WERNER HERZOG
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: WERNER HERZOG
niče od sljedećeg tjedna počinje skupljat momke u vučjoj jazbini
the transformation is complete
Sidan na motor i krećen prema jazbini...kid wrote:niče od sljedećeg tjedna počinje skupljat momke u vučjoj jazbini
<3
Guest- Guest
Niche uskoro ces dobit naredbe
Javi se skorpiji zaduzit ces crnu uniformu
Sa kukastim krizem SS slovima
Crne rukavice i odsada ces sprovodit hapsenja nepozeljnih elemenata
Javi se skorpiji zaduzit ces crnu uniformu
Sa kukastim krizem SS slovima
Crne rukavice i odsada ces sprovodit hapsenja nepozeljnih elemenata
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bože dragi koliko je operw velik čovjekoperw wrote:niti mozes. takav velikan ne moze se dva puta rodit
Jedan od najvecihscorpion wrote:Bože dragi koliko je operw velik čovjekoperw wrote:niti mozes. takav velikan ne moze se dva puta rodit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jeste nahvalili Nichea u zadnje vrijeme isto, ni sam to ne bi bolje izveo, a znamo da Goebbelsa jede za dorucak...:)
darth_vader-
2014-04-17
Hahahahahaha prasac jedan!jasambrend wrote:Jeste nahvalili Nichea u zadnje vrijeme isto, ni sam to ne bi bolje izveo, a znamo da Goebbelsa jede za dorucak...:)
Samo ja ne sirin propagandu o sebi, nego samo istinu!
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hahahahahaha prasac jedan!jasambrend wrote:Jeste nahvalili Nichea u zadnje vrijeme isto, ni sam to ne bi bolje izveo, a znamo da Goebbelsa jede za dorucak...:)
Samo ja ne sirin propagandu o sebi, nego samo istinu!
:D
Kada si toliko glup, takva istina ne može da se prikrije-u pravu si...
Guest- Guest
operw wrote:niche za pocetak poubijat ces cijelu svoju rodbinu da dokazes odanost
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Rehabilitiran Werner Mölders !
» Rehabilitiran Werner Mölders !
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2