Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti
Zašto si nervozan?red wolf wrote:Nije bitno kad si ti u pitanju budalo...Da i pjevam, ti ne bi to razumio...Starhemberg wrote:Slabo ti bilo što razumiješ ako to misliš.red wolf wrote:Razumijem, ovo je desničarski forum pa ti je to još i lakše...
Guest- Guest
Re: Mađari zaprepašteni Milanovićevim izjavama: On je izvan kontrole, nećemo to lako zaboraviti
Nisam budalo...Igram se s tobom...Starhemberg wrote:Zašto si nervozan?red wolf wrote:Nije bitno kad si ti u pitanju budalo...Da i pjevam, ti ne bi to razumio...Starhemberg wrote:Slabo ti bilo što razumiješ ako to misliš.red wolf wrote:Razumijem, ovo je desničarski forum pa ti je to još i lakše...
Guest- Guest
Zeleni čaj i đumbir, za sve je dobar, kolegica s posla preporučila...mada, mislim da bi tebi to slabo, probaj lipu.red wolf wrote:Nisam budalo...Igram se s tobom...Starhemberg wrote:Zašto si nervozan?red wolf wrote:Nije bitno kad si ti u pitanju budalo...Da i pjevam, ti ne bi to razumio...Starhemberg wrote:Slabo ti bilo što razumiješ ako to misliš.red wolf wrote:Razumijem, ovo je desničarski forum pa ti je to još i lakše...
Guest- Guest
Wolfi,tvojoj zeni nikad nije dosadno.. ..vjecito rjesava rebuse i krizaljke...
Guest- Guest
Pokušavaš smanjiti štetu, ali ne pomaže...Znam da ti je teško....Ali, otkriven si, ti si budala...I tu nema pomoći...Starhemberg wrote:
Zeleni čaj i đumbir, za sve je dobar, kolegica s posla preporučila...mada, mislim da bi tebi to slabo, probaj lipu.
Guest- Guest
Ne voli to...bogomdani wrote:Wolfi,tvojoj zeni nikad nije dosadno.. ..vjecito rjesava rebuse i krizaljke...
Guest- Guest
Jest, otkrio si me, mišu mali....red wolf wrote:Pokušavaš smanjiti štetu, ali ne pomaže...Znam da ti je teško....Ali, otkriven si, ti si budala...I tu nema pomoći...Starhemberg wrote:
Zeleni čaj i đumbir, za sve je dobar, kolegica s posla preporučila...mada, mislim da bi tebi to slabo, probaj lipu.
Guest- Guest
Znam da te boli...Ali sad mi se skini s kur*a budalo...Nisi mi više zanimljiv...Nek se s tobom bave oni koji su ti dali ovdje da budeš admin...Nemam riječi...Starhemberg wrote:Jest, otkrio si me, mišu mali....red wolf wrote:Pokušavaš smanjiti štetu, ali ne pomaže...Znam da ti je teško....Ali, otkriven si, ti si budala...I tu nema pomoći...Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Nije tebi lako.
Guest- Guest
Budi hrabar kada to kažeš sebi pred ogledalom...Starhemberg wrote:Nije tebi lako.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:eto vidiš svak normalan makar i iole vidi da su mađari 100% u pravu i da nas ovaj štetnik uvlači u velike probleme, a ja sam vam svima pa i tebi lijepo objašnjavao odmah čim se lik dočepao vlasti da štetu koju on i njegova kamarilla prouzroče Bog ne bude mogo popraviti.....
to je normalno tebi i plavuši kao što je normalno bilo i sanaderu kad je od mađara uzeo lovu za inu.
predstava sa vlakom plavuše i orbana i jeste zbog takvih kojima je normalno biti veleizdajnik kao sanader i kolaboracionist kao plavuša...
sitting_bull-
2015-09-28
kad izostavimo floskule, koje ti i tebi slični obožavate prosipati po uzoru na Mad Zoxa i ostatka jugokomunističke kamarille koji ste spremni i neoustašama postati ne bi li ostali na vlasti, onda ostane slobodan prostor da pojasnite tko je uistinu omogućio mađarima da upravljaju INA-om, i zašto ako ste toliki domoljubi kakvima se želite prikazati, niste zakonskim putem otklonili sve propuste i nezakonitosti koje su se u vezi INA-e, a u aranžmanu mađara i hrvatskih veleizdajnika odigravali.sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:eto vidiš svak normalan makar i iole vidi da su mađari 100% u pravu i da nas ovaj štetnik uvlači u velike probleme, a ja sam vam svima pa i tebi lijepo objašnjavao odmah čim se lik dočepao vlasti da štetu koju on i njegova kamarilla prouzroče Bog ne bude mogo popraviti.....
to je normalno tebi i plavuši kao što je normalno bilo i sanaderu kad je od mađara uzeo lovu za inu.
predstava sa vlakom plavuše i orbana i jeste zbog takvih kojima je normalno biti veleizdajnik kao sanader i kolaboracionist kao plavuša...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
pa nećemo mu ni mi tako lako zaboraviti.....Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa nećemo mu ni mi tako lako zaboraviti.....Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Bitno je da ste Mađarima zaboravili. Bogami pored ovakve desnice, postat ću ljevičar.
