Zivot leti kapetane
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Zivot leti kapetane
Drazen ideal covika
Kapetan za sva vremena
Boze koliko je bio velik i sada je to
Kapetan za sva vremena
Boze koliko je bio velik i sada je to
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Zivot leti kapetane
Cestitam vracala nakon 4 godine I samopriznaja da si glup ko kurac konacno nesto pametno od tebeSerbia Strong wrote:Najveći evropski košarkaš svih vremena...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Veliki Kapetane
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Jugoslavija leti u orbitu
» ...malo trosi,a jos i leti..
» Veliki Kapetane
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Jugoslavija leti u orbitu
» ...malo trosi,a jos i leti..
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1