Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
dzango wrote:Savez, poput UEFA i FIFA je stvar mafije. Jednostavno, takvo je stanje stvari po vertikali. Najbolje rešenje za selektora je bio Veljko Paunović ali on je odbio poziv jer nije hteo da ima posla sa mafijom i da ode na Mundijal na osnovu tuđeg rada. Krstajiću kao selektoru nemam šta da zamerim. Nije on kriv što ne zna bolje.
Muslin je bio lik sa ipak dobrim CV, iako u zalasku karijere, no kod vas nije mogao opstati.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Slažem se, ne prakticiram gazirano, obično vino ili pivo. Ali eto, okolnosti su takve da nisu za alkohol.dzango wrote:Propašće ti želudac od tog gaziranog. Nie zdravo. Uzmi crno, domaće kao ja.Regoč wrote:I ja, Cocktu, već četvrtu šalicu.dzango wrote:Ja pijem i pišem.marcellus wrote:nema srba večeras na forumu... piju negdje utapaju tugu
ali razumijem, nakon toliko propuštenih ciklusa kvalificiraju se na SP, čak dobro krenu protiv kostarike, i onda ih sjebu ni manje ni više nego alpski šiptari
dzango wrote:Niko drugi ozbiljan nije hteo posle Muslina da uzme tim. On mu je bio zamenik i ostalo je da vadi kestenje iz vatre. I ja bih stavio onih 11 ma teren i takvo je opšte mišljenje. Nemamo bolje. Za taktiku, jebiga.
Koliko ja čujem vaš Kokeza i Krstajić su ekipa još iz zajedničkih Zeničkih dana. Mlade nade Čelika. Kažem, Bosanski lobi.
Samo što je naš Bosanski lobi u savezu znatno sposobniji :)
2018-04-10
Muslin nije loš ali je mator i malo zadrt. SMS je rođen u Španiji a već je imao ponudu da igra za CG. SAmo je bilo pitanje vremena kada će da dobije ponudu da zaigra za Špance. Treba li nam još jedan Arnautović ili Dončić?Hektorović wrote:dzango wrote:Savez, poput UEFA i FIFA je stvar mafije. Jednostavno, takvo je stanje stvari po vertikali. Najbolje rešenje za selektora je bio Veljko Paunović ali on je odbio poziv jer nije hteo da ima posla sa mafijom i da ode na Mundijal na osnovu tuđeg rada. Krstajiću kao selektoru nemam šta da zamerim. Nije on kriv što ne zna bolje.
Muslin je bio lik sa ipak dobrim CV, iako u zalasku karijere, no kod vas nije mogao opstati.
inače, ovaj brazil je zapravo loš i ja na mjestu srbije ne bi sve otpisao... sad to što vas malo jebe balkanska tipična malodušnost je drugo
Kokeza je klasičan kriminalac. Nije vaš lobi sposobniji već imate Rakitića i Modrića koji godinama igraju u najačim klubovima sveta. Mi se sa druge strane oslanjamo na Tadića koji igra u jebenom Sautemštonu, SMS-a koji nije odigrao ni jednu veliku utakmicu u seniorskoj konkurenciji ili sa ovim timom i Matića koji je odličan igrač ali jednostavno nije kreator. To je ono što ljudima ne mogu da objasnim kao i činjenicu da smo kao najslabiji u ovoj grupi izvučeni iz četvrtog šešira. Znači iza Švajcarske koja je 6. na FIFA listi i Kostarike.Hektorović wrote:dzango wrote:Niko drugi ozbiljan nije hteo posle Muslina da uzme tim. On mu je bio zamenik i ostalo je da vadi kestenje iz vatre. I ja bih stavio onih 11 ma teren i takvo je opšte mišljenje. Nemamo bolje. Za taktiku, jebiga.
Koliko ja čujem vaš Kokeza i Krstajić su ekipa još iz zajedničkih Zeničkih dana. Mlade nade Čelika. Kažem, Bosanski lobi.
Samo što je naš Bosanski lobi u savezu znatno sposobniji :)
Ja bih sve otpisao, rezervisao karte za povratni let i onda ih pustio ih na teren. Tada smo najzajebaniji.marcellus wrote:inače, ovaj brazil je zapravo loš i ja na mjestu srbije ne bi sve otpisao... sad to što vas malo jebe balkanska tipična malodušnost je drugo
Pa spram Kokeze naš Mamić djeluje ko britanski aristokrat.dzango wrote:Kokeza je klasičan kriminalac. Nije vaš lobi sposobniji već imate Rakitića i Modrića koji godinama igraju u najačim klubovima sveta. Mi se sa druge strane oslanjamo na Tadića koji igra u jebenom Sautemštonu, SMS-a koji nije odigrao ni jednu veliku utakmicu u seniorskoj konkurenciji ili sa ovim timom i Matića koji je odličan igrač ali jednostavno nije kreator. To je ono što ljudima ne mogu da objasnim kao i činjenicu da smo kao najslabiji u ovoj grupi izvučeni iz četvrtog šešira. Znači iza Švajcarske koja je 6. na FIFA listi i Kostarike.