cigani i stid..??..hajli anlajkli...Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Guest- Guest
red wolf wrote:Znam da te boli...Ali sad mi se skini s kur*a budalo...Nisi mi više zanimljiv...Nek se s tobom bave oni koji su ti dali ovdje da budeš admin...Nemam riječi...Starhemberg wrote:Jest, otkrio si me, mišu mali....red wolf wrote:Pokušavaš smanjiti štetu, ali ne pomaže...Znam da ti je teško....Ali, otkriven si, ti si budala...I tu nema pomoći...Starhemberg wrote:
Jok tebi će dat.. sokrate
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Je 91-e su bili baš cigani kad su slali oružje Hrvatima, trebali su blokirati granicu i pusitti četnike da obrade vastašku nejačRiplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Kermit-
2014-04-17
a šta je to zaboravljeno mađarima... ja sam im zapamtio da su bez dvoumljenja isporučili 30 000 kalašnjikova... a za ovo sa INA-om je zaslužna banda proleterska koja se ušaltala trećeg siječnja....neki dan je ljubo jurčić na mreži bezočno lagao da su započeli sa prodajom INA-e jer je ista bila u velikim gubicima a zaboravio je reći da su te gubitke upravo ti proleterski pizdići prouzročili u 2 i pol godine komunjarske vlasti, iako su odmah počeli dizati trošarine ne bi li što više novaca namakli za svoju štetočinsku vladavinu... džepar sanader je kriv za štošta ali je prije svega kriv što se odmah nije obračunao sa tim komunjarskim banditlukom...ali bez brige on će za svoje grijehe ispaštati, a ako Bog da i ti tvoji će fasovati... po modusu koji su sami zadali....Riplex wrote:michaellcmacha wrote:pa nećemo mu ni mi tako lako zaboraviti.....Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Bitno je da ste Mađarima zaboravili. Bogami pored ovakve desnice, postat ću ljevičar.
2015-08-08
Riplex wrote:michaellcmacha wrote:pa nećemo mu ni mi tako lako zaboraviti.....Riplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
Super.
To je i svrha ovakovih naslovov va medijih i na portalih kot ča su index, jutarnji itd. Instrukcije iz Londona se sprovadjaju.
Ugarska-fuj!?
Slovačka-fuj!?
Češka-fuj!?
Poljska-fuj!?
Žicari, ksenofobi i tolovaji? To su vam oni?
A zač su vam fuj?
Ča oni delaju Hrvatskoj kakov nazlob?
Kot države hasnuju svoje suvereno pravo zašćititi svoje granice i društvo od ove migracijske katastrofe. I imaju pravo na to. Vaz to i Ugarska i Slovenija su va schengenskom režimu vanjskih granic. A ča je ta režim? Odprite granice i upeljavanje kako je komu volja ili nadzor vanjskih granic EU?
Reče Milanović kako je Hrvatska uredjena država, a Ugarska ni?? Ča čini uredjena država? Nadzire ulaz na svoj teritorij i nadzire svoje granice ili ovo ča dela Hrvatska danas? I ča ćete ako Nimška reče ''dosta'' (a to je blizu)? To će sigurno značiti da će i Slovenija, Austrija i Ugarska zaprit granice. I zopet ćete ih peljati?? Kamo i kako?? Na silu prik granice va drugu državu? Agresija????
I ovo s INA-om? Prehitavati niku krivicu na Ugarsku stranu je smišno. Gdo je prodaval INA-u MOL-u?? Ugarska je sama sebi prodala INA-u ili ...?
Znate ča? Vi samo morete snivati biti ''neuredjeni'' kot Ugarska ili vse zemlje V4.
Stribor-
2015-09-22
asilovski wrote:Je 91-e su bili baš cigani kad su slali oružje Hrvatima, trebali su blokirati granicu i pusitti četnike da obrade vastašku nejačRiplex wrote:Majku im Mađarsku oni neće lako zaboravit?! Pa boktejebo imaju li ti ljudi imalo stida? Pička im materina ciganska.
X
Stribor-
2015-09-22
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Macron izvan kontrole
» Akcija u Beogradu:'Nikad necemo zaboraviti zlocine u Vukovaru'
» U Beogradu ukrali i zapalili transparent 'Necemo nikad zaboraviti genocid u Srebrenici'
» SRBIJA ODVAJA OD SVOJIH VAKCINA I DAJE MAKEDONSKOM NARODU - TO NEĆEMO ZABORAVITI!
» Jobbik jebe Orbana : Nakon migranata, Mađari se žele riješiti i bogatih ulagača koji dolaze iz zemalja izvan Europe
» Akcija u Beogradu:'Nikad necemo zaboraviti zlocine u Vukovaru'
» U Beogradu ukrali i zapalili transparent 'Necemo nikad zaboraviti genocid u Srebrenici'
» SRBIJA ODVAJA OD SVOJIH VAKCINA I DAJE MAKEDONSKOM NARODU - TO NEĆEMO ZABORAVITI!
» Jobbik jebe Orbana : Nakon migranata, Mađari se žele riješiti i bogatih ulagača koji dolaze iz zemalja izvan Europe
Page 3 of 11