Ha ha ha ha DOBRO JUTRO
Page 1 of 1
Ha ha ha ha DOBRO JUTRO
Probudim se i šta vidim ?
HA HA HA HA HA
BRITANCI IZAŠLI.
Screenshot: GMB/Twitter
NAKON što je tabor za izlazak Britanije iz Europske unije pobijedio na referendumu, jedan od čelnika kampanje, UKIP-ov Nigel Farage, gostovao je na GMB-u. Za vrijeme gostovanja priznao je kako je kampanja njegovog tabora, o tome da će 350 milijuna britanskih funti koje se svakog tjedna šalju u EU umjesto toga biti uloženo u britanski zdravstveni sustav, laž.
"Možete li jamčiti da će taj novac ići nacionalnom sustavu zdravstva?", upitala je Faragea novinarka.
"Ne mogu. I to je greška, nismo to trebali reći", odgovorio je Farage.
"Ali čekajte - pa to je bila jedna od vaših reklama pred referendum!", kazala mu je novinarka.
"Jest, i to je bila greška", priznao je Farage.
Lažno obećanje
"Ali baš zbog toga je i velik broj ljudi glasao. Obećali ste 350 milijuna funti tjedno za britanski zdravstveni sustav", zgroženo je rekla novinarka.
"To je bila naša greška", ponovio je Farage.
"Kažete da, nakon što je 17 milijuna ljudi glasalo za vas i nakon što je taj dio o zdravstvenom sustavu bio ključan za vašu kampanju i propagandu, kažete da je to bila pogreška?", inzistirala je novinarka.
"Tako je", zaključio je Farage.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-lagali-gradjanima-tabor-za-izlazak-britanije-iz-eua-priznao-da-je-sirio-lazne-informacije/901886.aspx
sad će kavica pa da ovo proucimo .....nisam još dobro tovorija okice.
HA HA HA HA HA
BRITANCI IZAŠLI.
Screenshot: GMB/Twitter
NAKON što je tabor za izlazak Britanije iz Europske unije pobijedio na referendumu, jedan od čelnika kampanje, UKIP-ov Nigel Farage, gostovao je na GMB-u. Za vrijeme gostovanja priznao je kako je kampanja njegovog tabora, o tome da će 350 milijuna britanskih funti koje se svakog tjedna šalju u EU umjesto toga biti uloženo u britanski zdravstveni sustav, laž.
"Možete li jamčiti da će taj novac ići nacionalnom sustavu zdravstva?", upitala je Faragea novinarka.
"Ne mogu. I to je greška, nismo to trebali reći", odgovorio je Farage.
"Ali čekajte - pa to je bila jedna od vaših reklama pred referendum!", kazala mu je novinarka.
"Jest, i to je bila greška", priznao je Farage.
Lažno obećanje
"Ali baš zbog toga je i velik broj ljudi glasao. Obećali ste 350 milijuna funti tjedno za britanski zdravstveni sustav", zgroženo je rekla novinarka.
"To je bila naša greška", ponovio je Farage.
"Kažete da, nakon što je 17 milijuna ljudi glasalo za vas i nakon što je taj dio o zdravstvenom sustavu bio ključan za vašu kampanju i propagandu, kažete da je to bila pogreška?", inzistirala je novinarka.
"Tako je", zaključio je Farage.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-lagali-gradjanima-tabor-za-izlazak-britanije-iz-eua-priznao-da-je-sirio-lazne-informacije/901886.aspx
sad će kavica pa da ovo proucimo .....nisam još dobro tovorija okice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ha ha ha ha DOBRO JUTRO
Lagali su i drugi, ali njih ne prozivaju jer su oni "napredni".
A ja prije misec dana ovdje puka šemu da bi volija bit eurozastupnik u Briselu samo da mogu sa ovim Nigelom pit po birtijama tamo i bauljuali po ulicama pijani ko marva i pivali svašta.
BRAVO NIGEL.
BRAVO NIGEL.
