Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
šta znači čim smo makli onoga domoljuba Mamića da pljačka u ime domoljublja, HDZa i katoličke vjere , sa čela HNSa, odmah smo prodisali.. da je maknuti Mamiće , njih par desetaka tisuća raspoređenih na čelu RH države, vjerojatno nebi više bili Čardak nego država Hrvatska.
AssadNaPodmornici wrote:šta znači čim smo makli onoga domoljuba Mamića da pljačka u ime domoljublja, HDZa i katoličke vjere , sa čela HNSa, odmah smo prodisali.. da je maknuti Mamiće , njih par desetaka tisuća raspoređenih na čelu RH države, vjerojatno nebi više bili Čardak nego država Hrvatska.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Koliko li je samo ovaj danas crta povukao...
2018-04-10
Odlična utakmica
Uživao sam
Argentina prošla dalje
Idu na Francusku
Oduševljen sam
Uživao sam
Argentina prošla dalje
Idu na Francusku
Oduševljen sam
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Messi popizdio na Sampaolija
Da se gubi ća
Messi na poluvremenu drži lekciju
NEMA IZBORNIKA
Prošli su dalje
Da se gubi ća
Messi na poluvremenu drži lekciju
NEMA IZBORNIKA
Prošli su dalje
2014-04-11
i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Sve se bojim da će onaj Messi tek zablistati. Nikad mi se nije dopadao.Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prvo cestitka na pobjedi...i jedan zakljucak...nakon ove utakmice mogao bi reci...dalic je izgubio kalinica a nije dobio kramarica...koji je uzgred bio najslabiji igrac u ovoj utakmici...previse solirao...lako gubio dvoboje..a upropastio je 2,3 izglednije prilike..cak je i cosic to primjetio i rekao da kalinic fali..steta..dalic nije pogodio kockom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Nisu bez šansi i to ozbiljnih, ali Francuska je ipak favorit. Igra u boljoj formi, ali imaju i svojih slabosti, ključni igrači im ne igraju najbolje.
Guest- Guest
nema tko njega filati loptama...pa jel vidis?! a sam je bogec bistricki.jastreb wrote:Sve se bojim da će onaj Messi tek zablistati. Nikad mi se nije dopadao.Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
šanse uvijek postoje, to je točno...čudo bude ako namlate francuzeSpeare Shaker wrote:Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Nisu bez šansi i to ozbiljnih, ali Francuska je ipak favorit. Igra u boljoj formi, ali imaju i svojih slabosti, ključni igrači im ne igraju najbolje.
2017-10-06
Badelj odlican stvarno odlican...kovacic ostao opet nedorecen narocito u zavrsnici kao sto je primjetio jelicic..ne kuzim tog lika sto se boji pucati na gol..dobili smo i golmana...jedvaj po meni zalutao u reprezentaciju...elem spor..elem ga non stop islandjani probijali na njegovoj strani..bjezi od lopte..cisti promasaj...pjaca u kurcu..evidentno je da ne moze...ostali ok...
2015-09-08
da se mene pita, pustila bi islandu ovu tekmu
Noor wrote:šanse uvijek postoje, to je točno...čudo bude ako namlate francuzeSpeare Shaker wrote:Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Da, baš pravo čudo. Svejedno mislim da će Francuska proći dalje.
Južnoameričke momčadi inače lošije prolaze na prvenstvima u Europi i obrnuto.
Iznimke su jedino Brazil koji je osvojio turnir u Švedskoj 1958. i Njemačka na prošlom u Brazilu.
Guest- Guest
Razocaran sam kramaricom..ovo je bas utakmica bila po njegovoj mjeri...a stvarno je lose odigrao..gotovo nista...njegovo soliranje mi je islo dobrano na kurac...ocito i on igra neku svoju 'utakmicu' u glavi...posto je dalic evidentno kratak sa napadacima kramaric ocito je shvatio to...pa odigrao neku svoju 'utakmicu' kako sam napomenuo
2015-09-08
osjećala sam ogromno sažaljenje prema Brazilu, ono je bilo rijetko viđeno i rijetko brutalno poniženjeSpeare Shaker wrote:Noor wrote:šanse uvijek postoje, to je točno...čudo bude ako namlate francuzeSpeare Shaker wrote:Noor wrote:i? sad idu francuskoj u flajšmašinu i ćao!jastreb wrote:Na. Sad još i Rgentina dala gol. Ma neću to više gledat.
Da, baš pravo čudo. Svejedno mislim da će Francuska proći dalje.
Južnoameričke momčadi inače lošije prolaze na prvenstvima u Europi i obrnuto.
Iznimke su jedino Brazil koji je osvojio turnir u Švedskoj 1958. i Njemačka na prošlom u Brazilu.
2017-10-06
Drago mi je zbog naših Hrvata u Argentini
Očekujem sutra naslovnicu
GRACIAS CROATIA
Očekujem sutra naslovnicu
GRACIAS CROATIA
2014-04-11
To bih i ja napravioNoor wrote:da se mene pita, pustila bi islandu ovu tekmu
Ali neka idu na Francuze crnce
2014-04-11
vuksadinare wrote:Badelj odlican stvarno odlican...kovacic ostao opet nedorecen narocito u zavrsnici kao sto je primjetio jelicic..ne kuzim tog lika sto se boji pucati na gol..dobili smo i golmana...jedvaj po meni zalutao u reprezentaciju...elem spor..elem ga non stop islandjani probijali na njegovoj strani..bjezi od lopte..cisti promasaj...pjaca u kurcu..evidentno je da ne moze...ostali ok...
Njih dvojica nek ostanu na klupi definitivno. Islađani su ih izdominirali. Lijepo je rekao Samovojska da su nažalost nadigrali.
No srećom ovo nije a. postava :)
2018-04-10
...nakon ovako ocajne partije kramarica..sve se manje cudim potezu nikole kalinica...bojim se da je dalic odigrao na krivu kartu..protiv argentine nije bio dobar..ovo protiv islanda koma...
2015-09-08
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 40 of 50