ovrha je provedena...
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: ovrha je provedena...
znas, kak kaxu, dao bog da se i tebi isto dogodi pa ces shvatit neshvatljivodebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:mjesas pravo i nasilnodebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:otkud nasilno?debotoijusto wrote:
cekaj malo , klinac je rodjen/zivio u italiji a nasilno odveden u bosnu ili sam sjedio na usima
ne ulazim u odnose bosanke i nadrkanog talijana ni zelje klinca
kakav ti je to poredak rjeci
sad je nasilno odveden u italiju jer se opirao da udje u auto
obukla mu kompletic od benettona i preko granice , nasilno bi rekao
nadrkani talijan je zakonski odveo klinca
tako stvari stoje
zakon je taj koji je nasilan
ae ja mijesam a klinac sad mlati spagete bolognese i gleda sisatu plavusu na italia 1
a klinac, sumnjam da umire od srece
Koji si ti rasistički smrad. Dabogda ti djeca u kuću dovela Bosance!Kermit wrote:Sud je utvrdio da nije bilo tako, dapače da je majka lagala i navodila neistine, a da bude stvar gora majka nije pružila dobro okruženje nego ga je ilegalnim putevima švercala iz Bosne do Hrvatske i nazad, te vrlo vjerojatno usađivala mržnju prema ocu jer nije bosanacveber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
na bespomocnog lava i zecu se kurac dize
jel tako ide ona pa da zakljucamo temu
sreca njihova da nemaju s plemenom posla :)
Šta je to, i na šta sliči 7. dan?Regoč wrote:Baš večero. Podrijan, ostalo od Antunova. Još po tanjura, najviše jedan pa je gotovo. Nakon toga dovršit pečenku i kolače pa smo mirni.Kermit wrote:"Nina je pobjegla iz Italije skrivajući se u BiH..."
Sve jasno, bosanska hrvatica koja je zaboravila da se ne nalazi u čardakistanu ili zadru nego u Italiji, ključaj temu idem na čobanac...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nitko ne misli da ona ne voli sina, ali počinila je niz priestupah i onemogućila djetetovu otcu ostvarivanje roditeljskih pravah.Noor wrote:ljudi moji, teško je tu suditi, prvo jer nismo upoznati s nikakvim detaljima koji bi mogli prevagnuti na vagi u bilo čiju stranu, a osim toga....ne da mislim, nego tvrdim da je ta žena bila loša majka ona bi dijete ostavila riješivši se balasta, a ne bi ga protuzakonito odvela sa sobom
epi, gdje si sada kad se ne radi o matematici, nego o duši
Leviathan2 wrote:znas, kak kaxu, dao bog da se i tebi isto dogodi pa ces shvatit neshvatljivodebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:mjesas pravo i nasilnodebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:
otkud nasilno?
kakav ti je to poredak rjeci
sad je nasilno odveden u italiju jer se opirao da udje u auto
obukla mu kompletic od benettona i preko granice , nasilno bi rekao
nadrkani talijan je zakonski odveo klinca
tako stvari stoje
zakon je taj koji je nasilan
ae ja mijesam a klinac sad mlati spagete bolognese i gleda sisatu plavusu na italia 1
a klinac, sumnjam da umire od srece
da mi bosanka odvede klinca u bosnu ?
nekako slutim da nece biti uprizoreno takvo desavanje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Budalaština! Kaja je i prije bila plavuša.Hektorović wrote:kaja wrote:Daj ne seri, nisam ja nikad bila ekstremni pravaš.
To sto je Bleiburg meni zločin .. i sad mi je.
Tvoja transformacija je otprilike iz ovoga
U ovo
Regoč-
2015-08-21
A, zatipak, izostavih "g" pa bi bilo "podgrijan". Nadovezah se na Asin čobanac, a može se održati desetak danah ako se ne stavi kajmaka i bude na hladnom.T. wrote:Šta je to, i na šta sliči 7. dan?Regoč wrote:Baš večero. Podrijan, ostalo od Antunova. Još po tanjura, najviše jedan pa je gotovo. Nakon toga dovršit pečenku i kolače pa smo mirni.Kermit wrote:"Nina je pobjegla iz Italije skrivajući se u BiH..."
Sve jasno, bosanska hrvatica koja je zaboravila da se ne nalazi u čardakistanu ili zadru nego u Italiji, ključaj temu idem na čobanac...
Ista kaja od prije 3-4 godine...Regoč wrote:Ova bi mogla proći kano Kaja.Freund wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
gdje je zakon koji kaze da dijete mora biti s oboje roditelja, po dogovoru ili odluci suda... nitko mu nema pravo uskratiti ni jednog roditelja
immortal-
2014-04-16
Onda se pozivat na sudske odluke..isss..Leviathan2 wrote:na bespomocnog lava i zecu se kurac dize
2014-04-12
....ja ne bi zabaru dao dijete...lik je isto neka truba...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
predmjevam da ce se nesto slicno događati između severine i milana..skoro pa slican slucaj
2015-09-08
otimacina malog Aleksandravuksadinare wrote:predmjevam da ce se nesto slicno događati između severine i milana..skoro pa slican slucaj
kada dodje tu zvat cemo ga Ante, u srbiji Aca
immortal-
2014-04-16
Ko služinčadRegoč wrote:Koji si ti rasistički smrad. Dabogda ti djeca u kućuKermit wrote:Sud je utvrdio da nije bilo tako, dapače da je majka lagala i navodila neistine, a da bude stvar gora majka nije pružila dobro okruženje nego ga je ilegalnim putevima švercala iz Bosne do Hrvatske i nazad, te vrlo vjerojatno usađivala mržnju prema ocu jer nije bosanacveber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.dovela Bosance!
Kermit-
2014-04-17
....kladim s eeto djeteta kuci nazad uskoro..nece ovaj zabar imat strpljenja sa njim kad mu dosadi spakirat ce ga u kutiju i nazad za split...zivi bili pa vidili..mali nek ga zajebaje,inati mu se..brzo ces se vratiti mami...
2015-09-08
Hvala Bogu pa su Vaša pakistanska usmena kvazi pravila podlegla pod europskim uljuđenim zakonimavuksadinare wrote:....ja ne bi zabaru dao dijete...lik je isto neka truba...
Kermit-
2014-04-17
o's se kladit evo malog brzo u split..zabaru ce ispiti zivce...Kermit wrote:Hvala Bogu pa su Vaša pakistanska usmena kvazi pravila podlegla pod europskim uljuđenim zakonimavuksadinare wrote:....ja ne bi zabaru dao dijete...lik je isto neka truba...
2015-09-08
Maleni Cessare sada ima priliku da odraste u normalnu osobu a ne navijača Hajduka
Kermit-
2014-04-17
s obzirom an zivotopis oca moze biti samo luđi....Kermit wrote:Maleni Cessare sada ima priliku da odraste u normalnu osobu a ne navijača Hajduka
2015-09-08
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Na Slunju provedena vjezba 'Vulkan 19/1'
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
Page 8 of 18