ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti - Page 5 Empty Re: Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti

Post by neva 11/10/2015, 16:09

kaja_333 wrote:Ne treba uvijek događaje gledati u svijetlu bivših događaja. 91 Mađari jesu bili prijatelji i slali su oružje. Danas nisu prijatelji, dogovorili su se sa Srbima da šalju izbjeglice na nadu granicu kako bi ih ako ih Njemačka vrati, vratila nama. Gledaju samo svoj interes i zasto vi gledate njihov interes iz razloga sto nekada slali oružje?!  Bedaci  Hrvati , gledajte  svoj interes ne mađarski , u momentu kada netko vise nije prijatelj nema sentimentalnosti , samo sebe gledaš i okreneš mu leđa i zabit im nož u leđa jos treba
Točno, jasno je da nam Mađari i Srbi dogovorno smještaju. I kakva sentimentalnost, Mađari, Slovenci i još neki su nam '91. preskupo prodali svoje viškove municije i kalašnjikova, mi smo to uredno platili, a onda smo im još omogućili kupnju INA-e iz svekolike zahvalnosti... kako je to završilo, vidjeli smo.

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti - Page 5 Empty Re: Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti

Post by Guest 11/10/2015, 16:10

kaja_333 wrote:Pa budemo tre, vjerojatno. Kada zatvore susjedi i mi cemo. Nema druge..
Kasnimo debelo, kada je orban počeo dizati žicu trebali smo i mi istog trena. Ovi su ko voda, nađu put i idu linijom manjeg otpora a RH ne da im je to omogućila nego je još i utabala staze za njih a ovi ne namjeravaju stati ni u ludilu. 5-6 milijuna ih se sprema na put i zamisli koje je to opterećenje za nas? zatvaraj granice istog trena i nek traže nove rute, biće svako za sebe i niko nas neće jebati pišljiva boba kao i 91, ono načelno svi te žale ali ako se sam ne izboriš za svoje ko te jebe neka te pregaze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 11/10/2015, 16:10

samo ja jebem na svoj račun?

debil!

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:10

Pa je, dobro kažeš. Samo sebe treba gledati, samo Hrvatsku. Prijatelji su oko nas dok su prijatelji, kada vise nisu, ko im jebe mater i mađarsku i Njemačku i srpsku i europsku.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 16:11

veber_1 wrote:samo ja jebem na svoj račun?

debil!
:DDDDDD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 11/10/2015, 16:13

ko crveni sam :d

kaj ima?

pitanje za oboje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 11/10/2015, 16:14

Znam da neupucenima nije poznato ali, nisu pomagali samo Madjari.
Puno su pomagale i Madjarice.
Od kakvog je znacaja bila ta pomoc, mozda jednom napisem knjigu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:16

Po svaku cijenu glumit prijateljstvo nema smisla, trčati Mađarima a vidiš da nam namještaju je neshvatljivo od Kolinde , bas smo blesav narod.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:18

Ma nebitno, pomagali jesu, sada ne pomažu, sada odmažu. Ne kužim logiku da glumimo višegradsko govno da budemo s njima dobri. Sada nismo dobri i zdravo. Traži saveznika protiv njih a ne njih.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:21

Kaze cigan na onom samitu novinaru iz hrvatske da ga bas žali jer je iz hrvatske a ona glupača ode na sastanak s njim. Sto to uvlačenje meni ide na živce ne mogu vam opisati. Sto mu račun nije donijela za vlak?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2015, 16:22

michaellcmacha wrote:
Riplex wrote:
michaellcmacha wrote:
Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
pa nećemo mu ni mi tako lako zaboraviti.....

Bitno je da ste Mađarima zaboravili. Bogami pored ovakve desnice, postat ću ljevičar.
a šta je to zaboravljeno mađarima... ja sam im zapamtio da su bez dvoumljenja isporučili 30 000 kalašnjikova...

Točno, da nije bilo oružja iz mađarske jebali bi ježu mater, tada se nitko nije bunio što mađari krše eu i un propise i embargo... ma mislim je bunili su se srbi i budo lončar
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Stribor 11/10/2015, 16:23

Riplex wrote:
Stribor wrote:
Riplex wrote:
asilovski wrote:
Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Je 91-e su bili baš cigani kad su slali oružje Hrvatima, trebali su blokirati granicu i pusitti četnike da obrade vastašku nejač
I Švabe su, triba im onda svima oprostit sranja koja su radili? Lol

Nimci su vam platili i preplatili.  Druga stvar ča je ta pinez Belgrad zel, a da vas Hrvaćane ni ništ' pital. I kad ste tako hrabri i suprotivni Ugarske, ča ne pošaljite račun Srbijancem za šćetu va boju 1991-95.?

Mat moja, potli Tudjmana vi ste stado ovac, a ne narod.

A gospe sinjska kad ovo slovenci pišu... Pitanje uputi ovima što navijaju za Hdz, bogme sili na vlasti skoro 20 godina

Da? Slovenci imaju ''ča''!??  