2014-04-11
IDEJA CENTRALISTIKIH SILA JE ZAUIVJEK SLOMLJENA.
BRAVO NIGEL.
BRAVO NIGEL.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
NIGEL FARAGE.
BRAWO LJUDINO UPRAWO SI UBIJA KONCEPT CENTRALISTICKE EU GDJE NEMA NACIJE I LJUDI SU NESLOBODNI I SAMO SU MASA KOJOM WLADA BRISEL.
BRAWO LJUDINO.
2014-04-11
Mabuse, nigdje nema slobode, ako ti ne vlada Bruxelles, vlada ti Zagreb ili Slavonski Brod.
E, da mi je vidjeti Faradža kako pjeva Jasenovac i Gradiška Stara! A Ray drugi glas!
Pa da mene politika zanima pa ono jedino šta bi e tu zanimalo je kandidatura za eurozastupnika onda bi to i vidio jer bi se ja i Nigel napili ka stoka i pijani po ulicama piwali swašta.Regoč wrote:E, da mi je vidjeti Faradža kako pjeva Jasenovac i Gradiška Stara! A Ray drugi glas!
Možda nebi baš piwali to jer nebi ja to upira al owo swako bi :
Last edited by RayMabus on 24/6/2016, 11:53; edited 1 time in total
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Imam ja para ....odma bi ja NIgel da ključe od apartmana da dođe owamo. Sprijatelji bi se. Swu bi eurozatupničku spičkali u birtijama Brisela.
SKužija sam ja lika kakwi je. Pajdo je legenda
SKužija sam ja lika kakwi je. Pajdo je legenda
2014-04-11
I dalje smo NATO al sad su ono svoji.
DOBRO DOŠLI.
Na prijemu upriličenom u četvrtak na britanskom razaraču HMS "Defender", usidrenom od 22. lipnja ispred splitske gradske luke, nazočio je i Jakov Kitarović, suprug hrvatske predsjednice, koji je razgledao brod koji predstavlja okosnicu britanske kraljevske mornarice.
"Danas nijedan rat nije jedna država protiv druge, nego je to stvar cijelog saveza pa tako i NATO savez treba različite brodove i različite specijalističke struke unutar svih rodova vojske kako bi mogli zajedno raditi na obrani zemlje," izjavio je Kitarović novinarima.
U tom je kontekstu rekao kako je Hrvatska važan partner, ali da i uvijek može "poboljšati svoj status i brodogradnju kako bi mogla graditi što bolje brodove".
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/317118/pogledajte-kako-izgleda-razarac-vrijedan-dvije-milijarde-dolara-razgledati-ga-je-dosao-i-jakov-kitarovic
DOBRO DOŠLI.
Na prijemu upriličenom u četvrtak na britanskom razaraču HMS "Defender", usidrenom od 22. lipnja ispred splitske gradske luke, nazočio je i Jakov Kitarović, suprug hrvatske predsjednice, koji je razgledao brod koji predstavlja okosnicu britanske kraljevske mornarice.
"Danas nijedan rat nije jedna država protiv druge, nego je to stvar cijelog saveza pa tako i NATO savez treba različite brodove i različite specijalističke struke unutar svih rodova vojske kako bi mogli zajedno raditi na obrani zemlje," izjavio je Kitarović novinarima.
U tom je kontekstu rekao kako je Hrvatska važan partner, ali da i uvijek može "poboljšati svoj status i brodogradnju kako bi mogla graditi što bolje brodove".
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/317118/pogledajte-kako-izgleda-razarac-vrijedan-dvije-milijarde-dolara-razgledati-ga-je-dosao-i-jakov-kitarovic
2014-04-11
Similar topics
» ZA DOBRO JUTRO...
» za dobro jutro iz utvrde HDZ
» Dobro jutro Ameriko
» Dobro jutro radni narode Crne Gore
» Dobro jutro, Predsjedniče!
» za dobro jutro iz utvrde HDZ
» Dobro jutro Ameriko
» Dobro jutro radni narode Crne Gore
» Dobro jutro, Predsjedniče!