EU parlament izglasao cenzuru interneta i zabranu memea
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU parlament izglasao cenzuru interneta i zabranu memea
darknet valjdaKermit wrote:Deep web tamo čardak EU ne može
deep web je ipak moguce pratiti jer je to obicni web koji jedino nemos naci u trazilicama
zakoni zakoni bez njih se ne more, zakoni zakonikid wrote:
sljedecina redu su zakoni o diskovima..
kad ih imas prevec, vec te brige more
lalalalalalala :)
heheh, to je na moru, a zamisli sjedis u kaficu i svi tipkaju, a ti ko kreten buljis okolo :)veber wrote:mogu. kako smo živjeli prije bez njih?Leviathan2 wrote:jel mozes bez njih :)veber wrote:treba odjebat internet. i mobitele. pa neka rade regulative.
bio sam na moru i nema signala. nikakvog samo radio stanica i nikome nije falio.
pa u kafić odvedem žensku. ili se s frendovima nađem, kći odvedem u slastičarnu i ne fali mi internet.Leviathan2 wrote:heheh, to je na moru, a zamisli sjedis u kaficu i svi tipkaju, a ti ko kreten buljis okolo :)veber wrote:mogu. kako smo živjeli prije bez njih?Leviathan2 wrote:jel mozes bez njih :)veber wrote:treba odjebat internet. i mobitele. pa neka rade regulative.
bio sam na moru i nema signala. nikakvog samo radio stanica i nikome nije falio.
i baš da čekam nekog, prolistam novine ili gledam lijepe žene ili ferrarije i poršeeve oko mene...
2014-12-30
pih, kad ces odrasti, jos gledas aute :)veber wrote:pa u kafić odvedem žensku. ili se s frendovima nađem, kći odvedem u slastičarnu i ne fali mi internet.Leviathan2 wrote:heheh, to je na moru, a zamisli sjedis u kaficu i svi tipkaju, a ti ko kreten buljis okolo :)veber wrote:mogu. kako smo živjeli prije bez njih?Leviathan2 wrote:jel mozes bez njih :)veber wrote:treba odjebat internet. i mobitele. pa neka rade regulative.
i baš da čekam nekog, prolistam novine ili gledam lijepe žene ili ferrarije i poršeeve oko mene...
AfD
veber-
2014-12-30
btw netko u susjedstvu kupio maserati. vidim ga u garaži, baš je lijep. u biti više elegantan. crn a unutra bijela koža. elegantno vozilo
2014-12-30
dobro, maserati je ime koj ese veze uz visoki stalez, dok je ferari za bogatase skorojeviceveber wrote:btw netko u susjedstvu kupio maserati. vidim ga u garaži, baš je lijep. u biti više elegantan. crn a unutra bijela koža. elegantno vozilo
neznam kak je u zg zavrsio :)
pa netko ga je kupioLeviathan2 wrote:dobro, maserati je ime koj ese veze uz visoki stalez, dok je ferari za bogatase skorojeviceveber wrote:btw netko u susjedstvu kupio maserati. vidim ga u garaži, baš je lijep. u biti više elegantan. crn a unutra bijela koža. elegantno vozilo
neznam kak je u zg zavrsio :)
kvart je poželjan. u garaži od spačeka do rolsa. mislim da je bentli u igri.
osobno, samo porš
2014-12-30
T. wrote:Ništa...
Živilo se i bez interneta...
Aha da ali u neka druga vrimena.
Aj danas živi bez interneta ili mobitela. nemoguće je naći posa bilo di bez da imaš e-mail adresu, i br. mobitela.
Totalno si isključen iz zajednice, poslovanja.
Jedino preostaje živiti poput triglodita u spilji
Sistem gazi
Ako se ne prilagodiš, sažvaču i ispljunu, idu dalje
Kuda?
Pojma nemam
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Austrija : Parlament izglasao rezoluciju o Bleiburgu
» Europski parlament izglasao rezoluciju o jedinstvenom punjaču
» Parlament FBiH izglasao brisanje svih naziva HercegBosne