Mesi dao veliku lekciju Židovima
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mesi dao veliku lekciju Židovima
Od Maroka do Pakistana su do jednog Židova protjerali...ali to ti je i ruska krivnja, jer su ih podržavali.Yehudim wrote:Kserks. wrote:pravo pitanje je zašto okolne arapske zemlje drže Palestince i dalje u izbjegličkim kampovima, bez državljanstva, kao građane drugog redai to nakon 70godina.pismejker wrote:palestinci su odbili drzavu na podrucju Jordana..veeeeliku i lijeeepu..e tko im je kriv...
Zato jer za njih dobijaju Europski i novac iz fondova za izbjeglice.
70 god dobijaju 10 % po glavi, dnevno. Zato su se i nakotili i glume izbjeglice već 70 god.
800 000 Izraelaca, protjeranih ( opljačkanih za nekretnine ) iz arapskih zemalja asimilirano je u društvo u Izraelu
i nitko se ne vodi kao izbjeglica ili prognanik.
A arapski je problem i političko pitanje radi čega im ne daju papire i ne integriraju ih u društvo.
Guest- Guest
istina,.zdere ih sam otako..kupio sam onaj Energiyerov punjac,ali mos i sa mini USBom spojiti kontroler na xboxAlfaOmega wrote:1Sucka iksboks kec, odu baterije u kontroleru za čas.
Guest- Guest
Regoč wrote:skinul je sliku s neta, sad ti ja tako auto darujem.AlfaOmega wrote:Ali ae, on bar ima ojre. Kad bu svetac ovak častil?
Aj tu moju sliku ( i bilo koju drugu) nadji na netu.......................Hajde provokatore
a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..AlfaOmega wrote:Pa zake onda kupi biciklo ak si pri toga tutaču? Ili puno trošli tutača, pa se malo preračuna?
Guest- Guest
Pa jest ak imaš stanje na računu. Ak ne, onda se hvališ... bajkom.
jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..AlfaOmega wrote:Pa zake onda kupi biciklo ak si pri toga tutaču? Ili puno trošli tutača, pa se malo preračuna?
Guest- Guest
Ps
Pa hajd kupi ti bajk od 4000/6000 ojra...AlfaOmega wrote:Pa jest ak imaš stanje na računu. Ak ne, onda se hvališ... bajkom.
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
za te pare si moga kupit omanje imanje u Slavoniji:)pismejker wrote:PsPa hajd kupi ti bajk od 4000/6000 ojra...AlfaOmega wrote:Pa jest ak imaš stanje na računu. Ak ne, onda se hvališ... bajkom.
Guest- Guest
A ti si onaj koji hoda izvana po avijonu a gonjaju ga Skali i Malder..Yehudim wrote:
Aj regi ....aj ovu najdi na netu
Guest- Guest
poanta svega..ako nemas vece pare sigurno nes taj bajk kupiti..uvijek ima prioritetnijih i realno potrebnijih stvari...Kserks. wrote:za te pare si moga kupit omanje imanje u Slavoniji:)pismejker wrote:PsPa hajd kupi ti bajk od 4000/6000 ojra...AlfaOmega wrote:Pa jest ak imaš stanje na računu. Ak ne, onda se hvališ... bajkom.
Guest- Guest
neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..AlfaOmega wrote:Pa zake onda kupi biciklo ak si pri toga tutaču? Ili puno trošli tutača, pa se malo preračuna?
Guest- Guest
GOD bless you..niti boljeg afrodizijaka...Kserks. wrote:neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..AlfaOmega wrote:Pa zake onda kupi biciklo ak si pri toga tutaču? Ili puno trošli tutača, pa se malo preračuna?
Guest- Guest
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
ima, podebljavanje gomilice zlata :)Kserks. wrote:neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..AlfaOmega wrote:Pa zake onda kupi biciklo ak si pri toga tutaču? Ili puno trošli tutača, pa se malo preračuna?
Sad ću i ja kufer slikat, bil sam u Močilima Donjim.Yehudim wrote:
Aj sad ovu ( samo jedan put sam je objavio )
jedina stvar koja te nikad neće izdat.pismejker wrote:GOD bless you..niti boljeg afrodizijaka...Kserks. wrote:neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:
zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..
Guest- Guest
Ni poanta staviti torbe, ojre i hrvatsku putovnicu. To svi možemo.Yehudim wrote:
Aj sad ovu ( samo jedan put sam je objavio )
Stavi ćifutsku putovnicu.
funkcija je ista.Leviathan2 wrote:ima, podebljavanje gomilice zlata :)Kserks. wrote:neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..pismejker wrote:
zgruavo sam se pa sad kondicioniram,probao jednom posudio od frenda biciklo,pa iso na posel sa njim..odusevio se i kupio ovaj..usput trcim plivam....moram pripaziti..inace ovdje nije auto statusni simbol,nego dobar bajk..
Guest- Guest
Boga mi,ziva istina...Kserks. wrote:jedina stvar koja te nikad neće izdat.pismejker wrote:GOD bless you..niti boljeg afrodizijaka...Kserks. wrote:neam boljeg osjećaja po podebljavanja računa, ma koji seks hehepismejker wrote:jok nepristojno je tako se pokazivati...diskretno odaberes bajk i provuces karticu na 5000/6000 ojra i zna se tko si..iduci puta skoro pa creni tepih..Kserks. wrote:
a ja mislija uvik stanje na računu statusni simbol..
o da nes probam.....
Last edited by pismejker on 10/6/2018, 23:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Imam jedan dobar o židovima...
» Zli čika Biden ne daje Židovima prave bombe
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Erdogan baca sve jače provokacije:Ako ste hrabri zabranite židovima kapice
» Putin europskim Židovima ponudio zaštitu od rastućeg antisemitizma na kontinentu
» Zli čika Biden ne daje Židovima prave bombe
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Erdogan baca sve jače provokacije:Ako ste hrabri zabranite židovima kapice
» Putin europskim Židovima ponudio zaštitu od rastućeg antisemitizma na kontinentu
Page 5 of 6