Ovo dalje mi se ne da već komentirati niti pitanja ponavljati ar neću sebe niti svoje komentare metati va kontekst HDZ suproti SDP. Mislit će se da sam odvitnik HDZ-a, a tu nakanu nimam. Ima tu valjda kotrigov HDZ-a, pa nek oni s tobom o tom nastaviju.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by dijagram 11/10/2015, 16:23

kaja_333 wrote:Kaze cigan na onom samitu novinaru iz hrvatske da ga bas žali jer je iz hrvatske a ona glupača ode na sastanak s njim. Sto to uvlačenje meni ide na živce ne mogu vam opisati. Sto mu račun nije donijela za vlak?
Kajo sto si napeta ovih dana, tko te muci sunce li mu njegovo:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:24

Pa da Marcel, ali to je bilo tada, sada nesto drugo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2015, 16:24

r_nevjesta wrote:
kaja_333 wrote:Ne treba uvijek događaje gledati u svijetlu bivših događaja. 91 Mađari jesu bili prijatelji i slali su oružje. Danas nisu prijatelji, dogovorili su se sa Srbima da šalju izbjeglice na nadu granicu kako bi ih ako ih Njemačka vrati, vratila nama. Gledaju samo svoj interes i zasto vi gledate njihov interes iz razloga sto nekada slali oružje?!  Bedaci  Hrvati , gledajte  svoj interes ne mađarski , u momentu kada netko vise nije prijatelj nema sentimentalnosti , samo sebe gledaš i okreneš mu leđa i zabit im nož u leđa jos treba
Točno, jasno je da nam Mađari i Srbi dogovorno smještaju. I kakva sentimentalnost, Mađari, Slovenci i još neki su nam '91. preskupo prodali svoje viškove municije i kalašnjikova, mi smo to uredno platili, a onda smo im još omogućili kupnju INA-e iz svekolike zahvalnosti... kako je to završilo, vidjeli smo.

Nisu prodali svoje.. ali zanimljivo kak ste s ljevice pred izbore postali nacionalšovinistički nastrojeni. Jasno da treba gledati svoj interes - a interes RH je u ovom slučaju isti kao i Mađarski, dakle treba se dogovoriti a ne kačiti, uostalom oni su problem riješili, mi bi da nam oni uzmu izbjeglice al ne bi da mi uzmemo srbima nego se bunimo zašto srbi ne šalju nekom drugom, cirkus a ne politika

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:25

Ma nisam napeta, to uvlačenje i slijepa vjernost mi idu na živce.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by neva 11/10/2015, 16:29

tre911 wrote:Kasnimo debelo, kada je orban počeo dizati žicu trebali smo i mi istog trena.
Znaš li ti uopće koliku kopnenu granicu prema susjedima ima Hrvatska? I kolikim brojem policajaca i vojnika raspolaže, i kojim financijskim sredstvima? Ako ne uđu preko Srbije, ući će preko BiH. Nema te granice i žice koja ih ovdje može stvarno zaustaviti, to treba napraviti na Sredozemnom moru, u Grčkoj i Turskoj, tamo ih treba registrirati i puštati samo one koji traže politički azil i dolaze iz zemalja u kojima se ratuje. To je jedino što ima smisla na duži rok i to se što prije treba dogovoriti, a nadam se da i hoće. No ako dođe do zatvaranja granica na odredištima migranata i mi ćemo svoju nekako zatvoriti, iako mislim da je to u našim uvjetima zapravo nemoguće efikasno učiniti.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 11/10/2015, 16:30

Oni su zaprepašteni Milanovićem, a mi smo zaprepašteni kako su se dogovorili sa Srbijom da ulaze na našu granicu i da ih se tu registrira i da ih svabe tu vrate. Ma meni je zao samo sto taj Milanović nije jos ludi i sto popusti na kraju. Ja bi im u povratku zatvorila granicu iz mađarske da ostanu tamo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 11/10/2015, 16:31

asilovski wrote:
Je 91-e su bili baš cigani kad su slali oružje Hrvatima, trebali su blokirati granicu i pusitti četnike da obrade vastašku nejač
a i sad su bezobrazni vozimo im izbjeglice i još se bune
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 11/10/2015, 16:32

kaja_333 wrote:Pa da Marcel, ali to je bilo tada, sada nesto drugo.
marcel te ljuti?
ženu mu povaljam.

malo si nadrkana.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Stribor 11/10/2015, 16:32

Riplex wrote:
Stribor wrote:
Riplex wrote:Kakvi Poljaci i Slovaci? I kakvi jutarnji i sl.

Pored svi odnosa RH s Mađarskom...

Da, ugarski ministri vam šeću sred Hrvatske i besedaju kako je Hrvatska država ka je nastala na zločinstvu 1991-95. Sram ih bilo.

Jebli te srbi u usta mutava. Možeš li razlučit dvi teme

Ča ti reć na ovo?? Spustiti se na tvoju razinu? Ma ne. To bi tekar bilo vridjanje samoga sebe.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics