Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
sto, os mi to doc da te tamburamSora wrote:Prcko. Jel imas rešetke na Prozoru ?
Ono
Rešetke Kuis
Treba tebe isto za svaki skucaj .. u malu sobu s rešetkama
Nosi ti bas bezopasan za okolinu
Hmm
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
2014-04-29
Kakav si idiot ti bi to za oubiljnoprckov wrote:sto, os mi to doc da te tamburamSora wrote:Prcko. Jel imas rešetke na Prozoru ?
Ono
Rešetke Kuis
Hmm
Nisam luda
Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
Kermit-
2014-04-17
2014-04-29
Kad će ostali mafijaši na red ?
Pa to je poziv kao i svaki drugi samo je bit da i daš i da na taj način ima balans a i da te ljudi vole i cijene, a ne da te se samo boje ko bozanića ili Vasemarcellus wrote:Kermit wrote:Pomogao je zapisničarki sa suda ona mi pričala, kad je mamić dolazio ona ga molila da joj pomogne da dođe preko veze na operaciju i kaže samo su je nazvali ti si ta i ta dođi tada i tada pozdravlja Vas Zdravko leb te jebo di bi to bozanić napravio, plenki, rajner, njnonjo, vrdoljak, tuđman, Haso ili ona njegova naci bič Esih, ma boli ih kurčina za bilo koga
je i john gotti je bio takav
pričala mi frendica koja je emigrirala u new york, doktorica, došla mu žena u bolnicu s bolesnim djetetom, izliječili ga, ovaj potpisao ček na sto k dolara mrtav ladan
inače ubojica i mafijaš
Kermit-
2014-04-17
pa vidim raspitujes imam li dungeon, a znam da si zagorila ko dimnjak u zeljezari zenicaSora wrote:Kakav si idiot ti bi to za oubiljnoprckov wrote:sto, os mi to doc da te tamburamSora wrote:Prcko. Jel imas rešetke na Prozoru ?
Ono
Rešetke Kuis
Hmm
Nisam luda
pa reko povezo ja 2+2
2014-04-19
O bogtejeboKermit wrote:Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
Taj je uzeo Stotine MILIJUNA SEBI LAKO MU DIJELITI
fakat si bez mozga ti kermit
kmeee kmeeeeKermit wrote:Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
2014-04-19
Kod nas je pljačka i korupcija pravilo, a normalno poslovanje izuzetak i rijektost stoga on samo radi kako jestSora wrote:O bogtejeboKermit wrote:Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
Kermit-
2014-04-17
a cujprckov wrote:pa vidim raspitujes imam li dungeon, a znam da si zagorila ko dimnjak u zeljezari zenicaSora wrote:Kakav si idiot ti bi to za oubiljnoprckov wrote:sto, os mi to doc da te tamburamSora wrote:Prcko. Jel imas rešetke na Prozoru ?
Ono
Rešetke Kuis
Hmm
Nisam luda
pa reko povezo ja 2+2
Zagorila ti rajngla ne ja
Nego, da dođem po jeb u Australiju ?
Ha ha
Bas...
a ti se drito sa šanka jedva nekako doklatiš na forum i mlataraš ko retard, što u stvari i jesiSora wrote:Bolje mu bude u cuzi nego vecini vas u kuci
Mogu misliti Prcko u sobičku 3 na 2 lupa po forumu
Onda ovi sljakeri s bauštele , oni se tu dođu odmoriti
Onda ova kelnerici Noor Misli da drzi Bogu za jaja kad pise nesto
Pa budale toboz ustaske , seru po sebi i zsljevsju pivom
Mamic jr Gospin miljenik
Krimosi si kupe to mjesto
Pa okKermit wrote:Kod nas je pljačka i korupcija pravilo, a normalno poslovanje izuzetak i rijektost stoga on samo radi kako jestSora wrote:O bogtejeboKermit wrote:Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
Svi ti lopovi dijele tuđe a ne svoje
Zato jesu lopovi
I naravno , ne mogu predočiti. Hercegovci jel
A tebi zelim takvo drustvo ..
Kermit wrote:
Maminjo je pomogao jako puno ljudi on ima nešto što većina razbojnika nema a to je socijalni intelekt i shvaćanje da moraš nešto dati da bi uzimao
kao Bandić, Escobar, Tito...a ne Tuđman i njih 200 ( 300 ) a vi ostali kmečite stoko sitnozuba .............put pod noge Irska ili Njemačka...itd
Svaka ti je ki u Njegoša
ma nemoj bona dolazitSora wrote:a cujprckov wrote:pa vidim raspitujes imam li dungeon, a znam da si zagorila ko dimnjak u zeljezari zenicaSora wrote:Kakav si idiot ti bi to za oubiljnoprckov wrote:sto, os mi to doc da te tamburamSora wrote:Prcko. Jel imas rešetke na Prozoru ?
Ono
Rešetke Kuis
Hmm
Nisam luda
pa reko povezo ja 2+2
Zagorila ti rajngla ne ja
Nego, da dođem po jeb u Australiju ?
Ha ha
Bas...
nisam ja socijalni radnik
pricamo nako jeblagati
2014-04-19
slažem se :)Kermit wrote:Ne ne đuđo moja Murka ja samo govorim da on je razbojnik ali da ako može pomogne i nn ili 3. osobama, to jest ima dušu za razliku od ovih bozanića i sl šljama koji kradu na gomile a nikad nikome nisu dali niti hladne vode, dapače maliciozni su sociopateNoor wrote:u gornjem postu se zdravkecu diviš zbog toga što je pomogao zapisničarki, a sad to izruguješ?Kermit wrote:Moram reći zapisničarki da moli za našeg Zdravka
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja nisam na šanku nego krevetuNoor wrote:a ti se drito sa šanka jedva nekako doklatiš na forum i mlataraš ko retard, što u stvari i jesiSora wrote:Bolje mu bude u cuzi nego vecini vas u kuci
Mogu misliti Prcko u sobičku 3 na 2 lupa po forumu
Onda ovi sljakeri s bauštele , oni se tu dođu odmoriti
Onda ova kelnerici Noor Misli da drzi Bogu za jaja kad pise nesto
Pa budale toboz ustaske , seru po sebi i zsljevsju pivom
Mamic jr Gospin miljenik
Krimosi si kupe to mjesto
Kaj ti je noor
Imas priviđenja
Nego. Os plakati za maminjom. .
Tako covjek po tvom ukusu , rvat, dobar ko dusa , kavalir ... Hercegovac , vjernik
Pa u cuzu
Joj joj
ma to je sve kriv ovaj papa franjo
2014-04-19
2014-04-29
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BiH ponad Međugorja....
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» Darujemo vam ringtone Sotoninih urlika iz Međugorja