Crikvenica uvodi dahiju građanima drugih gradova
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Crikvenica uvodi dahiju građanima drugih gradova
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2003053
Kermit-
2014-04-17
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Re: Crikvenica uvodi dahiju građanima drugih gradova
i ja bi vam zabrania, odnosno ne bi moga ući ako nemaš bar 100eura po glavi u kešu.Kermit wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2003053
Guest- Guest
Ovo tribaju primjenit svi gradovi i plaže na priobalju
Na otocima netriba jer ovima se neplaća karta za trajekt za autobus
Bravo Crikvenica
Na otocima netriba jer ovima se neplaća karta za trajekt za autobus
Bravo Crikvenica
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
To je ok.
Crikva ima odličnu plažu, i koliko god je velika kad se nasere tri tisuće ljudi koji su došli samo na plažu a inače nisu gosti u crikvi onda gosti u crikvi nemaju gdje na plažu. A to onda ruši vrijednost i cijenu hotelima i privatnicima u crikvi.
Crikva ima odličnu plažu, i koliko god je velika kad se nasere tri tisuće ljudi koji su došli samo na plažu a inače nisu gosti u crikvi onda gosti u crikvi nemaju gdje na plažu. A to onda ruši vrijednost i cijenu hotelima i privatnicima u crikvi.
Pa šta ti to znači da imaju 100 eura u kešu...
Ko ti kaže da će ih potrošit baš tu...
Triba opalit boravišnu pristojbu kao što plaćaju i drugi 'normalni' turisti ali normalno višestruko veću...
Meni je zapravo žao tih ljudi, truckaju se 5-6 sati iz neke bosanske pripizdine da bi se okupali u moru ali žao mi je i mene, što ne mogu proć kolima jer se na srid ceste ukrcavaju i iskrcavaju, vade iz onog boksa u busu torbe, deke i lonce...
Da ne govorimo da kune ne potroše a ostave za sobom smeće i govna...
Jebiga, ne idem ni ja kod njih đabe srat i pišat...
Triba opalit boravišnu pristojbu kao što plaćaju i drugi 'normalni' turisti ali normalno višestruko veću...
Meni je zapravo žao tih ljudi, truckaju se 5-6 sati iz neke bosanske pripizdine da bi se okupali u moru ali žao mi je i mene, što ne mogu proć kolima jer se na srid ceste ukrcavaju i iskrcavaju, vade iz onog boksa u busu torbe, deke i lonce...
kad imaš lovu onda je i potrošiš, pogotovo ako su žene i dica tu...T. wrote:Pa šta ti to znači da imaju 100 eura u kešu...
Guest- Guest
Kako su dosli do ove cifre?
2014-04-15
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Sta 50 100 eura? U razdoblju od 3 mjeseca...ne kontamT. wrote:50 kupača x 100 eura...
2014-04-15
40000 kn po autobusu ispadne cca 100 eura po glavi...
Ima smisla...al ja bih trazio vise...rampa na ulazu i grad kako kaze prcko
2014-04-15
Baš je danas neka fjaka u Dalmaciji, jedva gledaš, jedva dišeš...klima spašava...
Guest- Guest
ne možeš izaći vanka,a da te neki glupi turista ne vata po ulici da mu kažeš di se nešto nalazi, ne možeš ih se otarasit ma koliko drzak bija...
brate nisam ti caritas.
brate nisam ti caritas.
Guest- Guest
OmršaviKserks. wrote:Baš je danas neka fjaka u Dalmaciji, jedva gledaš, jedva dišeš...klima spašava...
Kermit-
2014-04-17
pa da izgubim mišićnu masu, ne hvala.Kermit wrote:OmršaviKserks. wrote:Baš je danas neka fjaka u Dalmaciji, jedva gledaš, jedva dišeš...klima spašava...
Guest- Guest
Ja nosim sve od pića hrane duvana etc ništa lopužama da plaćamKserks. wrote:i ja bi vam zabrania, odnosno ne bi moga ući ako nemaš bar 100eura po glavi u kešu.Kermit wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2003053
Kermit-
2014-04-17
Ma to u hercegovnu ponesiKermit wrote:Ja nosim sve od pića hrane duvana etc ništa lopužama da plaćamKserks. wrote:i ja bi vam zabrania, odnosno ne bi moga ući ako nemaš bar 100eura po glavi u kešu.Kermit wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2003053
Odabrao si pogrešnu riječ. Dahija nije radnja,već osoba.
Mogao si odabrati riječ namet,ili danak.
Ovo je udar i diskriminiranje umirovljenika starije životne dobi i ne baš debelog novčanika.
Vidim ja to već dugo. Zabranjuju se ulasci autobusima u mjesta,parkiranja u mjestima. Zatim obavezno se u kafićima zaključavaju WC-i ili napišu na vratima vecea(rekao je dva dinara druže) kako je WC neispravan ili da ne radi.
Uglavnom se radi o jednodnevnim izletima ljudi iz Zagorja,Podravine,ili sisačkog područja.
Ljudi ujutro dođu,okupaju se i negdje oko 17-18 sati po njih dođe bus i vraćaju se kućama. E sad to ovim našim grabežljivcima to smeta,jer je to uglavnom sirotinja i ti su naši Hrvati,postali ne samo građani drugog reda,već i nešto nepoželjno,nešto što smetay i što treba pomesti kao amelj.
To je hrvatsko domoljublje. Slično su se ophodili za vrijeme rata i sa prognanicima.
Mogao si odabrati riječ namet,ili danak.
Ovo je udar i diskriminiranje umirovljenika starije životne dobi i ne baš debelog novčanika.
Vidim ja to već dugo. Zabranjuju se ulasci autobusima u mjesta,parkiranja u mjestima. Zatim obavezno se u kafićima zaključavaju WC-i ili napišu na vratima vecea(rekao je dva dinara druže) kako je WC neispravan ili da ne radi.
Uglavnom se radi o jednodnevnim izletima ljudi iz Zagorja,Podravine,ili sisačkog područja.
Ljudi ujutro dođu,okupaju se i negdje oko 17-18 sati po njih dođe bus i vraćaju se kućama. E sad to ovim našim grabežljivcima to smeta,jer je to uglavnom sirotinja i ti su naši Hrvati,postali ne samo građani drugog reda,već i nešto nepoželjno,nešto što smetay i što treba pomesti kao amelj.
To je hrvatsko domoljublje. Slično su se ophodili za vrijeme rata i sa prognanicima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan uvidi dahiju po Njemačkoj
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» TOP 20 najnasilnijh gradova svijeta
» TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi
» Americki casopis uvrstio Jajce na listu najljepsih malih gradova
» Još ukrajinskih gradova će pasti
» TOP 20 najnasilnijh gradova svijeta
» TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi