Nakon senzacije sa ExtraFM, stiže i ExtraTV
Page 1 of 1
Nakon senzacije sa ExtraFM, stiže i ExtraTV
Hrvati divljaju na Fejsu zbog turbo-folk TV-a: "Bože sačuvaj, što je s ovom usranom Hrvatskom?"
prije 3 sata
Foto: Instagram/Facebook
U ZAGREBU će uskoro s emitiranjem početi turbo-folk televizija ExTRA TV, a društvene mreže već su preplavili komentari Hrvata koji i nakon golemog uspjeha prvog zagrebačkog cajkaškog radija pokušavaju nekoga uvjeriti u to da ne slušaju narodnjake.
>>>Purgeri zgroženi zbog radija s cajkama: "Cajke slušaju ljudi nižeg standarda, to je sramotno"<<<
Ovo su samo neki od komentara na Facebooku nakon vijesti o narodnjačkoj televiziji. Komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani.
"Pa dobro koji je kurac sa ovom usranom hrvatskom prvo radio naronjaci sad i na tv u pa nek idu u tri pizde materine oni i narodnjaci ja bi to zabranio te cetnike pustaju na radio a imamo svoje pjesme i tako dobre one stare a ne ovo cetnicko smece to samo ima u blesavoj hrvatskoj drzavi nabijem je na kurac ovu drzavu nek propadne do kraja eto zavladalli i cetnici na radiu uzas nemam rijeci"
"O pas vam jebo mater... ovo je Hrvatska, a ne neka istočno-Europska vukojebina. Sad će me opet stoka blokirat na 3 dana, ali tko im j. mater"
"A,Marku Perkoviću nedate da pjeva ZA DOM SPREMNI...nedaju mu oni koji nisu nikada ni bili spremni..."
"Dobro jeste li vi normalni??? Prvo Turci a sad jos i ovi turbofolkasi bez mozga?? Boze sacuvaj"
"E moja hrvataka u sta si se pretvorila...ko voli nek izvoli"
"Zasto smo se borili!!?"
"Tonemo. U svim segmentima. Sve dublje i dublje. Ima li dna?"
"Sramota i uzas..."
"Majko moja ako smo mi u normalnoj državi.Sramota"
"A brale...ne mogu virovat vlastitim očima..."
"Ovo je bolesnoooooo"
I dok se Hrvati tako čudu čude te psuju i negoduju, njih 52 posto u našoj je anketi reklo da će sigurno gledati narodnjačku televiziju, a 19 posto je odgovorilo da će je možda pogledati s društvom.
Podsjetimo, radio postaja Extra FM s radom je počela početkom svibnja, a prvih dana emitiranja bila je toliko slušana da se njihov livestream rušio zbog prevelike posjećenosti.
prije 3 sata
Foto: Instagram/Facebook
U ZAGREBU će uskoro s emitiranjem početi turbo-folk televizija ExTRA TV, a društvene mreže već su preplavili komentari Hrvata koji i nakon golemog uspjeha prvog zagrebačkog cajkaškog radija pokušavaju nekoga uvjeriti u to da ne slušaju narodnjake.
>>>Purgeri zgroženi zbog radija s cajkama: "Cajke slušaju ljudi nižeg standarda, to je sramotno"<<<
Ovo su samo neki od komentara na Facebooku nakon vijesti o narodnjačkoj televiziji. Komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani.
"Pa dobro koji je kurac sa ovom usranom hrvatskom prvo radio naronjaci sad i na tv u pa nek idu u tri pizde materine oni i narodnjaci ja bi to zabranio te cetnike pustaju na radio a imamo svoje pjesme i tako dobre one stare a ne ovo cetnicko smece to samo ima u blesavoj hrvatskoj drzavi nabijem je na kurac ovu drzavu nek propadne do kraja eto zavladalli i cetnici na radiu uzas nemam rijeci"
"O pas vam jebo mater... ovo je Hrvatska, a ne neka istočno-Europska vukojebina. Sad će me opet stoka blokirat na 3 dana, ali tko im j. mater"
"A,Marku Perkoviću nedate da pjeva ZA DOM SPREMNI...nedaju mu oni koji nisu nikada ni bili spremni..."
"Dobro jeste li vi normalni??? Prvo Turci a sad jos i ovi turbofolkasi bez mozga?? Boze sacuvaj"
"E moja hrvataka u sta si se pretvorila...ko voli nek izvoli"
"Zasto smo se borili!!?"
"Tonemo. U svim segmentima. Sve dublje i dublje. Ima li dna?"
"Sramota i uzas..."
"Majko moja ako smo mi u normalnoj državi.Sramota"
"A brale...ne mogu virovat vlastitim očima..."
"Ovo je bolesnoooooo"
I dok se Hrvati tako čudu čude te psuju i negoduju, njih 52 posto u našoj je anketi reklo da će sigurno gledati narodnjačku televiziju, a 19 posto je odgovorilo da će je možda pogledati s društvom.
Podsjetimo, radio postaja Extra FM s radom je počela početkom svibnja, a prvih dana emitiranja bila je toliko slušana da se njihov livestream rušio zbog prevelike posjećenosti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Nakon senzacije sa ExtraFM, stiže i ExtraTV
Hektorović wrote:
Cajka plastic estetika.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Vole rvat cajku...
...ima bandera i tu.
Guest- Guest
...vise nego leba da jede!Stanojko wrote:Vole rvat cajku...
...morat cemo to rjesiti v'ako ili o'nako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koliko se prašine podigne zbog jedne obične radio i tv stanice sa narodnjacima. U Srbiji i BIH ima ih na stotine.
Tamo to nitko ni ne primijećuje.
Hrvati su narod koji,ili luduje za narodnjacima,ili koji od svega toga prave slučaj.
I jednima i drugima to je opsesija.
Tamo to nitko ni ne primijećuje.
Hrvati su narod koji,ili luduje za narodnjacima,ili koji od svega toga prave slučaj.
I jednima i drugima to je opsesija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Upališ tv, staviš na mute i gledaš :)
Dobro kažu na Index-u
" Ma to nitko neće gledati, kao ni šta radio ne slušaju "
---------------------------------------------------------
--------- 71 % - će slušati samo tu rdio i TV postaju
VESELO
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Hm.di je problem.i meni se gadi coca-cola pa ne osudjujem one koji je piju
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Stize FK-3
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Stize FK-3
Page 1 of 1