pa od Vučića mislim da nema ljigavijeg...
Od toga kako se branio od Buljevog napada, hahaha
2018-04-10
Da Srbi znaju razmišljat svojom glavom organizirali bi velebni koncert Thompsona u BG, na Marakani.epikur37 wrote:mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
No, njima su bliža Isilova razmišljanja i podmetanja, čiju zastavu povodom ovoga nose i ističu.
Ti si razumio, za ostale nisam siguran. .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Da Srbi znaju razmišljat svojom glavom organizirali bi velebni koncert Thompsona u BG, na Marakani.epikur37 wrote:mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
No, njima su bliža Isilova razmišljanja i podmetanja, čiju zastavu povodom ovoga nose i ističu..Ti si razumio, za ostale nisam siguran. .
nisam kjomentirao to o thopsonu...već šiptare i ne znam što se dogodilo ali ako su se nakon pobjede zaogrunuliu albanskom zastavom...msm da nije ok ali je švicarski problem
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa opcenito se branio tu i spasavao živu glavu .. al nije mu teško bilo , tu žrtvu je podnio za srbe.Hektorović wrote:kaja wrote:Ono.. vec ljigavo zbilja.Hektorović wrote:kaja wrote:Bolesnik , od vlastite nacije radi jadnike koje svi mrze da bi ih on spasio. Misli valjda da je i dalje u Glini..
Kralj patetike
Pa od Vučića mislim da nema ljigavijeg...
Od toga kako se branio od Buljevog napada, hahaha
U stvarnosti je došao nadrkan, jeo, pio, galamio na bulja i održao kratki motivacijski govor za srbe , malo blaži nego u glini.
2015-08-15
Cigani.epikur37 wrote:Eroo wrote:Da Srbi znaju razmišljat svojom glavom organizirali bi velebni koncert Thompsona u BG, na Marakani.epikur37 wrote:mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
No, njima su bliža Isilova razmišljanja i podmetanja, čiju zastavu povodom ovoga nose i ističu..Ti si razumio, za ostale nisam siguran. .
nisam kjomentirao to o thopsonu...već šiptare i ne znam što se dogodilo ali ako su se nakon pobjede zaogrunuliu albanskom zastavom...msm da nije ok ali je švicarski problem
2015-08-15
Narikaca i njegova medijska bulumenta. Blago vama. Dobro sad mozete ono lagano da izgubite od Brazila jer ste medijski pripremili gubitak. Pamet u glavu i sklanjajte te kretene koji vas "spasavaju".
omni-
2014-04-12
Bas .omni wrote:Narikaca i njegova medijska bulumenta.
2015-08-15
Naviknut će se i ondaK bude sve u redu. I za "šahovnicu" im je tribalo podosta vrimena.epikur37 wrote:Eroo wrote:Da Srbi znaju razmišljat svojom glavom organizirali bi velebni koncert Thompsona u BG, na Marakani.epikur37 wrote:mislim da to nije oke....al taj ciganluk nek rješavaju švicarci
A to o Thompsonu...slična je to stvar. Thompson im ustaša, jebote....
Jel' se sjećaš di je sve počelo i kada?
2016-07-22
To sa zastavom nisam vidio, e to je već problem :)epikur37 wrote:
No Švicarski...
Opet to je što, druga generacija imigranata...
2018-04-10
Baš gledam po instagramu, po ulicama u Švicarskoj išla je slavit ekipa sa Albanskim, Kosovarskim, Turskim, Bosanskim... zastavama, haha :D
2018-04-10
Najprije se Thompsonu zabranio koncert u Sarajevu.Hektorović wrote:Baš gledam po instagramu, po ulicama u Švicarskoj išla je slavit ekipa sa Albanskim, Kosovarskim, Turskim, Bosanskim... zastavama, haha :D
Nakon toga u Beču, pa u Njemačkoj, Švicarskoj ... I onda Srbi prihvatili "isilovu zastavu" kao svoju.
2016-07-22
Ne ulazeci u bit...ali izgleda kako pisu crnogorski portali da su sipce u sviciji prvi isprovocirali srbi sa naslovima poput ovih..'je li to svajcarska ili albanija'...te...'svajcarci nemate li vi svoje fudbalere vec unajmljujete siptare'...ovi naslovi su bili jos prije dvadesetak dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ne ulazeci u bit...ali izgleda kako pisu crnogorski portali da su sipce u sviciji prvi isprovocirali srbi sa naslovima poput ovih..'je li to svajcarska ili albanija'...te...'svajcarci nemate li vi svoje fudbalere vec unajmljujete siptare'...ovi naslovi su bili jos prije dvadesetak dana
Pa srpske novine su notorne u širenju mržnje i zakuhavanju...
informer je čista bolest.
2018-04-10
Koja je ovo dijagnoza?
2018-04-10
Velike Srbinje ili srbospice moguće..Hektorović wrote:Koja je ovo dijagnoza?
Mislim da ih i gospođa do njega ima..
2015-08-15
Hektorović wrote:Koja je ovo dijagnoza?
Ovaj bi po srpskim mjerilima trebao biti Šiptar.
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» drzavljani srbije mogu u hrvatsku direktno
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
Page 2 of 3