Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mamić iz Međugorja piša po Bantustanu
vuksadinare wrote:uglavnom....da je mamic bio u hajduku danas bi bio čovik a hajduk ako nista bar dva puta 1/4 finalu lige prvaka..
tovari bi ga cuvali ko svoga
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
..ih ne bi...samo krivi pogled...prema mamicu...mažu na glavu i nema te...flumen wrote:vuksadinare wrote:uglavnom....da je mamic bio u hajduku danas bi bio čovik a hajduk ako nista bar dva puta 1/4 finalu lige prvaka..
tovari bi ga cuvali ko svoga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
probajmo si zamislit da se danas na sutra vrate svi bosancerosi i ercegovci doma.u titinoj kiflici bi zagoreci tuzakali bodule kaj ovi imaju more a oni samo te jadne bregove.a boduli bi onda najvirovatnije..skrti kakvi vec jesu jos vise incestuali samo da penezi i more ostane u familiji.vuksadinare wrote:
...zagorec ne da ni zeni... ..a bodul?..eh ti su pak najgori...primjer plenki... ..ti ne daju ni rođenom ocu
Last edited by max123 on Thu 7 Jun - 16:02; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
...i opet bi najebali slavonci...max123 wrote:probajmo si zamislit da se danas na sutra vrate svi bosancerosi i ercegovci doma.u titinoj kiflici bi zagoreci tuzakali bodule kaj ovi imaju more a oni samo te jedane bregove.a boduli bi onda najvirovatnije,..skrti kakvi vec jesu jos vise incestuali samo da penezi i more ostane u familiji..vuksadinare wrote:
...zagorec ne da ni zeni... ..a bodul?..eh ti su pak najgori...primjer plenki... ..ti ne daju ni rođenom ocu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
slavonci idu pod bosancerosi .dobre al nesposobne duse..vuksadinare wrote:...i opet bi najebali slavonci...max123 wrote:probajmo si zamislit da se danas na sutra vrate svi bosancerosi i ercegovci doma.u titinoj kiflici bi zagoreci tuzakali bodule kaj ovi imaju more a oni samo te jedane bregove.a boduli bi onda najvirovatnije,..skrti kakvi vec jesu jos vise incestuali samo da penezi i more ostane u familiji..vuksadinare wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
on je sančo. on i njegovi u centru grada arlauču, spparka mercedes nasred ulice. peče janje na balkonu.vuksadinare wrote:nije on bosanac on je hercegovac...jbg brani svoje nu ce tvoje...veber wrote:koliko sora zavija o titu toliko ero brani svoju bosansku gamad.
a sora ili on. nema tu razlike. sančo ostane sančo.
cigo koji je od mene kupio s rekao je, ajmo na ručak. skinuo sam ti soma eura, a mislio sam ti platiti 2 više.
a ja se htio rješit auta pod hitno, počeo je zajebavat.
i cigo i ja zaključili da je deal pošten. ovi bi su stoka posebnog reda.
2014-12-30
Pazi s'kin se družiš....vuksadinare wrote:..jbg zajebo se...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Crpit će Zdravko sva sredstva, a za Modrića i Lovrena ostaje vidjeti što će se s njima dogoditi i hoće li nastradati zbog krivokletstva i čega već ne.marcellus wrote:Fénix wrote:Ministar Jovo bi trebao znati da je dalek put do pravomoćne presude, a još dalji do Vrhovnog suda. A da ne govorim o Europskom sudu za ljudska prava koji je isto kao konačni sud spomenut od strane nepravomoćno osuđenog Z. Mamića.flumen wrote:sad drug Jovanovic svrsava od srece...
a koja su to prava maminju povrijeđena, da krade i da bude robovlasnik
jebote pa modrić mu je na ruke dao kolko milijuna kuna pa to je za zatvor samo po sebi
Ono što sam danas čuo od prijatelja je kako su sinoć u Otvorenom rekli iz ministarstva sigurnosti ili pravde Protektorata, da kazne ispod 10 godina ne mora nitko guliti u pritvoru. Ako je to doista tako, onda u slučaju potvrde prvostupanjske presude od 6,6 godina Zdravko je slobodan kao ptica u Protektoratu i neće vidjeti ćelije.
Bit će tu još svačega, a tzv. Tata će tražiti sve načine da dokaže svoju 'nevinost', vrati svu imovinu nazad i još po državi odvali zbog svega što su mu skuhali.
Lupit ću pa reći kako će proces trajati jedno 8-17 godina. Nešto kao slučaj Glavaš i Sanader.
Guest- Guest
- Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nećastivog, Belzezuba, Lucifera, Šejtana…), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2x3=6)! Sve te šestice usaglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno? - napisao je Marčinko na Facebooku.
