Vruca noc u Tajlandu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Vruca noc u Tajlandu
Kako smo se te noci zaabavljali ja i vracalina keva uz evergreen Murray Heada
One night in Bangkok
Necu nikad zaboravit kako se ta kuraba vrtila po stangama odusevila sav sljam I tada mi je posljednji put uz pjesmu
KALIMBA de Luna popusila kurac.
Nikad je vise nisam vidija.
Steta navodno se sada jebe za piz suta u Ho Chi Minh
One night in Bangkok
Necu nikad zaboravit kako se ta kuraba vrtila po stangama odusevila sav sljam I tada mi je posljednji put uz pjesmu
Steta navodno se sada jebe za piz suta u Ho Chi Minh
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Vruca noc u Tajlandu
boli obrazi malog anteta, boli glava malog anteta, ali najvise ga dusa boli, srce ce mu iz pilecih prsa iskociti-zato sto ga srbenda maltretira i lupa samare svakog dana...
Guest- Guest
Gospemi nalozio seSerbia Strong wrote:boli obrazi malog anteta, boli glava malog anteta, ali najvise ga dusa boli, srce ce mu iz pilecih prsa iskociti-zato sto ga srbenda maltretira i lupa samare svakog dana...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Necu nikad zaboravit kako se ta kuraba vrtila po stangama odusevila sav sljam I tada mi je posljednji put uz pjesmu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:Maks Luburic wrote:Necu nikad zaboravit kako se ta kuraba vrtila po stangama odusevila sav sljam I tada mi je posljednji put uz pjesmu
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Gospemi nalozio seSerbia Strong wrote:boli obrazi malog anteta, boli glava malog anteta, ali najvise ga dusa boli, srce ce mu iz pilecih prsa iskociti-zato sto ga srbenda maltretira i lupa samare svakog dana...
Svake ti noći italijanku ložim...
Guest- Guest
Jedino sto ti mozes naloziti je desanku sakic gledajuci sliku cr7Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Gospemi nalozio seSerbia Strong wrote:boli obrazi malog anteta, boli glava malog anteta, ali najvise ga dusa boli, srce ce mu iz pilecih prsa iskociti-zato sto ga srbenda maltretira i lupa samare svakog dana...
Svake ti noći italijanku ložim...
2015-09-13
Similar topics
» Vruća turtistička sezona u EU
» Pokolj u Tajlandu
» Djeca u Tajlandu u spilji
» Turska stoji iza bombi u Tajlandu
» U tajlandu ubijena dva budistička svećenika
» Pokolj u Tajlandu
» Djeca u Tajlandu u spilji
» Turska stoji iza bombi u Tajlandu
» U tajlandu ubijena dva budistička svećenika