Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Roland Deschain wrote:Po dekretu su prelazili. Hajduk je bio Titov klub pa njegovi igrači nisu morali ako nisu htjeli.
Nećeš ti o Hajduku, ne zanima tebe Hajduk.
Samo malo copy/paste gluposti,sranja i laži ispisanih milijun puta na forumu.
Guest- Guest
kako bi idiot izbrisao hajduk novj.isključivi krivac wrote::rofl:Roland Deschain wrote:Po dekretu su prelazili. Hajduk je bio Titov klub pa njegovi igrači nisu morali ako nisu htjeli.
Nećeš ti o Hajduku, ne zanima tebe Hajduk. :bball:
prodali ste se drugu titu kao real za fly emirates i dobili bonuse sve dok je tito bio živ.
ne mogu to nikakve gumice izbrisati, posebice ne takva zaštitna gumica za kurac kao što si ti.
sitting_bull-
2015-09-28
I onda dodje sudac Maksimović i obrise sve tvoje splačine malom gumicom...
:^O
Ovakve mitove, ka da je Hajduk bija Titov klub ili da Dinamo bije smija osvojit naslov u bivšoj Jugi ili da je rat za neovisnost pocea na Maksimiru, mogu iznosit samo teški retardi...
I plaćenici, naravno...
;)
:^O
Ovakve mitove, ka da je Hajduk bija Titov klub ili da Dinamo bije smija osvojit naslov u bivšoj Jugi ili da je rat za neovisnost pocea na Maksimiru, mogu iznosit samo teški retardi...
I plaćenici, naravno...
;)
Guest- Guest
Najveca glupost je da je jajduk bio titov klub.
Prvo taj isti titov rezim a titu ovin puten jebem mrtvu mater je tog jajduka ostetio x puta.
Frane matosic je uletija u srpski pardon jugo savez i reka in
Imate li gram postenja.
Taj isti jajduk 16 godina nije bija prvak te proklete para drzave
Dinamo 24 godine nije to bija.
Jugoslavija i tito su protezirali srpske klubove.
Zvezda i cmartizan su bili drzavni projekti.
Kad je hajduk 1950 odnija titulu prvaka boze broketa je u maksimir posla poruku
Dok je srca bit ce i Kroacije.
I dobio 3 miseca katalinica briga.
Uglavnom svakome tko brano jugoslaviju i velica je antisa mu srdacno pozdravlja zenski dio obitelji
Prvo taj isti titov rezim a titu ovin puten jebem mrtvu mater je tog jajduka ostetio x puta.
Frane matosic je uletija u srpski pardon jugo savez i reka in
Imate li gram postenja.
Taj isti jajduk 16 godina nije bija prvak te proklete para drzave
Dinamo 24 godine nije to bija.
Jugoslavija i tito su protezirali srpske klubove.
Zvezda i cmartizan su bili drzavni projekti.
Kad je hajduk 1950 odnija titulu prvaka boze broketa je u maksimir posla poruku
Dok je srca bit ce i Kroacije.
I dobio 3 miseca katalinica briga.
Uglavnom svakome tko brano jugoslaviju i velica je antisa mu srdacno pozdravlja zenski dio obitelji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
Najveći mit u nogometu je onaj da je Torcida najstarija navijačka skupina i da djeluje od 1950. Valjda u ilegali, jer do 80-ih nitko nije čuo za njih.
A to da je Hajduk bio klub NOVJ je istina, a ne mit.
Najveći mit u nogometu je onaj da je Torcida najstarija navijačka skupina i da djeluje od 1950. Valjda u ilegali, jer do 80-ih nitko nije čuo za njih.
Istina da je bio Novj. I upravo zbog toga kao dalmatinac navijam za dinamo. Ali istina je a tako kazu splitski dominikanci a oni nemaju potrebu lagati poput splitskih komunjara da je hajduk ponovo organiziran kao hsk hajduk split i da su tadasnji predsjednik i potpredsjednik strijeljani od partizanske gube. Isto tako torcida je zaksta osnovana 1950 a to sto su vecinom zavrsavali po lepoglavi gradisci je istina a ne mit.Roland Deschain wrote:Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zasto bi iko iz Hajduka prelazija u Partizan?
