Tko ce zasrati najvise
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tko ce zasrati najvise
fridrih_niche wrote:Maks Luburic wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne znam koji idiot uopće njega stavlja pucati ista...
darth_vader-
2014-04-17
PABLO ESCOBAR wrote:jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
Guest- Guest
A Pivarica?!jasambrend wrote:Ne znam koji idiot uopće njega stavlja pucati ista...
Al koja luzerska psihologija u naših, majko mila...
Govor tijela dno dna...
Srica pa je najbolji igrač iz Zadra obranija 3 penala...
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A Pivarica?!jasambrend wrote:Ne znam koji idiot uopće njega stavlja pucati ista...
Al koja luzerska psihologija u naših, majko mila...
Govor tijela dno dna...
Srica pa je najbolji igrač iz Zadra obranija 3 penala...
:(
Ma i Badelj mi ide nakurac...ne volim te alibi, kao odgovorne igrace, koji istina, rijetko zaseru, ali preuzimanje rizika 0 bodova...ah, da i Kovacic...on se jos cudi sto nije u Realu starter...Raketa s druge strane GOAT...
darth_vader-
2014-04-17
Još nešto...
Zasto sudac nije da crveni karton onom crncu?
Cisti crveni...
;)
Cisti crveni...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Još nešto...
Cisti crveni...
;)
Je. Cist crveni. Gol sansa, zadnji igrac...
darth_vader-
2014-04-17
Briljantan pas Modrica...I tu je trebao stati i pustiti nekog muskog da puca...
darth_vader-
2014-04-17
I dobija bi prolaznu ocjenu...jasambrend wrote:Briljantan pas Modrica...I tu je trebao stati i pustiti nekog muskog da puca...
Ovako samo navlaci lošu karmu na sebe...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
End- Posts : 21177
2015-08-25
ali dobro, ne može toliko zasrati zatonski lopov koliko naš najbolji igrač u povijesti raketa može to sve popraviti...
2015-08-25
cijeli svijet i raketa kažu modrić je no.1 ovi debilosi raketa je bolji nema tu pomoći neki su rođeni glupi neki izaberu bit na kraju dođe na isto
bez premca najvece budale su oni koji misle da je pederko boji od messija ili u njegovom rangu
2015-08-25
Najveće budale su oni koji tvrde da su ili Blessi ili trkača kokoš najbolji igrači u povijesti nogometa. Oni su obojica smiješni naspram igrača koji su tu igru nekada igrali, a i naspram nekih koji ju danas igraju.
Zeko-
2015-08-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» tko vam najviše nedostaje
» Što vas najviše iritira?
» Klub sa najvise gay navijaca
» Tko na svijetu najviše odmara?
» tko vam najviše nedostaje
» Što vas najviše iritira?
» Klub sa najvise gay navijaca
» Tko na svijetu najviše odmara?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2