WERNER HERZOG
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
WERNER HERZOG
snima novi dokumentarni uradak. odlazi u dubrovnik, gdje pronalazi mladica koji dnevno popije 50 kava po dubrovackim kaficima. nakon sto je napravio dug od 100 000kn odlazi avionom u zagreb i pronalazi nove kafice.
osim kave, pronalazi i strast u poeziji, nogometu, te je gorljivi mrzitelj svega zidovskog i njihove prisutnosti koju osjeca svaki dan na terasama svojih utocista.
osim kave, pronalazi i strast u poeziji, nogometu, te je gorljivi mrzitelj svega zidovskog i njihove prisutnosti koju osjeca svaki dan na terasama svojih utocista.
Guest- Guest
Re: WERNER HERZOG
priča o mladiću koji je bio ogroman nogometni potencijal, ali vutra je ipak bila jača
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niche mi je porasta u ocima. Covik mrzi cifute I nacist je
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche je se spasio od strijeljanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tooooooooo...Maks Luburic wrote:Niche je se spasio od strijeljanja
Ovo ka da san na Potjeri pobjedija...
:^O
Guest- Guest
Ti si nas Klaus Barbie.fridrih_niche wrote:Tooooooooo...Maks Luburic wrote:Niche je se spasio od strijeljanja
A vece od toga nemoze.
Mesar sa pujanki.
Vec te vidin kako zapovidas dachau
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Ti si nas Klaus Barbie.fridrih_niche wrote:Tooooooooo...Maks Luburic wrote:Niche je se spasio od strijeljanja
A vece od toga nemoze.
Mesar sa pujanki.
Vec te vidin kako zapovidas dachau
Nadimak s nogometa se do danas održao...:)
darth_vader-
2014-04-17
Nikakvo nasilje nije dolazilo u obzir...
Dapače, umjetnik san bija uvik...
Drugi su pokušavali bit mesari, al san uvik bija prebrz...
:D
Dapače, umjetnik san bija uvik...
Drugi su pokušavali bit mesari, al san uvik bija prebrz...
:D
Guest- Guest
čast je velika.. niče oslobođen egzekucije
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Rehabilitiran Werner Mölders !
» Rehabilitiran Werner Mölders !
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2