A igrači, pa sve to riješi dobar sustav... Igrali su Raketa i Modrić do sad pa najčešće nije štimalo... do Dalića nismo imali optimalan sustav za njih dvojicu. Sad imamo.
2018-04-10
Džango, još uvijek vas jebe onaj poznati balkanski mentalitet u nogometu:
"čuvanje rezultata".Kad ste onako rano postigli gol rekao sam da ste utakmicu izgubili.
Ne bih baš rekao da vam se i trener previše razumije u svoj posao.
"čuvanje rezultata".Kad ste onako rano postigli gol rekao sam da ste utakmicu izgubili.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dalić je ranije trenirao i neke druge timove. Ali sačekaj neku tekmu bez autogola, kiksa golmana, penala nad Mandžukićem kakav nad Mitrom nisu svirali... pa da onda vidimo. Lako je biti pameetan kada sve ide na tvoju vodenicu.Hektorović wrote:Pa spram Kokeze naš Mamić djeluje ko britanski aristokrat.dzango wrote:Kokeza je klasičan kriminalac. Nije vaš lobi sposobniji već imate Rakitića i Modrića koji godinama igraju u najačim klubovima sveta. Mi se sa druge strane oslanjamo na Tadića koji igra u jebenom Sautemštonu, SMS-a koji nije odigrao ni jednu veliku utakmicu u seniorskoj konkurenciji ili sa ovim timom i Matića koji je odličan igrač ali jednostavno nije kreator. To je ono što ljudima ne mogu da objasnim kao i činjenicu da smo kao najslabiji u ovoj grupi izvučeni iz četvrtog šešira. Znači iza Švajcarske koja je 6. na FIFA listi i Kostarike.
A igrači, pa sve to riješi dobar sustav... Igrali su Raketa i Modrić do sad pa najčešće nije štimalo... do Dalića nismo imali optimalan sustav za njih dvojicu. Sad imamo.
Trener je prinudno rešenje. Čuvanje rezultata je bilo OK u prvom poluvremenu kada smo imali više šansi. U drugom je presudila taktika i preuzimanje sredine od strane Šiptara. Nismo imali odgovor i izgubili smo. Nerešeno je bilo isto što i poraz i svi su krenuli napred, Sasvim rezonski.Eroo wrote:Džango, još uvijek vas jebe onaj poznati balkanski mentalitet u nogometu:
Mene jučer bio strah da naši tako ne krenu čuvati rezultat... no bilo je obratno, napadali su ko nikad prije.Eroo wrote:Džango, još uvijek vas jebe onaj poznati balkanski mentalitet u nogometu:
2018-04-10
dzango wrote:Dalić je ranije trenirao i neke druge timove. Ali sačekaj neku tekmu bez autogola, kiksa golmana, penala nad Mandžukićem kakav nad Mitrom nisu svirali... pa da onda vidimo. Lako je biti pameetan kada sve ide na tvoju vodenicu.
Evo čak i ESPN govori o tactical masterclass Zlatka Dalića...
Sampaoli ispao debil samo takav.
2018-04-10
Manjak samopouzdanjadzango wrote:Trener je prinudno rešenje. Čuvanje rezultata je bilo OK u prvom poluvremenu kada smo imali više šansi. U drugom je presudila taktika i preuzimanje sredine od strane Šiptara. Nismo imali odgovor i izgubili smo. Nerešeno je bilo isto što i poraz i svi su krenuli napred, Sasvim rezonski.Eroo wrote:Džango, još uvijek vas jebe onaj poznati balkanski mentalitet u nogometu:
to vas je i ukopalo.
2018-04-10
Nedostatak domoljublja...
Naši su kod 2:0 igrali visoki presing ko da argentina vodi...
Nisu im dali disat...
Nisu im dali disat...
Naravno, to i je jedino ispravo.Hektorović wrote:Mene jučer bio strah da naši tako ne krenu čuvati rezultat... no bilo je obratno, napadali su ko nikad prije.Eroo wrote:Džango, još uvijek vas jebe onaj poznati balkanski mentalitet u nogometu:
2016-07-22
Nije ispao, on je stvarno debil.Hektorović wrote:
Sampaoli ispao debil samo takav.
2016-07-22
Tako se igra vrhunski nogomet.T. wrote:Nedostatak domoljublja...
Nisu im dali disat...
I dobro promišljena, dobro uvježbana igra. Milina za gledat, bez nervoze u igrača.
Messi totalno nestao.
2018-04-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Nedostatak domoljublja...
Nisu im dali disat...
Naši su 85te igrali bolje i snažnije nego na početku. Fantastična fizička spremnost, psihološka smirenost.
2018-04-10
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 4 of 19