Tko ce zasrati najvise
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko ce zasrati najvise
Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Tko ce zasrati najvise
Nadrkani mali lazljivi lopov...
darth_vader-
2014-04-17
Maks Luburic wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
Guest- Guest
Ja san zasra sta nisan bija ni na jednom SP-u...PhoebeBuffay wrote:Ja mislim da ce to biti niche
Ako Mandzo je, onda san triba i ja bar na dva...
:D
Guest- Guest
jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Maks Luburic wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
Guest- Guest
rakitić će cijelu utakmicu čeznutljivo gledat u smjeru messija i sanjarit da mu puši ispod stola pa ćemo ga posisat kao on kad se vrati u barcelonu
Last edited by bafalo on 16/6/2018, 18:20; edited 1 time in total (Reason for editing : s)
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
fridrih_niche wrote:Maks Luburic wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Maks Luburic wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:
Guest- Guest
jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
2015-09-13
Maks Luburic wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
Guest- Guest
Maks Luburic wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
Da linte je imalo sram svoje gluposti?
Guest- Guest
Prcin ti mater smrdljivi kurvin sine. Jebo ti bog mater u picku.Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Prcin ti mater smrdljivi kurvin sine. Jebo ti bog mater u picku.Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
kakvo samaranje pijane propalice iz CR-a...
Guest- Guest
Si vidio kako imocanin zabija golove. Steta sto nema hnsov PRSerbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Prcin ti mater smrdljivi kurvin sine. Jebo ti bog mater u picku.Serbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Iman filing da ce to biti nuestro capitano hijo de una gran puta Luka cabron Modric
kakvo samaranje pijane propalice iz CR-a...
Kao buduci stanovnik remetinca
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Maks Luburic wrote:End wrote:jasambrend wrote:Nadrkani mali lazljivi lopov...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» tko vam najviše nedostaje
» Što vas najviše iritira?
» Klub sa najvise gay navijaca
» Tko na svijetu najviše odmara?
» tko vam najviše nedostaje
» Što vas najviše iritira?
» Klub sa najvise gay navijaca
» Tko na svijetu najviše odmara?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2