Nisu picke bile, pa da idu iz svog grada i kluba...
<3
Znaci, Torcida nije osnovana 1950.-e?
Lol, Tominjo je posta i Rajko, to mu je omiljena tema bila...
Pa koliko puta se nešto triba osnovat da bi mu ti prizna godinu osnutka?
Jebat ga, znan da si navika na Hask, Croatiju, Hask Gradjanski, vise verzija Dinama, pa ti je normalno da se nešto triba po sto puta osnovat...
Al nisu sve druge pojave retardirane ka falsificiranje godine osnutka sadašnjeg GNK Lopova...
Jebat ga, drugima ne tribaju te makinacije...
;(
Nisu picke bile, pa da idu iz svog grada i kluba...
<3
Znaci, Torcida nije osnovana 1950.-e?
Lol, Tominjo je posta i Rajko, to mu je omiljena tema bila...
Pa koliko puta se nešto triba osnovat da bi mu ti prizna godinu osnutka?
Jebat ga, znan da si navika na Hask, Croatiju, Hask Gradjanski, vise verzija Dinama, pa ti je normalno da se nešto triba po sto puta osnovat...
Al nisu sve druge pojave retardirane ka falsificiranje godine osnutka sadašnjeg GNK Lopova...
Jebat ga, drugima ne tribaju te makinacije...
;(
Guest- Guest
Spominje se prvi put 1950., ali nije djelovala kao navijačka skupina do 80-ih.PABLO ESCOBAR wrote:Istina da je bio Novj. I upravo zbog toga kao dalmatinac navijam za dinamo. Ali istina je a tako kazu splitski dominikanci a oni nemaju potrebu lagati poput splitskih komunjara da je hajduk ponovo organiziran kao hsk hajduk split i da su tadasnji predsjednik i potpredsjednik strijeljani od partizanske gube. Isto tako torcida je zaksta osnovana 1950 a to sto su vecinom zavrsavali po lepoglavi gradisci je istina a ne mit.Roland Deschain wrote:Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kad mi to kaže lik koji se ne skida s teme o Dinamu onda je to tragikomično. Malo duže je trajalo da se riba upeca, ali nije bilo sumnje u ishod.isključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:Po dekretu su prelazili. Hajduk je bio Titov klub pa njegovi igrači nisu morali ako nisu htjeli.
Nećeš ti o Hajduku, ne zanima tebe Hajduk.
2018-11-10
Jbg. Koliko god mi to ne volili cinjenics je da su najbrojniji.Roland Deschain wrote:Spominje se prvi put 1950., ali nije djelovala kao navijačka skupina do 80-ih.PABLO ESCOBAR wrote:Istina da je bio Novj. I upravo zbog toga kao dalmatinac navijam za dinamo. Ali istina je a tako kazu splitski dominikanci a oni nemaju potrebu lagati poput splitskih komunjara da je hajduk ponovo organiziran kao hsk hajduk split i da su tadasnji predsjednik i potpredsjednik strijeljani od partizanske gube. Isto tako torcida je zaksta osnovana 1950 a to sto su vecinom zavrsavali po lepoglavi gradisci je istina a ne mit.Roland Deschain wrote:Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
Tu u CR. Se izradjalo 7 generacija hrvata doduse svi vuku podrijetlo iz dalmacije i istre i jbt svi navijaju za hajduk
2015-09-13
To nitko ne spori. Živcira me ta selektivna mitomanija ovisno dal im paše ili ne.PABLO ESCOBAR wrote:Jbg. Koliko god mi to ne volili cinjenics je da su najbrojniji.Roland Deschain wrote:Spominje se prvi put 1950., ali nije djelovala kao navijačka skupina do 80-ih.PABLO ESCOBAR wrote:Istina da je bio Novj. I upravo zbog toga kao dalmatinac navijam za dinamo. Ali istina je a tako kazu splitski dominikanci a oni nemaju potrebu lagati poput splitskih komunjara da je hajduk ponovo organiziran kao hsk hajduk split i da su tadasnji predsjednik i potpredsjednik strijeljani od partizanske gube. Isto tako torcida je zaksta osnovana 1950 a to sto su vecinom zavrsavali po lepoglavi gradisci je istina a ne mit.Roland Deschain wrote:Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
