Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu
crvenkasti wrote:Da nije bilo rata, bili bismo u Jugoslaviji i ne bismo bili siromašni.
Jugoslavija je bila jača i od Češke i Mađarske i Poljske.
Jebiga sad...
Ali, ajde, bar smo bili Hrvati.
Dobar
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
heheh leb te jebo tiranija u nastajanju, njih 10% idiota i bandita misli da se ide u pravom smjeru, to jest ide se ali samo za njihHektorović wrote:Na primjedbu da su Kolindine kritike bile usmjerene njemu osobno, rekao je da on to ne doživljava tako.
"Nisam ja to tako vidio. Ako je netko cijepljen od populizma, onda sam ja. Ne znam na koga je mislila kada je govorila o nesistematičnosti, niti o kakvom podilaženju je govorila i kome. I o klijentelizmu pitajte nju. To je nekakva retorika nje i Stiera. Danas imate vladu koja je po kompetencijama vrlo snažna i tisuću posto sam siguran da vodimo zemlju u pravom smjeru", rekao je Kenwood Kenon i onda se pohvalio onime što on smatra velikim uspjehom.
Kermit-
2014-04-17
HDZ-u je trebalo petnaest godina da nas vrati u 1990.
a koliko njima sad još treba da nas vrate u 1917-tu?
Može to brže malo?
a koliko njima sad još treba da nas vrate u 1917-tu?
Može to brže malo?
vili40-
2015-08-02
rat je kriv..Plenki je idiotchina samo takva...
Svabija j dvaput bila ratom sravnita doslovno do temelja,i dvaput se izdigla ponovno u vrh svjetske ekonomije...st obi Plenki na to rekao...
No,posto je balkanac umom i krvlju,naravno da su svi drugi i sve drugo krivo za ekonomsku kataklizmu..
Svabija j dvaput bila ratom sravnita doslovno do temelja,i dvaput se izdigla ponovno u vrh svjetske ekonomije...st obi Plenki na to rekao...
No,posto je balkanac umom i krvlju,naravno da su svi drugi i sve drugo krivo za ekonomsku kataklizmu..
Guest- Guest
a gle sto si ocekivao od njega da ce rec: "haha mi smo postali babunistan zato sto ste vi babuni. Zato smo uzeli svu lovu nama a zasto bi dali ista vama kad se ne bunite i kupi vas se za koru od banane. Jos samo da se dokopamo vasih nekretnina i rajo, nama raj vama motika i tanka snita kruva..."...pismejker wrote:rat je kriv..Plenki je idiotchina samo takva...
Guest- Guest
Kermit wrote:heheh leb te jebo tiranija u nastajanju, njih 10% idiota i bandita misli da se ide u pravom smjeru, to jest ide se ali samo za njihHektorović wrote:Na primjedbu da su Kolindine kritike bile usmjerene njemu osobno, rekao je da on to ne doživljava tako.
"Nisam ja to tako vidio. Ako je netko cijepljen od populizma, onda sam ja. Ne znam na koga je mislila kada je govorila o nesistematičnosti, niti o kakvom podilaženju je govorila i kome. I o klijentelizmu pitajte nju. To je nekakva retorika nje i Stiera. Danas imate vladu koja je po kompetencijama vrlo snažna i tisuću posto sam siguran da vodimo zemlju u pravom smjeru", rekao je Kenwood Kenon i onda se pohvalio onime što on smatra velikim uspjehom.
ovo više nije bahatost nego totalna autističnost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Plenkovic je smeće obično koje nema smisla niti više komentirati
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
ti bio hosovac a hvalis jugoslaviju..ja hosovce takve ne vidjeh..Yehudim wrote:crvenkasti wrote:Da nije bilo rata, bili bismo u Jugoslaviji i ne bismo bili siromašni.
Jebiga sad...
Dobar
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
to je vise startesko izvlacenje sa pozicija sto bezbolnije...sljedeci put opravdanje..'nisam bio obavijesten dobro o stanju u hravtskoj kad sam dolazio'..to tako obicno ide..prvo opravdanje onda paljadapismejker wrote:rat je kriv..Plenki je idiotchina samo takva...
2015-09-08
Katatonično negiranje realiteta, vrlo čudnoHektorović wrote:Kermit wrote:heheh leb te jebo tiranija u nastajanju, njih 10% idiota i bandita misli da se ide u pravom smjeru, to jest ide se ali samo za njihHektorović wrote:Na primjedbu da su Kolindine kritike bile usmjerene njemu osobno, rekao je da on to ne doživljava tako.
ovo više nije bahatost nego totalna autističnost.
Kermit-
2014-04-17
nijemu lako mislim na plenkija..najrajse bi se iz svega izvukao bezbolno i uhvatio maglu...ali nece to ici samo tako..on da se izvuce a njonjo i ekipa ostanu plivati u govnima i na streljani protivnika...
2015-09-08
ocito koli strateski pobjeđuje plenkija a milijan preko nje savrseno radi pritisak na plenkija koji ej sve jaci..i sve bolniji...a plenki to zna..a opet brkicu ne smije nista..on kontrolira bazu...to se tako radi...prcas natanane a da se ne izlozis..a ne ko steir i kovac u glavu pa ih ovaj eliminira...
2015-09-08
Ovi šta biže po bilom svitu su u stvari izbjeglice koje biže od rata.
eh da frau merkel hoce recikoju toplu rijec za plenkija pa da se sve stupkom promjeni i plenki se opet osjeti vaznim..ali nikako to da dođe..jebes junckera i stipanje..nije to to
2015-09-08
Bilo bi zanimljivo usporediti brojke izbjeglih u ratu i pobjeglih u miru...
mutavi o's se kalditi koji je sljedeci plenkijev izgovor?..ja se kladim da ce u dogledno vrijeme naci opravdanje u stilu kako nije bio upucen u stvarno stanje u hrvatskoj i da on nije kriv vec drugi koji su mu trebali reci kako je stvarno stanje...mutava baštarda wrote:Bilo bi zanimljivo usporediti brojke izbjeglih u ratu i pobjeglih u miru...
2015-09-08
na kraju ce i njonjo biti kriv...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti bio hosovac a hvalis jugoslaviju..ja hosovce takve ne vidjeh..Yehudim wrote:crvenkasti wrote:Da nije bilo rata, bili bismo u Jugoslaviji i ne bismo bili siromašni.
Jebiga sad...
Dobar
Ti si prolupa skroz.
Ja KADA nisam reka da sam bio u hosu.
A komentira sam post od Crvenkastog.
Aj ostavi se svojih fantazija i budalaština više
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv