Kako se u Hercegovini obranila Hrvatska
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako se u Hercegovini obranila Hrvatska
sančo. ti nikako da decidirano odgovoriš na neka pitanja.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..tako i plenki...veber wrote:sančo. ti nikako da decidirano odgovoriš na neka pitanja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa dosta ste se vi i pitali, sa'ćemo malo 'vako...Anteee, pali pilu, isukrstati.veber wrote:sančo. ti nikako da decidirano odgovoriš na neka pitanja.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
vidim da ima zdrastvenih problema pa do daljnjeg stavljam moratorij na podjebavanje, jebanje i podrugivanje.
kada kolega ero objavi da je zdrav, idemo dalje.
ero ako ti kaj mogu pomoć, javi.
2014-12-30
Ante, pali pilu!veber wrote:vidim da ima zdrastvenih problema pa do daljnjeg stavljam moratorij na podjebavanje, jebanje i podrugivanje.
PS: Pomozi sebi tako što ćeš redovno uzimati propisane tablete.
2016-07-22
Bogte
Sta sam ja
Ping pong Sung
Ovaj me salje eri, ero veberu Veber puca dalje ..
I kako ono rece slavni Mladen Delić
OVO JE LJUDI DA NE POVJERUJETE
Ili
Ljudi moji jeli to moguce !
Sta sam ja
Ping pong Sung
Ovaj me salje eri, ero veberu Veber puca dalje ..
I kako ono rece slavni Mladen Delić
OVO JE LJUDI DA NE POVJERUJETE
Ili
Ljudi moji jeli to moguce !
Ero
Predaj se
Dzaba si krecio
I prebaci ni drugi program , ovaj ti je kao sto si vidio isplijuvao Veber
Nakn mene , naravno:affraid:
Predaj se
Dzaba si krecio
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
o đe si sančosicaSora wrote:Ero
Predaj se
Dzaba si krecio
2015-09-08
Ovo je slavni Mladen Delić
Iz doba dok jos ere nisu okupirale rvatske predjele
bje'ž sora pojavio se veber sad bus bila na tapeti...Sora wrote:Ovo je slavni Mladen Delić
2015-09-08
Pimpek moj pompek mojvuksadinare wrote:o đe si sančosicaSora wrote:Ero
Predaj se
Dzaba si krecio
Samo hrabro stoj
Hrabro stoj
. Niceg se ne boj
Ja sam mala vucica
Ti si mali vuk
Idemo na fuk
A ne znamvuksadinare wrote:bje'ž sora pojavio se veber sad bus bila na tapeti...Sora wrote:Ovo je slavni Mladen Delić
Covjek u nekim stvarima je zbilja posten i svaka mu cast
Ali puno tog su ga krivo navcili u pvom ratu
Puno
Treba ga podučiti ne
Sora wrote:Ero
Predaj se
Dzaba si krecio
Da pređemo na macolu? Nema bez nje ništa...
2016-07-22
nasa najveca greska.trebalo je pustit srbadiju da pregazi titinu kiflicu jalnosa.a sto ostane tribali smo mi uskocit i poklat.jebo joj ja mrtvu mater..Eroo wrote:Kako se u Hercegovini obranila Hrvatska
Međutim, tvorce i izvršitelje obavještajno-propagandnog rata istina ionako nikad ne zanima. Njima je u interesu samo izazivanje nereda na političkoj sceni i oduzimanje političke energije vodstvu države kako bi se usporili kreativni i razvojni procesi
07. lipnja 2018. u 12:36 8 komentara 1722 prikaza
https://mojahrvatska.vecernji.hr/price/kako-se-u-hercegovini-obranila-hrvatska-1250545
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Tobožnja obrana Hrvatske u Zap.Hercegovini je najobičnija nebuloza.
Pazi oni su ondje obranili Hrvatsku,a na kraju ostali van Hrvatske???
Hrvatsku su ipak obranili Hrvati iz Hrvatske. Sa time da su oni odlazili masovno( u postrojbama) u BIH braniti tamošnje Hrvate(pa čak i Muslimane),dočim su odlasci Hrvata iz BIH na ratišta u Hrvatsku,ipak bila manjeg obima. Pojedinačno,ili grupno.
Pazi oni su ondje obranili Hrvatsku,a na kraju ostali van Hrvatske???
