Dobro jutro, dobar dan, dobra večer, laku noć...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dobro jutro, dobar dan, dobra večer, laku noć...
2014-04-14
Dobro jutro.
Ovdje nakon jučerašnjeg tihog proljetnog dana kiša i bura. Prohladno.
Ovdje nakon jučerašnjeg tihog proljetnog dana kiša i bura. Prohladno.
Guest- Guest
je, usrano vrijeme, ne mogu na pčelinjak, a treba travu pokosit...uf...i treba novi trimer probat
genitalni_herpes-
2014-04-11
Kažu da će biti ovako cijeli tjedan.
A koliko imaš košnica? Ne mogu te zamisliti ni kao obiteljskog čovjeka, to mi je pravo bilo neobično pročitati, uvijek sam te zamišljala kao studenta.
A koliko imaš košnica? Ne mogu te zamisliti ni kao obiteljskog čovjeka, to mi je pravo bilo neobično pročitati, uvijek sam te zamišljala kao studenta.
Guest- Guest
Nemam puno košnica (par godina se bavim), imao sam ih 20, al je bilo nekih problemčića pa i imam samo 13, a sad ide ulaganje pa će bit 30-35 do kraja godine...to je ok. Bez antibiotika, sve prirodno i fino, bez ikakvih bućkuriša..e takav sam...ganjam polako eko-certifikat..
Tek sam godinu i pol obiteljski čovjek...muška kućanica jer mi je posao vrlo prilagodljiv bar dok nema puno košnica ili nije sezona - a i plod mojih prepona je tu pored - divno dijete, al dobro nisam baš objektivan...
Tek sam godinu i pol obiteljski čovjek...muška kućanica jer mi je posao vrlo prilagodljiv bar dok nema puno košnica ili nije sezona - a i plod mojih prepona je tu pored - divno dijete, al dobro nisam baš objektivan...
genitalni_herpes-
2014-04-11
Čestitke za djetešce - svatko je subjektivan kad su vlastita djeca u pitanju a i sva su dječica divna.
O pa to je lijepi broj košnica. Mi smo ganjali certifikat za masline, ali tolika je to procedura da smo odustali nakon što smo se razočarali oko HCCP certifikata za obrt. Budi uporan.
O pa to je lijepi broj košnica. Mi smo ganjali certifikat za masline, ali tolika je to procedura da smo odustali nakon što smo se razočarali oko HCCP certifikata za obrt. Budi uporan.
Guest- Guest
Dobro jutro i dobar dan. Živio forum koji je kao san. Ptice lete, djeca se smiju...oko nas šeću neke dobre tete a neznani pogledi se kriju. Čiri buri biri bam...eto pozdrava svima vam!
2014-04-14
I opet nikoga za pozdrav...a nema veze...
2014-04-14
uf jesam se istrčo, ne mogu spavat...jao kruta sudbo
genitalni_herpes-
2014-04-11
Kjepan umojan.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dobro jutro svima .... ( kad bi znala ko je ko ovdje, bilo bi lakše ... ) ....
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
Dobro jutro svima. I onima na starom forumu koji čitaju ovaj. Ovdje kod mene hladno i burovno, ali sunčano, samo 12 stupnjeva s tim da bura pojačava osjet hladnoće, brrr...
Guest- Guest
kingkong wrote:I opet nikoga za pozdrav...a nema veze...
Nema dovoljno kultaša ovdje, a oni na VIP-u su vezani uz VIP i ne prate Kultne.
Ja nemam vremena za neki duži boravak na forumu i zato te sada pozdravljam i za dobar dan i za dobru večer i za laku noć.
Guest- Guest
genitalni_herpes wrote:Nemam puno košnica (par godina se bavim), imao sam ih 20, al je bilo nekih problemčića pa i imam samo 13,
Jesi li raspoložen odgovoriti na par pitanja u vezi bavljenja pčelama?
Volio bih imati jednu košnicu tek toliko pa me zanima koliko je to izvedivo (troškovi, uvjeti, ...)
Guest- Guest
Jutro, kod mene lijepo, popodne na posao a prije toga jedna tura motorciklom po napokon suhoj cesti.
omni-
2014-04-12
Dobar dan svima.
Samo 6 stupnjeva, opet zima, čizme, jakna... čistio snijeg s auta...
Samo 6 stupnjeva, opet zima, čizme, jakna... čistio snijeg s auta...
rocher- Posts : 8
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» laku noć dobro jutro
» NA DOBRO NAM DOŠLO BADNJE VEČER
» ZA DOBRO JUTRO...
» Ha ha ha ha DOBRO JUTRO
» Dobro jutro, Predsjedniče!
» NA DOBRO NAM DOŠLO BADNJE VEČER
» ZA DOBRO JUTRO...
» Ha ha ha ha DOBRO JUTRO