laku noc
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
laku noc
ovom danu, tjednu. laku noc a sutra u nove trijumfe, kao sto su to nekad elegantno i gospodski radili najveci ljudi koje je svijet vidio, u najvecem pokretu kojem je svijet svjedocio, s najvecim vizionarom svih vremena, u najsretnijem razdoblju nase civilizacije
Guest- Guest
Re: laku noc
Svaku sekundu minutuoperw wrote:boze zar svaki dan se mora spomenut kolikonje mocan i velik OTAC
Neprestano da nikad nezaboravimo koga smo imali
Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vi seste bracali smijete, ali njegove jedne gace vrede kao sve sto vi posedujete
Guest- Guest
Pozdravi kevu stracoPhoebeBuffay wrote:Vi seste bracali smijete, ali njegove jedne gace vrede kao sve sto vi posedujete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pozdravi caleta... sinoc nije umeo da staneMaks Luburic wrote:Pozdravi kevu stracoPhoebeBuffay wrote:Vi seste bracali smijete, ali njegove jedne gace vrede kao sve sto vi posedujete
Guest- Guest
još je i po vlastitom priznanju obrezan i onda jebe majku balijama obrezanim. koliko možeš bit glupoperw wrote:bracala je pravoslavac i cigan. kako se on moze s nama.usporedivat..
» Laku noc
» Laku noć svirači...
» laku noć dobro jutro
» Dobro jutro, dobar dan, dobra večer, laku noć...
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
» Laku noć svirači...
» laku noć dobro jutro
» Dobro jutro, dobar dan, dobra večer, laku noć...
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1