Hrvatsku su ipak obranili Hrvati iz Hrvatske. Sa time da su oni odlazili masovno( u postrojbama) u BIH braniti tamošnje Hrvate(pa čak i Muslimane),dočim su odlasci Hrvata iz BIH na ratišta u Hrvatsku,ipak bila manjeg obima. Pojedinačno,ili grupno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I uopće gledano u čitavom Dom.ratu,najviše su se iskazali oni "obični", "mali" Hrvati. Prije svih Slavonci. Zatim momci iz Zagreba,Zagorci,Varaždinci,Riječani,Primorci, Gorani,Podravci, Istrijani,Dalmatinci.
Najmanje se iskazao onaj bučni dio. Primjerice Ličani. Da nije bilo Riječana,Primoraca i Istrijana,Lika bi pala poput Korduna,ili Banije. Gospić je bio pred evakuacijom,a najveći dio borbeno sposobnih Gospićana,u trenutku kad su srpski tenkovi prešli most na Novčici,nalazio se u Karlobagu.
Tu su još i Kordunaši. Slunjani. Velike ustaše i Rvatine. Što su oni učinili??? Niš. Slunj i taj kraj,Srbi su u njega prošli kao topli nož kroz maslac.
Vlašija??? Drniš??? Što rekoh za Slunj,vrijedi i za Drniš. Sinj??? Smijurija od ratišta. Da sam mogao birati na koje ću ratište izabrao bih Ogulin ili Sinj. To je bila smijurija ne ratište. Saborsko. Ona mižerija iz Ličke Jasdenice i Plitvičkog Ljeskovca ih je pregazila i da im nije bilo muslimana iz Krajine loše bi prošli.
O Hercegovcima da ne govorimo. HVO je bila najslabija vojska na hrvatsko-bosanskom ratištu. I gdje god su sami djelovali (bez HV-a)tu su ih i Srbi i Muslimani razbucali.
Dakle gospodo iz HB,da vam nije bilo nas Hrvata iz RH,najebali bi ko žuti.
Najmanje se iskazao onaj bučni dio. Primjerice Ličani. Da nije bilo Riječana,Primoraca i Istrijana,Lika bi pala poput Korduna,ili Banije. Gospić je bio pred evakuacijom,a najveći dio borbeno sposobnih Gospićana,u trenutku kad su srpski tenkovi prešli most na Novčici,nalazio se u Karlobagu.
Tu su još i Kordunaši. Slunjani. Velike ustaše i Rvatine. Što su oni učinili??? Niš. Slunj i taj kraj,Srbi su u njega prošli kao topli nož kroz maslac.
Vlašija??? Drniš??? Što rekoh za Slunj,vrijedi i za Drniš. Sinj??? Smijurija od ratišta. Da sam mogao birati na koje ću ratište izabrao bih Ogulin ili Sinj. To je bila smijurija ne ratište. Saborsko. Ona mižerija iz Ličke Jasdenice i Plitvičkog Ljeskovca ih je pregazila i da im nije bilo muslimana iz Krajine loše bi prošli.
O Hercegovcima da ne govorimo. HVO je bila najslabija vojska na hrvatsko-bosanskom ratištu. I gdje god su sami djelovali (bez HV-a)tu su ih i Srbi i Muslimani razbucali.
Last edited by jastreb on 8/6/2018, 19:22; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ono, ero o obrani ercegovine iz ljubljane. howyesno.
stari udbaš.
stari udbaš.
2014-12-30
Hercegovci su najveći Hrvati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
u posavini se hvo ok branio dok nije dosao hv i zajebo ih...hvo u bihackom i oraskom okrugu dobar..vitez,busovaca ok..tako da malo seruckas..istina hvo u hercegovini je bio u najboljem polozaju a kurac su napravili i to je cinjenica..jastreb wrote:I uopće gledano u čitavom Dom.ratu,najviše su se iskazali oni "obični", "mali" Hrvati. Prije svih Slavonci. Zatim momci iz Zagreba,Zagorci,Varaždinci,Riječani,Primorci, Gorani,Podravci, Istrijani,Dalmatinci.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kako je 100-godisnja Fata roknula pet cetnika i sama obranila sarajevsko naselje
» Kako je Hrvatska naoružavala vehabije
» KAKO JE HRVATSKA BIROKRACIJA UNIŠTILA BRAVARA
» KAKO JE HRVATSKA POLICIJA RAZORUŽALA DODIKOVE LJUDE
» Kako se zove Hrvatska bez turizma? Srbija
» Kako je Hrvatska naoružavala vehabije
» KAKO JE HRVATSKA BIROKRACIJA UNIŠTILA BRAVARA
» KAKO JE HRVATSKA POLICIJA RAZORUŽALA DODIKOVE LJUDE
» Kako se zove Hrvatska bez turizma? Srbija
Page 3 of 4