2018-11-10
I ja mrzin njihovu mitomaniju. Ali brate 53% navijacke scene u RH su oni ostalo smo mi i jos mnogi drugi.Roland Deschain wrote:To nitko ne spori. Živcira me ta selektivna mitomanija ovisno dal im paše ili ne.PABLO ESCOBAR wrote:Jbg. Koliko god mi to ne volili cinjenics je da su najbrojniji.Roland Deschain wrote:Spominje se prvi put 1950., ali nije djelovala kao navijačka skupina do 80-ih.PABLO ESCOBAR wrote:Istina da je bio Novj. I upravo zbog toga kao dalmatinac navijam za dinamo. Ali istina je a tako kazu splitski dominikanci a oni nemaju potrebu lagati poput splitskih komunjara da je hajduk ponovo organiziran kao hsk hajduk split i da su tadasnji predsjednik i potpredsjednik strijeljani od partizanske gube. Isto tako torcida je zaksta osnovana 1950 a to sto su vecinom zavrsavali po lepoglavi gradisci je istina a ne mit.Roland Deschain wrote:Koliko igrača Hajduka ne 1945 prešlo u Partizan? Ja mislim nijedan. Možda griješim, možda nisu valjali, a možda ih nitko nije silio.
65% hrvatske dijaspore su oni. Pa jbt ni sicilijandka mafija nije razgranata poput njih. Od splita mostara kosova aucklanda cape towna buenos airesa san josea san francisca new yorka munchena beca stockholma su se razgranali. Meni je osobno zastrasujuce viditi u san joseu calderu alajeulu ta njihova drustva zajednice restorane. Cak se i jedno hrvatsko kulturno umjetnicko drustvo zove Hajduk. U biti tovari su organizirana vojska u cijelom svijetu. A di smo mi. Poidijelili smo se u tisuce frakcija i orhanizacija a sve od reda kurac
2015-09-13
Prolazi cestom starkelja od 90 godina nezna dvi rici hrvatskoga zove se juan alberto milichic i nosi dres hajduka. Dalmatinac sam ali pitam se dali je moguce da je to njima tolika svetinja. E upravo to nama nedostaje i fali.
2015-09-13
Vidi scene. Ode zena litos sa dicom 20 dana u hrvatsku. Vrati se i moja Rafaela druga kcer nosi dres hajduka. Ja je pitam duso tata ti je kupio dres najveceg hrvatskog kluba dinama. Ona meni tata meni je baba Mira rekla da je ovo bolje. Moja rodjena mater mi dite okrece protiv mene. Srica pa je uclanjena u dinamo
2015-09-13
Mira je kraljica!PABLO ESCOBAR wrote:Vidi scene. Ode zena litos sa dicom 20 dana u hrvatsku. Vrati se i moja Rafaela druga kcer nosi dres hajduka. Ja je pitam duso tata ti je kupio dres najveceg hrvatskog kluba dinama. Ona meni tata meni je baba Mira rekla da je ovo bolje. Moja rodjena mater mi dite okrece protiv mene. Srica pa je uclanjena u dinamo
<3
Guest- Guest
i doris dragović je bila kraljica
sitting_bull-
2015-09-28
i grdović je bija kraljica.
samo se u matu mišu kovača ne usudite dirati, a njemu je zdravko mamić u zagrebu osigurao stan.
samo se u matu mišu kovača ne usudite dirati, a njemu je zdravko mamić u zagrebu osigurao stan.
sitting_bull-
2015-09-28
a e.
i vi ste bili prvaci.
recimo pošteno.
samo recimo.
iscidak.
i vi ste bili prvaci.
recimo pošteno.
samo recimo.
iscidak.