jednom sam po noci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
jednom sam po noci
prolazio ulicom. cujem neko sustanje u kontejneru, ono izviri bracala
hahahahsha
hahahahsha
Guest- Guest
Re: jednom sam po noci
operw wrote:prolazio ulicom. cujem neko sustanje u kontejneru, ono izviri bracala
hahahahsha
End- Posts : 21177
2015-08-25
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze sveti koji velikan brat operrw
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Klošperw je pukao od moje konstantne dominacije i mentalne nadmoći nad njim-kao i ostala družina pušača ispod stola....
Guest- Guest
Zaposli se konacno idiote besposleniSerbia Strong wrote:Klošperw je pukao od moje konstantne dominacije i mentalne nadmoći nad njim-kao i ostala družina pušača ispod stola....
2015-09-13
Similar topics
» Sentencije noci..
» TV Arhiv, za ove ljetne noći
» Iva Alilović protiv Noći vještica
» 'Pogriješio sam što sam u izbornoj noći odbio Plenkovića'
» obogatismo se preko noci, pa financiramo druge
» TV Arhiv, za ove ljetne noći
» Iva Alilović protiv Noći vještica
» 'Pogriješio sam što sam u izbornoj noći odbio Plenkovića'
» obogatismo se preko noci, pa financiramo druge