Nemaju sunce i more, a od turizma zarađuju 3,5 puta više od nas
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nemaju sunce i more, a od turizma zarađuju 3,5 puta više od nas
Do se produktivni sloj borio neproduktivni je zaposjeo fotelje. Čini mi se da je otac jedne forumašice sa bivšeg forum bio pošteđen vojske, jer je radio "jako" bitan posao, tj. lupao je pečate. Svi mi znamo da je lupanje pečata kad granata padaju uokolo jako birno.epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:
treba razjebati RH državu(ne mislim državu kao narod, nego državnu birokraciju, institucije, SVE) , tek onda stanovništvo bi moglo početi disati
:D
čim je proglašena neovisnost trebalo ju je odmah raspustiti, ovako će nas glave doći :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Nemaju sunce i more, a od turizma zarađuju 3,5 puta više od nas
Stara fora, ovisno o vremenu mienjaju se glavni likovi. Ako ga želiš ažurirati ubaci Zokija i SDP, ovako je s bradom.debotoijusto wrote:Došao Sanader u posjet 1. gardijskoj i upita jednog vojnika: - Vojniče koliko je sati? - 2 i 15, odgovori vojnik. - E, moj vojniče ne kaže se tako. Trebao si reći: "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, sada je 2 i 15". Zatim upita slijedećeg vojnika: - Vojniče koliko je sati? - Zahvaljujući vladi i HDZ-u, ja nemam sat.Regoč wrote:Ne možeš ti bez mišljenja odobrena u komitetu, da ga jebeš. I vjerski turizam je turizam, donosi novce. To što si ti militantni bezbožnik, tvoja je sramota, nama na zgražanje. Sigurno se slažeš s micanjem križeva da se ne bi muslimani vrieđali, jel'?debotoijusto wrote:mogli bi postati centar vjerskog turizma i zaradjivati kvartalno kao google treba samo cesce vidjeti gospu...Regoč wrote:Dobra organizacija. Može li i kod nas takva organizacija ili se vodimo načelom zgrabi lovi pa bježi?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 2016. rekordna po prihodima iz turizma, ove godine očekuje se još više
» Ruski udari ukazuju na to da nemaju više balističkih projektila
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» ZDENKO ĆOSIĆ Hrvati više nemaju prostora za kompromis, postoji rješenje za BiH
» Neovisni za Hrvatsku više nemaju klub u Zagrebu, Hasanbegović osnovao svoj
» Ruski udari ukazuju na to da nemaju više balističkih projektila
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» ZDENKO ĆOSIĆ Hrvati više nemaju prostora za kompromis, postoji rješenje za BiH
» Neovisni za Hrvatsku više nemaju klub u Zagrebu, Hasanbegović osnovao svoj
Page 2 of 2