2016-07-22
Taj je isto žešći lumen.
Bude gadljivo gledati sve te Renfielde.
Bude gadljivo gledati sve te Renfielde.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Eroo wrote:- Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nećastivog, Belzezuba, Lucifera, Šejtana…), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2x3=6)! Sve te šestice usaglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno? - napisao je Marčinko na Facebooku.
Meni je ovaj Rožac posebno sumljiv...
2016-07-22
Vi ste je i sa ratom izgubili.Eroo wrote:
Koliki su tek idioti oni koji su mislili bez rata dobit državu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jugo smo srušili, što jes jes...Ima toga još za rušit. Radimo na tome.jastreb wrote:Vi ste je i sa ratom izgubili.Eroo wrote:
2016-07-22
JUgu ste srušili naivno vjerujuć da ćete se pripojiti Hrvatskoj. (iako,da budemo jasni,vi nemate nikakvog udjela u rušenju Juge).Eroo wrote:Jugo smo srušili, što jes jes...Ima toga još za rušit. Radimo na tome.jastreb wrote:Vi ste je i sa ratom izgubili.Eroo wrote:
Sad se hvalite nestankom Juge,a jedini koji se nemaju razloga radovati propasti SFRJ,ste vi BH Hrvati i Srbi iz Hrvatske.
Šta vama u BIH znači neovisna RH u avnojevskim granicama???
Ništa. U doba Juge bili ste povezani sa Hrvatskom. A sada??? A sada???
Ja bih na vašem mjestu plakao. Raspad Juge pridonijet će nestanku hrvatskog naroda iz BIH. Pa ako vam je to razgog za radost. Radujte se narodi.
2014-04-22
nešto sam načuo al ne znam dal je istina da sad međugorju započinju svaku molitvu sa Zdravo mafijo
vili40-
2015-08-02
jastreb wrote:JUgu ste srušili naivno vjerujuć da ćete se pripojiti Hrvatskoj. (iako,da budemo jasni,vi nemate nikakvog udjela u rušenju Juge).Eroo wrote:Jugo smo srušili, što jes jes...Ima toga još za rušit. Radimo na tome.jastreb wrote:Vi ste je i sa ratom izgubili.Eroo wrote:
Sad se hvalite nestankom Juge,a jedini koji se nemaju razloga radovati propasti SFRJ,ste vi BH Hrvati i Srbi iz Hrvatske.
Šta vama u BIH znači neovisna RH u avnojevskim granicama???
Ništa. U doba Juge bili ste povezani sa Hrvatskom. A sada??? A sada???
Ja bih na vašem mjestu plakao. Raspad Juge pridonijet će nestanku hrvatskog naroda iz BIH. Pa ako vam je to razgog za radost. Radujte se narodi.
Ništa ti iz svega još nisi razumio, a još manje naučio.
Dio projekta RH, tč. 1.1, je završen. Ostalo slijedi u nastavku.
Strpi se još malo...
2016-07-22
Ništa ti nisi shvatio. Nestajete iz BIH,a vama je to radost???Eroo wrote:
Strpi se još malo...
Dobro jeste li vi normalni???
2014-04-22
Mi ne možemo nestati jer uvijek radimo svoj posal...Zauzimanje novih pozicija nije nestajanje.jastreb wrote:Ništa ti nisi shvatio. Nestajete iz BIH,a vama je to radost???Eroo wrote:
Strpi se još malo...
2016-07-22
Gdje ćete sada zauzeti pozicije,kad vas iz BIH nestaje,a u Hrvatskoj vas više niko ne ferma ni 5%???Eroo wrote:Mi ne možemo nestati jer uvijek radimo svoj posal...Zauzimanje novih pozicija nije nestajanje.jastreb wrote:Ništa ti nisi shvatio. Nestajete iz BIH,a vama je to radost???Eroo wrote:
Strpi se još malo...
2014-04-22
To nam je savršeno nebitno. Bitan je isključivo konačni rezultat.jastreb wrote:Gdje ćete sada zauzeti pozicije,kad vas iz BIH nestaje,a u Hrvatskoj vas više niko ne ferma ni 5%???Eroo wrote:Mi ne možemo nestati jer uvijek radimo svoj posal...Zauzimanje novih pozicija nije nestajanje.jastreb wrote:Ništa ti nisi shvatio. Nestajete iz BIH,a vama je to radost???Eroo wrote:
Strpi se još malo...
2016-07-22
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» BiH ponad Međugorja....
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja
» Darujemo vam ringtone Sotoninih urlika iz Međugorja
» EU piša po SAD-u
» ČUDO MEĐUGORJA: Dječak iz Irske ozdravio nakon molitve Gospi
» Potresna snimka ezgorcizma iz Međugorja