Forum.2030
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Forum.2030
Tko ce biti tada aktivan???
Zeko i Amper 100%
Bracala I kic.
Zeko i Amper 100%
Bracala I kic.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Forum.2030
PhoebeBuffay wrote:Kic ce jos uvijek mastati za starim bogatim trbusastim celavim pederima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Maks Luburic wrote:PhoebeBuffay wrote:Kic ce jos uvijek mastati za starim bogatim trbusastim celavim pederima
darth_vader-
2014-04-17
Ubij se pederu
2015-09-13
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Nemačkoj će do 2030. faliti 5 miliona radnika?
» EU će trebati 10 miljona zdravstvenih radnika do 2030
» Srbija želi organizaciju MUNDIJALA 2030. godine!
» Cilj EU-a je da 80% stanovništva koristi svoj digitalni ID do 2030
» Nemačkoj će do 2030. faliti 5 miliona radnika?
» EU će trebati 10 miljona zdravstvenih radnika do 2030
» Srbija želi organizaciju MUNDIJALA 2030. godine!
» Cilj EU-a je da 80% stanovništva koristi svoj digitalni ID do 2030
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1