Prijateljstvo preko Interneta..
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
Spremam sinu jauzu za u školu sutra....aj spat!
I ja ću. ...noć vrtirepka!
I ja ću. ...noć vrtirepka!
Guest- Guest
Ye, isto se desi kad ženice ne zanose muškima yaya u zavoyu
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ye, isto se desi kad ženice ne zanose muškima yaya u zavoyu
Složila bih se s tim. Ogledni primjer je Bogi
Guest- Guest
negooo.ima da nama zanosite Tojaše u zavoju,i to smatrate cascu..mativka wrote:dzepna_venera wrote:Ye, isto se desi kad ženice ne zanose muškima yaya u zavoyu
Složila bih se s tim. Ogledni primjer je Bogi
Guest- Guest
eto, ja upoznala četvero ljudi s foruma. s troje sam baš dobra i vidimo se i čujemo često, a jednog sam upoznala igrom slučaja jer je bio u društvu osobe koju znam i isto je ok bio :) i to je to. jednako kao i kad upoznaš nekoga preko posla. sve je to slično.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
kolko ja vec dugo nisam forumarila, umorih se samo od registracije
odlican smajlic
pozdravljam sve svoje forum frendove
odlican smajlic
pozdravljam sve svoje forum frendove
Egy-
2015-12-21
juhuuuuu!
eto i mene, samujem doma pa mi palo na pamet da je mozda bolje tu brbljat nego gledat telku
eto i mene, samujem doma pa mi palo na pamet da je mozda bolje tu brbljat nego gledat telku
Egy-
2015-12-21
a kad ono i nije :^^Egy wrote: pa mi palo na pamet da je mozda bolje tu brbljat nego gledat telku
ma samo vrtim te programe, na nicem se nemogu zadrzat duze od tri minute
Egy-
2015-12-21
definitivno ne cura za mene..Egy wrote:ma samo vrtim te programe, na nicem se nemogu zadrzat duze od tri minute
Guest- Guest
cura?bogomdani wrote:definitivno ne cura za mene..Egy wrote:ma samo vrtim te programe, na nicem se nemogu zadrzat duze od tri minute
Egy-
2015-12-21
Pa dobro..nisi Moškija svakako...enivej,Wellcome od dis ForumEgy wrote:cura?bogomdani wrote:definitivno ne cura za mene..Egy wrote:ma samo vrtim te programe, na nicem se nemogu zadrzat duze od tri minute
Guest- Guest
vidi egy, ima sto godina kad je tipkala na starom seksu i gradu il kako se vec zvao onaj podforum :)
dijagram-
2015-08-09
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 19 of 20